Par na postelji BoxSpring Air

Slovenski BoxSpring – kaj vse omogoča

Estetika in funkcionalnost, ki skupaj tvorita vrhunsko izbiro za dovršen spanec. S temi besedami lahko opišemo naš BoxSpring – Slovenski BoxSpring. Že od leta 1994 se v Spalnem centru Maremico trudimo za vaš brezskrben spanec, BoxSpring pa predstavlja še eno ogromno stopničko našega poslanstva višje.
23.09.2019/by Nika Š.
Ekipa Spalnega centra Maremico na BoxSpring One s priznanjem

Prejeli smo priznanje na sejmu MOS

Prejšnji teden je bila ekipa Maremica delovna na sejmu MOS v Celju. Poleg omogočanja dovršenega spanca mimoidočim, je navduševala tudi strokovne komisije Obrtno-podjetniške zbornice, Mestne občine Celje in Celjskega sejma.
17.09.2019/by Nika Š.
Dimenzije BoxSpring

Dimenzije BoxSpring postelj – višja raven udobja

Dimenzije Boxspring postelj bodo navdušile prav vsakega. S širokim naborom dimenzij, prilagodljive širine in dolžine, se v vsak prostor popolnoma prilegajo.
22.03.2019/by Adelaida F.
58. sejem Dom

Sejem Dom 2019 – Kaj je sejem Dom in zakaj ga ne smete zamuditi?

Med 5. in 10. marcem bo ponovno potekal sejem Dom, ki zdaj že 58. zaporedno leto navdušuje s širokim izborom najinovativnejših pohištvenih izdelkov v Sloveniji.
27.02.2019/by Adelaida F.
Svetovna uspešnica Zakaj spimo

Knjižna uspešnica Zakaj spimo zdaj še v Sloveniji!

Matthew Walker v svojem knjižnjem prvencu odgovarja na vprašanje, zakaj pravzaprav res spimo. Opirajoče na 20 letih raziskav, njegove ugotovitve odpirajo popolnoma nov pogled na spanje in zdravje.
20.02.2019/by Adelaida F.
Postelja boxspring - siva postlana

Kateri odtenki BoxSpring postelje so obarvali leto 2018?

Bela, modra ali morda bolj divja barva – kateri odtenki so se najpogosteje znašli v spalnicah ponosnih lastnikov BoxSpring postelj v 2018? Čeprav nas do zaključka leta 2018 loči še dober mesec, smo se že ozrli na preteklih 11 mesecev.
29.11.2018/by Adelaida F.
Pohištveni sejem Ambient 2018

Pohištveni sejem Ambient: Spoznajte svoj najljubši trend

Za spogledovanje z najnovejšimi trendi ni boljšega kot obisk pohištvenega sejma Ambient, kjer bodo že 29. zaporedno leto predstavljeni inovativni in trendovski izdelki. Med njimi boste lahko preizkusili udobne BoxSpring postelje, ki postajajo v zadnjih letih vedno bolj ključen element vsake spalnice.
06.11.2018/by sasa
Oblazinjena postelja BoxSpring - najnovejši trend

Oblazinjena postelja BoxSpring? Ja, prosim!

Če v novi spalnici iščete most med praktičnostjo in estetiko, potem je vaš odgovor oblazinjena postelja. Oblazinjena postelja je odlična rešitev za vsako spalnico, ki išče svoj center. Nič ni namreč bolj opazno, kot velika postelja, oblečena v vašo najljubšo barvo ali vzorec.
02.11.2018/by Adelaida F.
Teden vrhunskega spanja - akcija na BoxSpring

Teden vrhunskega spanja: Obarvajte jesen v modne barve!

Jesen je že prišla, z njo pa se vračajo tudi daljše in bolj mrzle noči. Jih želite preživeti v udobju nove kraljevske postelje BoxSpring? Med 10. in 17. oktobrom vas razvajamo z vrhunskimi ugodnostmi pri vseh modelih BoxSpring.
07.10.2018/by sasa
Sejem MOS

Spoznajte Boxspring na sejmu MOS

Mednarodni obrtni sejem v Celju predstavlja odlično priložnost vsem, ki želite bolje spoznati kraljevske oblazinjene postelje BoxSpring. Tokrat vas med 11. in 16. septembrom v hali K1 razveseljujemo s posebnimi ugodnostmi.
04.09.2018/by Adelaida F.
Postelja BoxSpring ambient

Od kod izvirajo postelje boxspring?

Če bi se podali na sever - na Dansko, Švedsko, Finsko, bi v njihovih spalnicah zagotovo lahko našli več boxspring postelj kot pri nas. Dejstvo je, da severnjaki dajo veliko več na opremo spalnice, kot mi. Za to obstaja povsem logična razlaga!
03.09.2018/by Adelaida F.
Žiga Pavlin, hokejist

Kako za odlično formo skrbi hokejist Žiga Pavlin

Žiga Pavlin (danes eden bolj znanih slovenskih hokejistov) se lahko ponaša z nastopom na številnih svetovnih prvenstvih in z nastopom slovenske reprezentance na olimpijskih igrah.
06.08.2018/by Adelaida F.
Load more