BoxSpring postelje na sejmu Ambient

BoxSpring postelja v svoji veličini tudi na sejmu Ambient

Obiščite nas na sejmu Ambient, ki se bo odvijal med 8. in 12. novembrom na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Na ogled bodo trenutno najpopularnejše postelje BoxSpring, ki slovijo po nadstandardni višini do 72 cm, pestri izbiri barv ter ležišču po meri vašega telesa.
25.10.2017/by Tadeja
BoxSpring postelje

Najnovejši trend postelj v Evropi: BoxSpring postelje

BoxSpring postelje predstavljajo najnovejši trend na področju spanja in zanimanje za njih narašča iz dneva v dan. V čem so te oblazinjene postelje posebne, zakaj se ljudje tako hitro zaljubijo v njih ter v čem se razlikujejo od ostalih postelj?
25.10.2017/by Tadeja
Priznanje - Exclusive Top

Za Exclusive Top prejeli SREBRNO PRIZNANJE

Za nami je še en uspešen sejem MOS na katerem smo se obiskovalcem…
10.10.2017/by Tadeja
BoxSpring Air postelja - nagrajena postelja

BoxSpring Air: novost v kategoriji kraljevskega spanja

Nenehen razvoj in trud za izboljšanje ponudbe sta nas privedli do trenutka, ko vam lahko razkrijemo odlično novico. V našem salonu si lahko ogledate najnovejši model postelj BoxSpring, in sicer BoxSpring Air! Kraljevsko spanje, da se vika.
03.10.2017/by Nika
jesensko jutro

Dobrodošla, jesen!

Hladnejša jutra, megla, sočni popoldnevi in barvno zmagoslavje narave. Kaj ni lepa jesen? Povabite v svoj dom neverjetne barve, ki bodo ustvarile občutek mehkobe in topline.
20.09.2017/by Nika
Francoska spalnica

Želite dodati svoji spalnici pridih Francije? Ne pozabite teh stvari!

Zaprite svoje oči in si predstavljajte, da ste na jugu Francije, v idilični podeželski vili, ki diši po sivki in kjer je vsak kotiček in predvsem spalnica oblikovan kar se da lepo. Si želite nekaj podobnega tudi v svojem domu?
21.03.2017/by Nika

Oblazinjena postelja in barvni trendi za leto 2017

V zadnjem letu so oblazinjene postelje postale zelo priljubljena…
05.01.2017/by Nika
postiljanje postelje1

5 napak, ki jih delate pri postiljanju postelje

Postiljanja postelje se učimo in vadimo že od malih nog. To je najbrž tudi prva odgovornost, ki jo dobimo kot otroci. In stvar res ni kvantna fizika, a vseeno obstaja razlika med zmedeno predstavo na postelji in lepo ter tudi privlačno postlano posteljo.
30.10.2016/by Nika
popoln spanec

3 koraki do popolnega spanca

Spanje je proces, ki ga naše telo nujno potrebuje, da se regenerira in obnovi zalogo energije za nov dan. Da bomo v vsak dan stopili čili in polni elana za vse potrebne aktivnosti, se moramo pred tem dobro naspati.
16.10.2016/by Nika
postiljanje na skandinavski način

Že postiljate na skandinavski način?

BoxSpring izvedba postelje prihaja iz držav severno od nas. V Skandinaviji so imeli vedno smisel za dizajn in predvsem notranje oblikovanje, zato ni nič presenetljivega, da se je tovrstna izvedba postelje med prvimi pojavila ravno pri njih!
23.06.2016/by Nika