Pohištveni sejem Ambient 2018

Pohištveni sejem Ambient: Spoznajte svoj najljubši trend

Za spogledovanje z najnovejšimi trendi ni boljšega kot obisk pohištvenega sejma Ambient, kjer bodo že 29. zaporedno leto predstavljeni inovativni in trendovski izdelki. Med njimi boste lahko preizkusili udobne BoxSpring postelje, ki postajajo v zadnjih letih vedno bolj ključen element vsake spalnice.
06.11.2018/by sasa
Oblazinjena postelja BoxSpring - najnovejši trend

Oblazinjena postelja? Ja, prosim!

Če v novi spalnici iščete most med praktičnostjo in estetiko, potem je vaš odgovor oblazinjena postelja. Oblazinjena postelja je odlična rešitev za vsako spalnico, ki išče svoj center. Nič ni namreč bolj opazno, kot velika postelja, oblečena v vašo najljubšo barvo ali vzorec.
02.11.2018/by Adelaida F.
Teden vrhunskega spanja - akcija na BoxSpring

Teden vrhunskega spanja: Obarvajte jesen v modne barve!

Jesen je že prišla, z njo pa se vračajo tudi daljše in bolj mrzle noči. Jih želite preživeti v udobju nove kraljevske postelje BoxSpring? Med 10. in 17. oktobrom vas razvajamo z vrhunskimi ugodnostmi pri vseh modelih BoxSpring.
07.10.2018/by sasa
Sejem MOS

Spoznajte Boxspring na sejmu MOS

Mednarodni obrtni sejem v Celju predstavlja odlično priložnost vsem, ki želite bolje spoznati kraljevske oblazinjene postelje BoxSpring. Tokrat vas med 11. in 16. septembrom v hali K1 razveseljujemo s posebnimi ugodnostmi.
04.09.2018/by
Postelja BoxSpring ambient

Od kod izvirajo postelje boxspring?

Če bi se podali na sever - na Dansko, Švedsko, Finsko, bi v njihovih spalnicah zagotovo lahko našli več boxspring postelj kot pri nas. Dejstvo je, da severnjaki dajo veliko več na opremo spalnice, kot mi. Za to obstaja povsem logična razlaga!
03.09.2018/by
Žiga Pavlin

Kako za odlično formo skrbi hokejist Žiga Pavlin

Žiga Pavlin (danes eden bolj znanih slovenskih hokejistov) se…
06.08.2018/by bojan
srebrno priznanje

Prejeli smo SREBRNO priznanje za inovacijo Boxspring Air Hibrid

Inovacije so gonilna sila naše prihodnosti. Dajejo nam zagon…
13.07.2018/by
boxspring

Radi imamo slovensko

Boxspring postelje so z vstopom na slovenska tla popolnoma spremenile…
05.07.2018/by
Junijska akcija BoxSpring

Vzemite delček Boxspring postelje s seboj na morje

Preden spakirate vse potrebščine za na morje, se še ustavite v našem salonu, kjer vas v mesecu juniju v duhu počitnic razveseljujemo z raznimi ugodnostmi.
01.06.2018/by
izbira postelje koraki

Nakup postelje – korak po korak

Postelje BoxSpring so odlična inovacija, ki bo polepšala vašo spalnico in življenje. A na voljo je veliko kombinacij, poti, vzglavnih stranic, ... A ne skrbite! V tem prispevku vam bomo predstavili korake, po katerih bomo prišli do cilja – uresničitve vaše želje, vaše popolne BoxSpring postelje! Zato se nam pridružite, zabavno bo.
07.05.2018/by
Teden vrhunskega spanja v aprilu

Skrivnost vrhunske spalnice leži v izbiri postelje

Med 11. in 18. aprilom vam v Spalnem centru Maremico pripravljamo Teden vrhunskega spanja. Koristili boste lahko mnoge ugodnost. Vas zanima, zakaj nas morate nujno obiskati?
03.04.2018/by sasa
BoxSpring - izbira ležišča je pomembna

BoxSpring, ja. Kaj pa ležišče?

Odločili ste se za BoxSpring posteljo in končno izbrali barvne kombinacije, ki se bodo odlično ujemale z vašo spalnico – opravljeno! Kaj pa ležišče? Ste pomislili, kakšni podlagi boste zaupali zdravje svojega spanca?
02.04.2018/by sasa
Load more