Nagradni natečaj za najlepšo fotografijo spalnice

Rok za oddajo fotografij je do 31. 12. 2023.

Verjetno se še spomnite, kako skrbno ste izbirali barvo oblazinjenja, da bi se nova postelja lepo podala stilu vaše spalnice, zdaj pa že uživate v njenem udobju in občudujete dizajn, ki ste ga izbrali.

Ste za, da bi vašo spalnico lahko občudovali tudi drugi, vi pa bi bili za to celo nagrajeni s prestižno rjuho Bella Donna?

Sodelujte v nagradnem natečaju

Vabimo vas, da nam najkasneje do 31. 12. 2023 pošljete fotografijo svoje spalnice s posteljo BoxSpring, ležiščem Leticia in/ali vodno posteljo Lectus. Pošljete jo lahko na mail marketing@maremico.si, v zasebno sporočilo prek Facebook ali Instagram profila @spalnicentermaremico, ali pa kot odgovor na prejet SMS.

Izmed vseh prejetih fotografij spalnice, na kateri bo kraljevala postelja oziroma ležišče Spalnega centra Maremico, bomo izžrebali enega zmagovalca, ki mu bomo podarili rjuho Bella Donna v izbrani dimenziji in barvi iz zaloge.

Pravilnik o nagradnem natečaju si lahko preberete TUKAJ.

Potrebujete navdih?

Če potrebujete idejo oz. ste v dilemi, katera fotografija bi bila primerna, predlagamo, da jih posnamete in nam jih pošljete več. Za navdih, kako se preleviti v fotografa, pa lahko pokukate tudi v našo galerijo. Tu boste našli fotografije z naših snemanj ter ponosnih lastnikov BoxSpring postelje.

Koliko časa traja nagradni natečaj?

Nagradni natečaj poteka ves čas, vendar lahko v njem sodelujete le enkrat. Naslednji datum zaključka nagradnega natečaja je 31. 12. 2023.

rjuhe bella donna

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.