Skip to content Skip to footer

Svetovni dan spanja: »Zdravo spanje, zdrava prihodnost«

Letos Svetovni dan spanja obeležujemo 19. marca s sloganom »Zdravo spanje, zdrava prihodnost«, mi pa ga praznujemo že od 8. pa vse do 20. marca. V tem času se bomo še posebej posvetili vam, vaši poti do zdravega spanja in zdravega življenjskega sloga. Zdravo spanje je namreč TEMELJ ZDRAVJA, ki ob podpori zdrave prehrane, rednega gibanja in učinkovitega upravljanja s stresom, poskrbi za našo ZDRAVO PRIHODNOST.

Svetovni dan spanja

Zdravo spanje – kako ga doseči?

Za zdravo spanje lahko poskrbimo na več načinov. Bolj kakovosten spanec bomo zagotovo imeli, če se bomo vsaj nekaj ur pred spanjem izogibali pitju kofeina in alkohola. Vsaj eno uro pred spanjem je priporočljivo tudi, da ugasnete vse elektronske naprave. Pomembno je tudi, da imate kar se da stabilne ure odhajanja v posteljo in jutranjega vstajanja. Na ta način boste poskrbeli za optimalno delovanje vaše cirkadiane ure. Kako poleg vsega naštetega še lahko poskrbite za zdrav spanec, si lahko preberete tukaj.

Zagotovo pa moramo tu izpostaviti še en pomemben element, ki ga ne gre zanemariti pri skrbi za zdrav spanec. Kvalitetno ležišče. Ljudje nanj pogosto pozabimo, vendar pa je prav ta pogost krivec za slabo spanje. Torej, če imate doma dotrajano ali nekvalitetno ležišče ter opažate, da slabo spite in se zbujate nenaspani … vam predlagamo, da izberete ležišče, ki se bo optimalno prilagajalo vašemu telesu. Lahko si ogledate naša modularna ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus, ki vašemu telesu omogočata 100 % podporo in naspana jutra. Če vam je poleg udobja postelje pomemben tudi njen videz, ki bo obogatil vašo spalnico, je prava izbira za vas zagotovo BoxSpring postelja. In prav zdaj je idealen čas, da si izberete posteljo, ki vam bo najbolj ustrezala! Zakaj prav zdaj? Berite naprej.

Svetovni dan spanja prinaša ugodnosti na ležišča in postelje

V mesecu marcu vas spodbujamo, da svoje zdravje in spanje vzamete v svoje roke. Od 8. do 20. v Spalnem centru Maremico potekajo ugodnosti na ležišča in postelje ter druge aktivnosti na temo spanja. Pripravili smo vam:

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.