Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili

Nasveti za boljše spanje

Lebdeča postelja BoxSpring
Boxspring postelje

Lebdeča postelja BoxSpring

Lebdeča postelja s skritimi nogicami poskrbi, da se v vaši spalnici lahko počutite res kraljevsko. Lebdeč izgled postelje daje občutek, kot da spite na oblaku, spalnico pa naredi lahkotnejšo. Lebdeča postelja BoxSpring pa poleg lebdečega izgleda nudi še marsikaj drugega.

Preberi več »
BoxSpring postelje, slovenska proizvodnja
Boxspring postelje

Oblikovalec BoxSpring postelje: Valentin Marinšek

Naš sodelavec Valentin Marinšek je del podjetja Maremico že od samega začetka, od leta 1994. Za njim je ogromno izkušenj s področja razvoja, proizvodnje in prodaje ležišč. Za vse to je zaslužna njegova predanost in ljubezen do dela, iskanje novega znanja in pogovori s kupci.

Preberi več »
Moderna BoxSpring postelja
Boxspring postelje

Okvir za posteljo BoxSpring, novi trend oblazinjene postelje

Okvir za posteljo je nekaj kar načeloma izberemo le nekajkrat v življenju. Sprva nam ga izberejo starši. Ko si ustvarimo dom, pa imamo vse niti v svojih rokah. Če izbirate okvir za posteljo skupaj s partnerjem, je vsekakor potrebnih nekaj kompromisov. S posteljnim ogrodjem BoxSpring pa je potreba po kompromisih bistveno manjša.

Preberi več »
BoxSpring postelja, posteljno vzglavje Luxuria.
Boxspring postelje

Večno moderno posteljno vzglavje BoxSpring postelje

Posteljno vzglavje BoxSpring postelje je zadnja leta izjemno priljubljeno in vse kaže, da bo tako ostalo še nekaj časa. Z gotovostjo lahko trdimo, da je celotna slovenska BoxSpring postelja tista, ki navdušuje ljubitelje oblazinjene postelje in arhitekte, ki jim svoboda izbire barve in materiala pri opremi spalnice še kako veliko pomeni.

Preberi več »
boxspring postelja visoka oblazinjena postelja
Boxspring postelje

Kaj je BoxSpring postelja?

Pri slovenski BoxSpring postelji kompromisi niso potrebni, saj vam posteljo oblazinimo v vaši najljubši barvi, ležišče pa izdelamo šele ko se spoznamo in ko nam zaupate svoje potrebe in želje po spalnem udobju.

Preberi več »
To so vse objave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.