Boxspring postelje exclusive-top - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Oblazinjena postelja je nepogrešljiv kos spalnice

Oblazinjena unikatna postelja je odlična rešitev za vsako spalnico, ki ji želimo dodati pridih estetike in modernosti. Nič ni namreč bolj opazno, kot velika postelja, oblečena v vašo najljubšo barvo ali vzorec, sveže postlana in odeta v nežne sončne žarke. Če v novi spalnici iščete eleganco, praktičnost in edinstvenost, potem je odgovor za popolno spalno perfekcijo oblazinjena postelja BoxSpring.

Boxspring postelje – modeli One z žepkom. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Oblazinjenje prispeva k dovršenemu in modernemu izgledu postelje, govorimo pa lahko tudi o njegovi funkcionalnosti. Gotovo ste že kdaj zadeli ob rob postelje, bolečina pa je bila neznosna? Pri udarcu ob BoxSpring posteljo bo bolečina skoraj nezaznavna, saj je oblazinjena postelja mehka na otip in ob straneh nima ostrih robov. Ker je oblazinjeno tudi njeno vzglavje, se v sedečem položaju vaša glava lahko nasloni na prijetno mehko površino in tako naredi večerno branje knjige, ogled filma in pogovor s partnerjem prijetnejši in še toliko bolj domač.

SPOZNAJTE SLOVENSKO BOXSPRING POSTELJO!
BoxSpring postelja, ki nastaja izpod rok naše, Maremico, ekipe navdušuje svoje uporabnike v vsakem detajlu. Prav vsaka nastane z mislijo na naročnika – na njegove želje po dizajnu in udobju. Če nam boste dali priložnost, bomo tudi vam izdelali sanjsko oblazinjeno posteljo BoxSpring, ki bo poskrbela za čudovit izgled spalnice ter sanjsko udobje, kot ga še niste občutili.

Navdih za oblazinjeno posteljo BoxSpring boste našli v katalogu Spalnega Centra Maremico, ki ga lahko ogledate digitalno ali ga naročite po pošti brezplačno.

Zakaj izbrati slovensko oblazinjeno posteljo BoxSpring?

Maremico spalni center - ekipa. Izdelava BoxSpring postelje.

Oblazinjena postelja BoxSpring v objemu tekstilnega usnja ali tkanine

Usnje vsekakor poznamo kot vrhunec elegance v stanovanjski opremi in brez dvoma odraža kakovost in nudi udobje, ki ga pri postelji želimo. Na  voljo je v treh različicah – od na otip gladkega z rahlim leskom, do mat tekstilnega usnja in celo videza brušenega tekstilnega usnja. Izbirate pa lahko tudi med različnimi tkaninami. Nekatere imajo zelo obsežen nabor barv, druge manj, razlikujejo pa se po strukturi in občutku na dotik. Najdete bolj grobe tkanine, klasične tkanine in tudi žametni pliš, ki bo razvajal vaše čute.

V našem podjetju umetno usnje, tkanino in pliš že vrsto let naročamo pri priznanemu slovenskemu dobavitelju Mercis. Tako, da je skrb, da bi se oblazinjenje lupilo, popolnoma odveč.

Boxspring postelje z žepkom. Ročno izdelane postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico lebdeče postelje.

Tkstilno usnje je nadomestek za pravo usnje, ki se uporablja predvsem v namene oblazinjenja pohištva. Narejeno je iz dveh komponent, iz tekstila in dodatka plastike. Je zelo obstojno in najboljši približek pravemu usnju. Hkrati umetno usnje nima močnega vonja, ki smo ga vajeni pri pravem usnju in bi bilo v spalnici moteče. Pohištvo, oblazinjeno v umetno usnje, se lažje čisti in nima vlaken, na katera bi se nabiral prah, zato je bolj primerno za alergike.

V Maremico uporabljamo umetno usnje, ki je kakovostno in ga že vrsto let naročamo pri priznanemu slovenskemu dobavitelju Mercis. Tako da je skrb ali se bo oblazinjenje lupilo, popolnoma odveč.

Tkanina in pliš sta druga možna izbira materiala oblazinjenja. Ponujata večjo izbiro barv kot umetno usnje in je bolj toplo na dotik ter izgled. Nekaterim v spalnici deluje tudi nekoliko bolj domače. V primerjavi z umetnim usnjem je čiščenje nekoliko težje – oboje je potrebno presesati.

Boxspring postelje Lux model- masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center - ergonomska ležišča.

Svetovanje je ključ do vašega zadovoljstva

Obiskovalcem našega salona vedno prisluhnemo in jim svetujemo kako do njihove sanjske oblazinjene postelje. Lastna proizvodnja nam omogoča izjemno prilagodljivost glede dizajna, barv,  dimenzije postelje in njene končne višine.

Zavedati se morate, da z izbiro barv vplivate na to, kako bo izgledala celotna spalnica. Hladne barve (bela z vsemi svojimi odtenki, modra, zelena in vijolična barva) bodo prostor optično povečale, zato so primerne za spalnice z manjšo prostornino.

Za svetle barve je značilno tudi, da prostor odprejo in praviloma dvigujejo razpoloženje in nivo energije, medtem ko temne barve lahko prostor zadušijo, zato je z uporabo teh treba biti previden in preudaren.

Blago za oblazinjenje BoxSpring postelje je na voljo v več kot 100 različnih barvah – od temnih do svetlih. Večina se odloči za BoxSpring posteljo v eni barvi in materialu, a to ne pomeni, da je to edina prava odločitev. 

