Skip to content Skip to footer

Vzemite delček Boxspring postelje s seboj na morje

Preden spakirate vse potrebščine za na morje, se še ustavite v našem salonu, kjer vas v mesecu juniju v duhu počitnic razveseljujemo z raznimi ugodnostmi.

Pripravljamo posebno počitniško akcijo!

Vossen brisača za na plažoMed 4. in 30. 6. 2018 boste ob nakupu Boxspring postelje prejeli ugoden gotovinski popust in darilni paket v vrednosti do 163,90 eur.

Paket vključuje rjuho Formesse La Piccola in komplet dveh Vossen brisač za na plažo 180 x 100 cm (pri enojni postelji je ena brisača), ki prihajata iz sveta kvalitetnih Vossen materialov. Z La Piccolo bo postiljanje vaše postelje zagotovo lažje, medtem ko se boste mehkih kopalnih brisač razveselili vsi, ki komaj čakate na prihajajoči dopust.

Junijska akcija BoxSpring

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico, kjer bomo našli najboljšo kombinacijo barv in ležišča za vašo BoxSpring posteljo.

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.