Modra vzglavna stranica BoxSpring

BoxSpring v barvi leta 2020?

Naročilo BoxSpring postelje zahteva tudi izbiro barve in materiala oblazinjenja. Ob veliki izbiri barv in odtenkov je odločitev včasih kar zahtevna. Bi izbrali odtenek najljubše barve ali odtenek, ki se najbolje poda vaši spalnici? Kaj pa, če sledite trendom in si zamislite svojo BoxSpring posteljo v barvi, ki bo po mnenju strokovnjakov najbolj v trendu v letu 2020?
17.01.2020/by Nika Š.
Video BoxSpring v oddaji Ambienti

BoxSpring v oddaji Ambienti

Začetek decembra ste nas na prvem slovenskem programu lahko zasledili v oddaji Ambienti, kjer smo se predstavili s trenutno najbolj naprednim modelom BoxSpring postelj – BoxSpring Air.
20.12.2019/by Nika Š.
Skrb za okolje z obnovljivostjo BoxSpring postelj

Obnovljivost BoxSpring postelj – skrb za okolje

Naš planet se spopada z vedno večjimi okoljskimi katastrofami, katere lahko zmanjšamo ali celo preprečimo z družbeno odgovornimi dejanji. Eno izmed takšnih dejanj našega podjetja je razvoj obnovljive postelje BoxSpring – postelje, ki jo lahko obnavljamo in ji s tem podaljšujemo življenjsko dobo.
17.12.2019/by Nika Š.
Oblazinjena postelja BoxSpring

Kakšno oblazinjenje postelje pa za vas?

BoxSpring postelja je sinonim za oblazinjene postelje, ki ga bogati po vašem okusu izbran material in barvni odtenek. Oblazinjenje posteljnega podstavka in vzglavne stranice predstavlja unikaten preplet dizajna in funkcionalnosti postelje.
13.12.2019/by Nika Š.
Robotski sesalec pod BoxSpring posteljo

Zračnost in higiena – BoxSpring poskrbi za oboje

Za brezskrben in predvsem zdrav spanec sta poleg udobja izredno pomembni tudi ustrezna higiena in zračnost postelje. V ležiščih se namreč vsakodnevno nabirajo delci kože in znoj. Oboje privablja pršice, ki pri alergikih in astmatikih povzročijo zdravstvene težave, kot so težave z dihali ali kožo.
26.11.2019/by Nika Š.
Par na postelji BoxSpring Air

Slovenski BoxSpring – kaj vse omogoča

Estetika in funkcionalnost, ki skupaj tvorita vrhunsko izbiro za dovršen spanec. S temi besedami lahko opišemo naš BoxSpring – Slovenski BoxSpring. Že od leta 1994 se v Spalnem centru Maremico trudimo za vaš brezskrben spanec, BoxSpring pa predstavlja še eno ogromno stopničko našega poslanstva višje.
23.09.2019/by Nika Š.
Ekipa Spalnega centra Maremico na BoxSpring One s priznanjem

Prejeli smo priznanje na sejmu MOS

Prejšnji teden je bila ekipa Maremica delovna na sejmu MOS v Celju. Poleg omogočanja dovršenega spanca mimoidočim, je navduševala tudi strokovne komisije Obrtno-podjetniške zbornice, Mestne občine Celje in Celjskega sejma.
17.09.2019/by Nika Š.
Dimenzije BoxSpring

Dimenzije BoxSpring postelj – višja raven udobja

Dimenzije Boxspring postelj bodo navdušile prav vsakega. S širokim naborom dimenzij, prilagodljive širine in dolžine, se v vsak prostor popolnoma prilegajo.
22.03.2019/by Adelaida F.
58. sejem Dom

Sejem Dom 2019 – Kaj je sejem Dom in zakaj ga ne smete zamuditi?

Med 5. in 10. marcem bo ponovno potekal sejem Dom, ki zdaj že 58. zaporedno leto navdušuje s širokim izborom najinovativnejših pohištvenih izdelkov v Sloveniji.
27.02.2019/by Adelaida F.
Svetovna uspešnica Zakaj spimo

Knjižna uspešnica Zakaj spimo zdaj še v Sloveniji!

Matthew Walker v svojem knjižnjem prvencu odgovarja na vprašanje, zakaj pravzaprav res spimo. Opirajoče na 20 letih raziskav, njegove ugotovitve odpirajo popolnoma nov pogled na spanje in zdravje.
20.02.2019/by Adelaida F.
Postelja boxspring - siva postlana

Kateri odtenki BoxSpring postelje so obarvali leto 2018?

Bela, modra ali morda bolj divja barva – kateri odtenki so se najpogosteje znašli v spalnicah ponosnih lastnikov BoxSpring postelj v 2018? Čeprav nas do zaključka leta 2018 loči še dober mesec, smo se že ozrli na preteklih 11 mesecev.
29.11.2018/by Adelaida F.
Pohištveni sejem Ambient 2018

Pohištveni sejem Ambient: Spoznajte svoj najljubši trend

Za spogledovanje z najnovejšimi trendi ni boljšega kot obisk pohištvenega sejma Ambient, kjer bodo že 29. zaporedno leto predstavljeni inovativni in trendovski izdelki. Med njimi boste lahko preizkusili udobne BoxSpring postelje, ki postajajo v zadnjih letih vedno bolj ključen element vsake spalnice.
06.11.2018/by sasa
Load more