Na voljo imate tudi vrsto drugačnih kombinacij med barvami in materiali – tako lahko na primer posteljo oblečete v drug material (ali barvo) kot vzglavno stranico ali pa posteljo oblečete v dva različna odtenka. Možnosti imate neskončno.

Boxspring postelje - izbira barve za oblazinjene postelje.
Metka Albreht svetovanje BoxSpring postelje

Metka Albreht se poklicno ukvarja s stiliranjem, a je imela pri izbiri svoje sanjske oblazinjene postelje BoxSpring kar nekaj “težav” z izbiranjem prave barve. Na voljo jih je imela več kot 100 iz Mercisove barvne lestvice. Na koncu so zanjo prevladali večni nevtralni odtenki.

Spoznajte modele oblazinjene postelje BoxSpring​

Postelja Boxspring Lux model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
BoxSpring postelja Lux

Postelja BoxSpring Lux, končne višine do 76 cm, predstavlja več, kot bi si od postelje sploh lahko želeli. Unikatna poslastica za vse, ki preprosto obožujete spanje in si želite vnesti v spalnico kraljevski pridih.

Postelja Boxspring Air model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
BoxSpring postelja Air

Postelja BoxSpring Air, končne višine do 70 cm, je sinonim lahkotnega in čarobnega jutra, ki vam nudi vse, kar je za udobno spanje potrebno. Da bi popolnoma razumeli, jo morate enostavno doživeti.

Postelja Boxspring One model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
BoxSpring postelja One

Postelja BoxSpring One navdihuje s svojim dovršenim videzom in popolnoma funkcionalno zasnovo z višino do 66 cm. Naj bo vaša spalnica kraljevska z XL oblazinjeno stranico po izbiri in priročnima žepoma ob straneh.

Oblazinjena postelja po meri je nepogrešljivi kos vsake moderne spalnice postelja po meri,po naročilu
BoxSpring postelja Fly

Lebdeča postelja BoxSpring Fly navdušuje z videzom lebdenja. Gre za novi trend lebdeče postelje z višino 62 cm, ki jo do potanosti izdelamo posebej za vas. Tudi samo udobje všitega ležišča.

rjuhe za boxsprig postelje - Maremico
BoxSpring postelja Line

BoxSpring postelja Line predstavlja svežo različico klasične oblazinjene postelje s pridihom BoxSpring dizjna. Gre za model, s katerim ostajamo zvesti tradiciji, a vseeno dodajamo pridih modernega BoxSpring dizajna, ki meri v višino vse do 64 cm.

Postelja Boxspring Lite model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
BoxSpring postelja Lite

Postelja BoxSpring Lite nas razvaja s kraljevsko nadstandardno višino do 66 cm. Ponaša se z inovativno izvedbo, ki vam omogoča lahkotnejše postiljanje ter minimalističen in dovršen videz.

Postelja Boxspring Base model. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
BoxSpring postelja Base

Postelja BoxSpring Base je prvi korak v svet BoxSpringov. Navdušila vas bo z dostopno ceno in dovršeno kvaliteto oblazinjenih kraljevskih postelj BoxSpring. Sega do višine 56 cm.

Ne le dizajn, tudi udobje postelje naj bo po vaši meri

Smisel postelje je vendarle tudi spanje, zato je pomembno, da si izberete tudi primerno ležišče. Izbirate lahko med ležišči Leticia in vodnimi posteljami Lectus. Tako ležišča kot vodne postelje so na voljo v različnih modelih, oboji pa lahko omogočajo optimalno prilagodljivost vašim potrebam in željam, saj jih izdelamo vedno po naročilu. Nikoli ne na zalogo.

Več o ročno izdelanih ležiščih si preberite v katalogu Spalnega centra Maremico.

BoxSpring postelja Fly
Previous slide
Next slide

Katero vzglavno stranico bi vi izbrali?

 

Oblazinjena postelja, predvsem pa njeno vzglavje, danes velja za rastoči trend, ki se mu posvečajo tudi priznani notranji oblikovalci. Postelja je središče spalnice, z izbiro izstopajoče oblazinjene vzglavne stranice postelje pa jo poživimo in ji dodamo prefinjen moderen slog.

K oblazinjeni postelji BoxSpring seveda spada tudi oblazinjena vzglavna stranica. K različnim modelom lahko sestavimo različne vzglavne stranice. Najbolje je, da si najprej izberete model BoxSpring postelje in se kasneje odločite še glede modela vzglavne stranice.

Enostavno postiljanje le vrhnjega dela ležišča, ki se ne premika

Oblazinjene postelje BoxSpring še posebej izstopajo zaradi enostavnega Exclusive Top postiljanja. Ta naredi postiljanje hitro in lažje, poleg tega pa doda ekskluzivnost in eleganco vaši postelji.

Tudi Mojca Mavec si je za svoje prenovljeno stanovanje izbrala oblazinjeno posteljo BoxSpring. Pravi, da sta jo prepričala dizajn in material. Na koncu pa si je, ob tako veliki izbiri barv in materialov, izbrala enako kot je na naslovnici kataloga. Brezplačno naročite svoj katalog tudi vi.

Naročite katalog Spalnega Centra Maremico in pošljemo vam ga brezplačno.

Postelja boxspring. Zadovoljni uporabniki Mojca Mavec. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.
Play Video

Naročite svoj katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.