Če vas zanima kaj je BoxSpring postelja, potem je najbolje, da nadaljujete z branjem. Na enem mestu boste izvedeli od kje te postelje izvirajo in s kakšnimi inovativnimi rešitvami lahko razvajajo svoje uporabnike danes.

Korenine segajo v Skandinavijo

Izvedba BoxSpring postelje se je med prvimi pojavila v Skandinaviji, kjer imajo od nekdaj smisel za dizajn in notranje oblikovanje. Bistvo njihove BoxSpring postelje so bile vzmeti – v vseh nivojih. Vizualno so predstavljale visoko eleganco in glamur ter pravo hotelsko doživetje.


Kaj pa njihovo udobje?
Kakor za koga, bi lahko rekli. Za postelje BoxSpring je veljalo, da spadajo med bolj čvrsta ležišča, ki dobro poskrbijo za vrhunsko zračnost. A čvrsto udobje je bilo kaj hitro pretrdo za ljubitelje mehkejšega udobja, zato so danes na voljo številne nadgradnje, ki narekujejo svobodno izbiro barv oblazinjenja in ki so prijazne tudi do ljubiteljev srednje trdih ter udobnejših ležišč.

Postelja BoxSpring. Luksuz v vaši spalnici.
Kaj je BoxSpring postelja?

Kaj je BoxSpring postelja danes?

Danes je BoxSpring postelja – nekateri ji rečejo tudi »Spring Box« ali »Box Spring« postelja – izjemno popularna. Ponaša se predvsem z nadstandardno višino oblazinjenega posteljnega ogrodja, zato deluje zares kraljevsko. Nekateri ponudniki omogočajo izbiro dimenzije materiala in barve, pri boljših pa lahko izbirate tudi ležišča. Možnost izbire je pomembna, saj le sami veste, kaj potrebujete. Zakaj bi torej sklepali kompromise?

S slovensko BoxSpring posteljo ni potrebno sklepati kompromisov

Pri slovenski BoxSpring postelji kompromisi niso potrebni, saj vam posteljo oblazinimo v vaši najljubši barvi, ležišče pa izdelamo šele ko se spoznamo in ko nam zaupate svoje potrebe in želje po spalnem udobju.

Najnovejši trend BoxSpring postelj na ključ – slovenska BoxSpring postelja

Zakaj bi pri nakupu postelje BoxSpring sklepali kompromise, ko pa to zares ni potrebno. Vsaj ne pri slovenskih BoxSpring posteljah. Nastale so pod okriljem naše skrbne Maremico ekipe. Poznani smo po tem, da v ospredje postavljamo potrebe in želje vsakega uporabnika in poskrbimo za varno dostavo in strokovno montažo na vašem domu. Slovenske BoxSpring postelja zagotavlja svobodo pri izbiri:

Preizkusite udobje slovenske BoxSpring postelje! Obiščite nas v Spalnem centru Maremico!

Če se ali se ne sprašujete več, kaj je BoxSpring postelja, kako izgleda in kakšno je njeno udobje, vabljeni v Spalni center Maremico, kjer se boste lahko popolnoma prepustili njenemu udobju ter si v živo ogledali dovršenost oblazinjenja. Naša svetovalna ekipa vam bo prijazno in strokovno predstavila možnosti izbire, ki jo slovenski BoxSpring ponuja ter našla rešitev za vaš popoln spanec – na ležišču, ki vam ga bomo izdelali izključno glede na vaše potrebe in želje.” pove Monika Adrinek, vodja prodaje Spalnega centra Maremico

Podrobneje o slovenskem BoxSpringu, si lahko preberete v katalogu Spalnega centra Maremico, ki vam ga dostavimo brezplačno.

PRIPOROČAMO:
Preberite Izkušnje zadovoljnih lastnikov BoxSpring postelje in 7 nasvetov in razlik med posteljami BoxSpring.