BoxSpring postelja One

trajnostni izdelek
Postelja BoxSpring One
trajnostni izdelek

BOXSPRING ONE

BoxSpring postelja model One

BoxSpring postelja One je postelja, ki spanje postavlja na višji nivo.

Ta oblazinjena postelja spreminja pravila igre. Z enovito podobo izpopolnjuje klasičen dizajn BoxSpring postelje in ga nadgrajuje z eleganco, minimalizmom, glamurjem in udobjem. Ta visoka postelja, ki vam bo postiljanje poenostavila, se bo zlila z vašim stilom, saj jo boste lahko naročili v eni od 100 barv. 

BOXSPRING ONE

Postelja BoxSpring One

ZALJUBITE SE V BARVE

Barve! Naj vas popeljejo v živahen dan.

Z bogato izbiro materialov in barv lahko svojo spalnico spremenite v osebno oazo miru, poživljajoč prostor ali oblikovno popolnost – čisto po svojem okusu.

Oblazinite podstavek postelje in vzglavno stranico v enega izmed skrbno izbranih materialov in uskladite svoj najljubši barvni odtenek s preostankom svoje spalnice.

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.
Boxspring postelja - barve. Zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

»Najpogosteje šivam v belih, bež in sivih odtenkih, srečam pa tudi bolj izrazite barve. Verjamem, da je vsaka barva lepa, če jo postavimo v pravo spalnico.«

Irena Prašnikar, mojstrska šivilja

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.
Boxspring postelja - barve. Zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.

USTVARITE SVOJ UNIKAT

Vzglavna stranica Sono in Sono Retro

Sono in Sono Retro standard, obe v širini postelje in višini 113 cm ter v barvi po vaši izbiri. Stranica Sono vas bo navdušila s svojo preprostostjo in večnim dizajnom, medtem ko Sono Retro s svojimi majhnimi detajli v obliki gumbov pričara nostalgični pridih, ki ostaja vedno moderen. Tako Sono kot Sono Retro sta na voljo tudi v XL izvedbi. S širino 220 cm in višino 120 cm posteljo naredita še bolj kraljevsko in prestižno.

Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
»Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v majhnih podrobnostih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu.«

Darko Jauk, izkušeni tapetnik

USTVARITE SVOJ UNIKAT

Vzglavna stranica Lucca in Luxuria

Vzglavna stranica Lucca (v širini postelje in višini 113 cm) in vzglavna stranica Lucca XL (v širini 220 cm in višini 120 cm) veljata za eno najprestižnejših stranic, saj s svojimi detajli pričarata razkošje, ki ga boste težko našli drugje. Je prava izbira za osebe z nekoliko bolj rustikalnim stilom.

Boxspring postelje – Air model. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – Lux modeli. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Vzglavna stranica Luxuria (v širini postelje in višini 113 cm) in vzglavna stranica Luxuria XL (v širini 220 cm in višini 120 cm) sta definicija večne elegance. Njunega nežnega prešitja se zlepa ne naveličamo, saj posteljo ravno prav popestrita in jo naredita še unikatnejšo.

Boxspring postelje – Air model. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Mladinska postelja
postelja BoxSpring-One visoka postelja spalni center maremico

BOXSPRING POSTELJE

Višina
do 66 cm

Na voljo so višine 58, 62 ali kar 66 cm. To postelji daje kraljevski izgled in dobesedno omogoča spanje na višjem nivoju. Poleg tega pa nadstandardna višina postelje omogoča lažje leganje in vstajanje, čemur boste hvaležni vsak večer in vsako jutro.

CENIK BOXSPRING POSTELJE ONE

Različni modeli ležišč

Vaše želje, navade in potrebe so ključne pri izbiri. V pestrem naboru ležišč, ki predstavljajo srce postelje BoxSpring One, se bo zagotovo našlo pravo za vas. Z veseljem poudarimo, da različne želje dveh uporabnikov združimo v skupno celoto in postelja deluje kot ena celota. Pri spanju se namreč ne izplača sklepati kompromisov.

BoxSpring One z žepkasto vzmetnico Leticia Spring

Boxspring postelje - vodna postelja Leticia. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

Izjemno udobje odlično zračnih žepkastih vzmeti je preverjena izbira za vse ljubitelje bolj čvrstih ležišč. Prav tako je to prava izbira za vse, ki se pogosto potite, saj je ležišče izjemno zračno. Leticia Spring se telesu točkovno prilagaja in ga optimalno podpre. Popularna izbira kupcev.

