Svetovni dan spanja

Svetovni dan spanja: »Zdravo spanje, zdrava prihodnost«

Letos Svetovni dan spanja obeležujemo 19. marca s sloganom »Zdravo spanje, zdrava prihodnost«, mi pa ga praznujemo že od 8. pa vse do 20. marca. V tem času se bomo še posebej posvetili vam, vaši poti do zdravega spanja in zdravega življenjskega sloga.
08.03.2021/by Nika Š.

Zdravje temelji na spanju in treh stebrih

Dober spanec, zdrava prehrana, redno gibanje in upravljanje s stresom – z roko v roki na poti do zdravega življenjskega sloga. Za vzdrževanje vsega naštetega pa je potrebno imeti nekaj disipline, na katero se ob natrpanem delavniku in drugih obveznostih hitro pozabi. Kje torej začeti in kako vse to vpliva na naše zdravje?
16.02.2021/by Nika Š.
Slovenska BoxSpring postelja

Kaj je BoxSpring postelja?

Pri slovenski BoxSpring postelji kompromisi niso potrebni, saj vam posteljo oblazinimo v vaši najljubši barvi, ležišče pa izdelamo šele ko se spoznamo in ko nam zaupate svoje potrebe in želje po spalnem udobju.
08.10.2020/by Tadeja R.
slovenska boxspring postelja na ključ

7 nasvetov in razlik med posteljami BoxSpring

Slovenska postelja BoxSpring predstavlja najnovejši trend postelj…
24.09.2020/by Tadeja R.
Mojca Mavec spi na postelji BoxSpring

Mojca Mavec sanja na postelji BoxSpring

»Zdaj imam hotelsko posteljo v svojem domu. In to 5-zvezdično. Zagotovo!« To so besede Mojce Mavec, novinarke in televizijske voditeljice, ki je prepotovala že velik del sveta.
22.09.2020/by Tadeja R.
Izboljšajte svoje spanje - Jesenska akcija Spalnega centra Maremico

Izboljšajte svoje spanje, gre za vaše zdravje.

Dolgoročno pomanjkanje spanja vodi v različna bolezenska stanja. Na to opozarja tudi NIJZ, saj so podatki o porastu srčno-žilnih bolezni, rakastih in številnih drugih obolenj zares zaskrbljujoči. Slovenci v povprečju spimo pod svetovnim povprečjem. Spimo 6 ur in manj. Žal v to statistiko spadajo tudi otroci in mladostniki.
01.09.2020/by Tadeja R.
BoxSpring izdelan v Sloveniji -po meri

Zakaj izbrati BoxSpring izdelan v Sloveniji?

Postelje BoxSpring so med Slovenci zadnja leta zelo priljubljene. Izbrati BoxSpring, katerega korenine sicer segajo v Skandinavijo, je prava odločitev iz več razlogov. Eden glavnih je ta, da BoxSpring posteljo izdelamo šele, ko se spoznamo in se pogovorimo o vaših željah in potrebah po spalnem udobju.
05.08.2020/by Tadeja R.
Exclusive top postiljanje Boxspring postelje

Exclusive Top postiljanje od A do Ž – slovenska inovacija

Exclusive top postiljanje (tudi skandinavski način postiljanja) je inovativni način postiljanja, ki združuje funkcionalnost in estetsko dovršenost postelje. Gre za slovenski izdelek, ki olajša postiljanje, postelji pa doda ličen in minimalistični izgled.
26.06.2020/by sasa
Hišni sejem BoxSpring postelj 2020

Občutite udobje postelje BoxSpring – HIŠNI SEJEM (18. – 31. maj)

Odlična priložnost za vse, ki potrebujete novo posteljo, želite biti v trendu in si za zdravje privoščite le najboljše.
07.05.2020/by sasa

Spanec – temelj za dober imunski sistem

Dober imunski sistem je ključen za naše zdravje. Še posebej, ko se soočamo s stresom in ko smo izpostavljeni virusnim okužbam. Boljši, kot bo naš imunski sistem, lažje se bomo ubranili pred obolenji oz. če že zbolimo, bo čas našega okrevanja bistveno krajši. Zato si zgradimo dober imunski sistem!
05.05.2020/by sasa
Svetovni dan spanja 2020

Svetovni dan spanja letos pod geslom »Boljše spanje, boljše življenje, boljši planet«

Letos ga obeležujemo 13. marca. Mednarodna zveza za medicino spanja (WASM) je izbrala slogan »Boljše spanje, boljše življenje, boljši planet«
11.03.2020/by sasa
BoxSpring postelje

Najnovejši trend postelj v Evropi: BoxSpring postelje

BoxSpring postelje predstavljajo najnovejši trend na področju spanja in zanimanje za njih narašča iz dneva v dan. V čem so te oblazinjene postelje posebne, zakaj se ljudje tako hitro zaljubijo v njih ter v čem se razlikujejo od ostalih postelj?
21.02.2020/by Tadeja R.
Load more