Jesen je že prišla, z njo pa se vračajo tudi daljše in bolj mrzle noči. Jih želite preživeti v udobju nove kraljevske postelje BoxSpring? Med 10. in 17. oktobrom 2018 vas razvajamo z vrhunskimi ugodnostmi pri vseh modelih BoxSpring. Da boste Spalni center lažje obiskali, v soboto 13.10., vrata odpiramo kar do 18. ure zvečer!

Okusite prefinjeni dizajn BoxSpring postelj

Prepustite se udobju BoxSpring postelje, ki z modernim in minimalističnim dizajnom še vedno ostaja najlepši trend v vsaki spalnici. Kraljevska višina do 67 cm ter široka paleta barv in materialov vsako spalnico spremenijo v kraljestvo udobnih sanj.

Tokrat vas pričakujejo številne ugodnosti na vse modele BoxSpring. Postanite ponosni lastnik nove BoxSpring postelje z osebnim ležiščem Leticia za kar 15% ugodneje. Če vas bolj navdušujejo vodne postelje Lectus, pa lahko svoje ležišče v BoxSpring izvedbi odpeljete domov s kar 10% popustom.

Ležišče Leticia ali Lectus?

Imate raje Lectusa ali Leticio? Morda svoje popolno udobje še iščete?

Lahko da vam bolj ustreza vodna postelja, ki se prilagodi vašemu telesu sama po sebi, ali pa boste našli svoje popolno udobje na najbolj osebnem in teliranem ležišču Leticia.

Ustavite se v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4, v ljubljanskih Črnučah. S pomočjo izkušenih svetovalk za zdrav spanec boste do idealne izbire prišli na enostaven način.