Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
boxspring postelja exclusive top postiljanje

Že 58. zaporedno leto bo sejem Dom nudil prostor več stotim različnim podjetjem, da predstavijo svoje izdelke za dom in okolico. Tokrat bo potekal med 5. in 10. marcem v prostorih Gospodarskega razstavišča.

V več kot pol stoletja je sejem postal osrednji steber pohištvenih dogodkov. Na njem je lansko leto razstavljajo več kot 590 podjetji iz 33 različnih držav, letos pa želi sejemska ekipa to še nadgraditi in izboljšati.

Zakaj je sejem Dom nezgrešljiv letni dogodek in kaj ga dela edinstvenega, preberite v nadaljevanju.

Sejem dom 2019 – največji in najštevilčnejši sejem v Sloveniji

Po številu podjetji in obiskovalcev ter velikosti prizorišča, sodi sejem Dom v sam vrh slovenskih pohištvenih sejmov. Pojmovan kot »največja specializirana prireditev s področja graditeljstva v regiji«, vsako leto nudi priložnost razstavljanja več stotim ponudnikom in izdelkom. Obiskovalci lahko svoje oči spočijejo na oblikovno dovršenih izdelkih za notranjo opremo, marsikdo pa odkrije idealne dodatke za zunanjost in okolico hiše.

Bogat obsejemski program

Vsako leto se ob bok razstavnemu programu postavlja spremljevalni program, kjer lahko obiskovalci pridobijo več poglobljenih informacij glede opremljanja lastnega doma. Letos bodo vse dni sejma potekala brezplačna svetovanja glede gradnje in prenove.

Odgovori na vsa vaša vprašanja

Če ravno opremljate svoj dom, boste na sejmu Dom dobili odgovore na vsa vprašanja glede opreme. Strokovnjaki iz različnih področij vam bodo z veseljem svetovali in vas usmerili v pravo smer za opremljanje vašega doma.

Na sejmu se ustavite tudi v hali C in naše strokovnjakinje za zdrav spanec povprašate o idealni postelji za vaše udobje. Tokrat na sejmu predstavljamo še nov model – BoxSpring One. Obiščite nas in ga preizkusite sami!

Popoln čas za novo pohištvo

Bližajoča pomlad je popoln čas za spremembe v vašem domu. Ker je sejem Dom že tik za ovinkom, lahko prenovo začnete že zdaj. Spoznajte širok nabor izdelkov za dom na enem mestu!

BoxSpring na sejmu Dom – obiščite nas!

Ustavite se v hali C in preizkusite udobje BoxSpring postelj kar sami. Tokrat vas razvajamo s posebnimi popusti in ugodnostmi.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.

Ob naročilu kataloga sodelujete v nagradni igri in se potegujete za bon v vrednosti 100 EUR, ki ga lahko izkoristite za nakup BoxSpring postelje.