Občutite udobje postelje BoxSpring – HIŠNI SEJEM (18. – 31. maj)

Odlična priložnost za vse, ki potrebujete novo posteljo, želite biti v trendu in si za zdravje privoščite le najboljše. Za vas je “obvezen” obisk Hišnega sejma ležišč, ki bo potekal v našem Spalnem centru Maremico.

Vabljeni na Hišni sejem med 18. in 31. majem

Predstavili vam bomo male in velike skrivnosti BoxSpring postelj, katerih korenine sicer segajo v Skandinavijo, a smo za celovito preobrazbo z unikatnim dizajnom in inovativnimi rešitvami za vrhunski spanec, zaslužni prav mi, ekipa Maremico.

Investirajte v svoje zdravje, investirajte v svoje spanje!

Z nakupom postelje BoxSpring ne boste poskrbeli le za kakovostno spanje po svoji meri. Poskrbeli boste tudi za edinstven videz spalnice. Mavrična paleta oblazinjenja in nadstandardna višina sta tisto, v kar se boste še posebej zaljubili.

Izkoristite sejemski popust!
Veljal bo le v času Hišnega sejma, med 18. in 31. majem.

Bi izbrali posteljo BoxSpring z ležiščem Leticia ali z vodno posteljo Lectus?

Do odgovora boste prišli hitreje, če boste obiskali Hišni sejem, kjer boste lahko preizkusili posteljo BoxSpring z udobjem ležišča Leticia in z udobjem vodne postelje Lectus.

“Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.” Jakov Fak, biatlonec

Tukaj smo za vas.

Spalni center Maremico

Šlandrova ulica 4,
1231 Ljubljana Črnuče

Delovni čas:
pon – pet: 8.00-19.00
sob: 9.00 – 13.00

Svetovanje na daljavo preko video klica

Povežimo se z video klicem.

Pokličite nas ali nam pišite

01 561 09 00
051 621 429
prodaja@maremico.si