Prodajni pogoji in garancija

Plačilo

Ob naročilu postelj BoxSpring in dodatkov je potrebno plačilo are v višini 30 % vrednosti predračuna. Preostalih 70 % se plača najkasneje tri delovne dni pred dobavo ali v 12 oz. 24 obrokih.

Plačilo do dneva dobave

Pri plačilu do dneva dobave priznamo 5% gotovinski popust na redno ceno v ceniku. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami.

Obročna plačila

(pogoji se lahko spremenijo, zato jih preverite na prodajnem mestu pred nakupom)

  • kredit pri Sberbank banki d.d.: 12 ali 24 obrokov brez obresti in dodatnih stroškov. EOM=0 %. Tudi za nekomitente je enako, vse se lahko uredi na prodajnem mestu v Spalnem centru Maremico. Svetujemo, da nas prej pokličete, da boste zagotovo imeli s sabo vso potrebno dokumentacijo.
  • s kartico Diners na 12 ali 24 obrokov. 12 obrokov brez obresti, pri 24 obrokih pa so dodatni stroški za imetnika kartice. Pogoje preverite pri izdajatelju Erste Card d.o.o.
Diners klub akcija

Dobavni roki

Postelje BoxSpring izdelamo po naročilu posameznika, zato je povprečni dobavni rok 30-45 dni od dneva potrditve naročila z vplačilom are, razen v primeru, da katerega od sestavnih delov ni na zalogi. Točni datum dostave in montaže vam sporočimo ob potrditvi naročila.

Nestandardne mere

Na povpraševanje lahko pri nekaterih posteljah poleg standardnih mer, ki so navedene v ceniku, izdelamo nestandardne mere. Ob naročilu je potrebno vplačilo are v višini 30 % od vrednosti predračuna. Dobavni rok za nestandardne mere je 45-60 dni od dneva vplačila are.

Cene

Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne napovedi.

Garancija

Ležišča v posteljah BoxSpring imajo različno garancijo. Če izberete ležišče Leticia, imate nanj 2-letno polno garancijo ter podaljšano 8-letno jamstvo. Če za ležišče izberete vodno posteljo Lectus, je nanjo garancija na vodotesnost in grelna sistema 5 let. Ostali deli postelje imajo garancijsko dobo 12 mesecev. V garancijo ne spada normalna obraba sestavnih delov.

Več o garanciji, podaljšanem jamstvu in njunih pogojih preverite na prodajnem mestu pred nakupom.

Certifikati

Postelje BoxSpring vsebujejo materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti. To dokazujeta certifikata »Oeko-Tex Standard 100, razred 1« in »HygCen«.

Certifikat Oeko-Tex Standard 100, razred 1 prejmejo le tisti materiali, ki so izdelani iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žveči tudi otrok, mlajši od treh let.

Certifikat HygCen pridobijo materiali, ki so preverjeno varni za uporabo v medicini.