Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Boxspring postelje - vrhunske postelje po meri. Maremico spalni center. Za miren sen.

Za spogledovanje z najnovejšimi trendi ni boljšega kot obisk pohištvenega sejma Ambient, kjer bodo že 29. zaporedno leto predstavljeni inovativni in trendovski izdelki. Med njimi boste lahko preizkusili udobne BoxSpring postelje, ki postajajo v zadnjih letih vedno bolj ključen element vsake spalnice.

BoxSpring – brezčasen trend v vaši spalnici

Postelje BoxSpring zaznamuje večno prefinjen skandinavski dizajn, ki navdihuje s svojim brezčasnim, a hkrati trendovskim izgledom. Nadstandardna višina, kar do 70 cm, dodaja pridih kraljevskega razvajanja, ki ga lahko okrasite v več kot 70 barvnih odtenkih. K enačbi dodajamo še udobje osebnega ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus za popolno udobje v vaši spalnici.

BoxSpring Air

Trendu BoxSpring postelj smo dodali prav posebno noto. Model BoxSpring Air nadgrajuje večkrat nagrajen Exclusive Top, ki poleg bolj minimalističnega izgleda lajša vašo izkušnjo postiljanja, skrite noge postelje in pestra izbira dimenzij pa uresničujejo misel o resnično kraljevski postelji. Več o modelu si lahko preberete tukaj.

Pohištveni sejem Ambient ponovno razvaja z ugodnostmi

Udobje BoxSpring postelj boste lahko ponovno preizkusili med 7. in 11. novembrom, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tokrat nas najdete v dvorani A. Sanjsko posteljo vam bodo pomagali odkriti izkušeni svetovalci za zdrav spanec. Vzemite si trenutek in preizkusite naš sistem Visual Comfort, ki vam bo v barvah pokazal, kakšno podporo vaše telo zares potrebuje.

Kaj vam tokrat ponujamo?

Na sejmu vas pričakuje 10% gotovinski popust na postelje BoxSpring z vodnimi posteljami Lectus in 15% gotovinski popust na postelje BoxSpring z osebnim ležiščem Leticia.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.

Ob naročilu kataloga sodelujete v nagradni igri in se potegujete za bon v vrednosti 100 EUR, ki ga lahko izkoristite za nakup BoxSpring postelje.