BoxSpring One z ležiščem Leticia TrioComfort

Boxspring postelje-najboljše boxspring postelje v Maremico spalni center. Za lepše sanje.
7 območij bo poskrbelo za prilagajanje in podporo telesa med spanjem. Dodatno omogoča fino nastavitev udobja v predelu ramen in bokov. Penastemu materialu Leticell je zaradi lastnosti in trajnosti dodano olje bio soje. Posebni zračni kanali poskrbijo za hitro sušenje ležišča.

BoxSpring One z osebnim ležiščem Leticia MultiModular

Boxspring postelje - vodna postelja Leticia. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

Vrhunec udobja za najzahtevnejše. Ležišče je nastavljivo po celotni površini ležišča (20 območij). Računalniško izmerimo vaše telo in na podlagi meritve izdelamo ležišče popolno za vas. Ležišče lahko kadar koli v prihodnosti prilagodite in zadostite svojim trenutnim potrebam.

BoxSpring One z vrhunsko vodno posteljo Lectus Verona

Boxspring postelje - vodna postelja Lectus. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

V posteljo BoxSpring vam lahko vgradimo celo vodno posteljo Lectus. Lahkotno lebdenje telesa na vodni postelji popolnoma sprosti in obnovi telo, saj se mu optimalno prilega. Naj vas prepričata idealna podpora telesu in vedno topla postelja v kraljevski preobleki.

Hitri dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 4 do 7 tednov.

Možnost obročnega plačila

Možnost nakupa postelje BoxSpring na 12 ali 24 obrokov brez obresti.

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža postelje brezplačni.

Izdelano v Sloveniji

Mojstrska izdelava postelj s strani izkušene slovenske ekipe.

Izberite spalno udobje

Eden od čarov BoxSpring postelje je zgornja plast ležišča (toper), ki poskrbi za neopisljivo udobje. Na voljo imate tri možnosti – od čvrstih vzmeti Spring, udobnega materiala LetiCell, do razvajanja na edinstveni različici SoftFeel.

Garancija varnega nakupa vam omogoča, da izbrani toper testirate 30 dni in ga v tem času kadar koli brezplačno zamenjate, če ugotovite, da vam ne ustreza.

»Ko pari kupujejo ležišče, so njihove želje glede udobja čisto različne. Včasih je to pomenilo obvezen nakup ločenih ležišč, sedaj pa nič več. Dve različni udobji pri nas brez težav združimo v navidez skupno ležišče.«

Tana Štiglic Juhart, svetovalka za zdravo spanje

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Exclusive Top postiljanje

Exclusive Top postiljanje je moderen način postiljanja. Omogoča, da v rjuho odenete le najvišji sloj ležišča, zato je še posebej prijazen vsem, ki imate težave s hrbtenico ali pomanjkanje moči v rokah. Prednost Exclusive Top izvedbe ni le v priročnosti, temveč tudi v estetiki. Rob ležišča je bolj viden, celoten izgled postelje pa čistejši in bolj minimalističen.

Play Video about Postelja Boxspring Air model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri in vrhunsko lezisce.
Boxspring postelje Air - najboljše boxspring postelje v Maremico spalni center. Za lepše sanje.

BOXSPRING ONE

Vzdrževanje in higiena

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Postelja boxspring - katalog. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

100-STRANSKI KATALOG ZA POPOLN SPANEC

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!

BOXSPRING EKIPA

Brezplačna dostava in montaža

Dostava in strokovna montaža vsake postelje BoxSpring je pri nas brezplačna. Na dogovorjeni datum in uro bodo naši monterji prišli do vas in svoje delo opravili hitro in kvalitetno.

Vse kar bo ostalo za njimi bo vaša nova kraljevska postelja, v kateri boste uživali od tistega trenutka dalje.

BoxSpring postelja One v ambientu:

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov postelj BoxSpring

Cene v tabeli so redne. Če želite preveriti trenutno akcijo, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in pripravili vam bomo informativno ponudbo.

BOXSPRING POSTELJE OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH STRANK

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Metka Albreht

-vsestranska športnica in stilistka-

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.