Skip to content Skip to footer

Dobrodošla, jesen!

Hladnejša jutra, megla, sočni popoldnevi in barvno zmagoslavje narave. Kaj ni lepa jesen? Povabite v svoj dom neverjetne barve, ki bodo ustvarile občutek mehkobe in topline.

Oranžna, nežno rumena, ognjeno rdeča in mehko rjava. Zraven pa še sivi in bež odtenki. Imejmo v mislih, da postavimo nežne in svetle pastelne odtenke v ospredje, medtem ko naj bodo hladnejši in temnejši v ozadju.

jesenska spalnica

Podrobnosti za piko na i

Popolne slike ne bomo mogli ustvariti brez manjših podrobnosti, ki bodo prav zares ustvarile jesenski občutek. Razmislimo o velikih pleteninah v nežnih barvah, ki jih lahko uporabljamo namesto odeje na kavču. Jesen lahko v prostor vnesemo na različne načine, a nikakor ne pozabite teh stvari:

  • sveče različnih velikosti v niansah rumene, oranžne in rjave barve,
  • okrasne blazine, ki jih priložnostno preoblečemo v jesenske barve (tisti z več časa in ustvarjalnosti se lahko tukaj lotite tudi svojega DIY projekta in preobleke ustvarite kar sami!),
  • udobne odeje na kavču in postelji, kamor bo ob hladnih večerih prav fino zaviti svoje noge,
  • kostanjčkielemente iz narave, kot je pisano jesensko listje, jesensko sadje (hruške, jabolka, grozdje …), nekaj lešnikov, manjkati pa ne smejo niti kostanji.

Zapomnite si samo en nasvet – zraven pisanih reči oz. vseh stvari močnih barv vedno postavite nekaj v nevtralni barvi. Tako bo lahko jesen zažarela v svojih barvah.

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.