Zakaj kupiti posteljo BoxSpring v času sejma Dom?

V času sejma Dom smo še posebej radodarni s sejemskimi ugodnostmi, zato se vam izplača kupiti posteljo BoxSpring med 13. in 18. marcem 2018 na sejmu Dom.  Nahajamo se v Hali C na Gospodarskem razstavišču. Poleg ugodnosti vam bomo ponudili še veliko več: kakovostne informacije in odgovore na vsa vaša vprašanja ter predstavitev ostalih skrivnosti, ki bodo poskrbele za vaš popoln spanec.
Na sejmu bomo med drugim predstavili najnovejši trend kraljevskega spanja: postelje BoxSpring. Spoznali boste, kako pomembna je pravilna skrb za hrbtenico in kakovosten spanec.

Sejemske ugodnosti za vas

Nudimo vam 15% gotovinski popust na vse postelje BoxSpring v kombinaciji z osebnim ležiščem Leticia in 10% gotovinski popust na posteljo BoxSpring v kombinaciji z vodno posteljo Lectus.
Ugodnosti, ki jih najdete na sejmu Dom, v času med 13. in 18. marcem, veljajo tudi v našem Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah.

Akcije se med seboj ne seštevajo.

Nudimo vam možnost odkupa eksponatov. Oglejte si seznam eksponatov, ki so na voljo. Nekateri eksponati so na voljo še iz prejšnjih sejmov in niso razstavljeni. Klik do tabele >>

BoxSpring sejem Dom