BoxSpring logotip 200x47-web

Izkušnje zadovoljnih uporabnikov BoxSpring postelje

Skrivnost zadovoljstva uporabnikov BoxSpring postelje je, da na podlagi meritev potreb vašega telesa vsak BoxSpring izdelamo unikatno v naši delavnici v Ljubljani.

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE BINE VOLČIČ

Na BoxSpring postelji se res nenormalno dobro spi.

Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji res nenormalno dobro spi.

Zase želiva res dober spanec in to nama je zelo pomembno, sploh zato, ker sva od jutra do večera na nogah. Ko sva zvečer utrujena, padeva v posteljo in se zjutraj zbudiva. Ni prekopicavanja po postelji, ko na pol sanjaš, na pol bediš. Samo zbudiš se in zjutraj te kavica počaka in to je the best.

Bine Volčič
vrhunski chef

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE BOŠTJAN ROMIH

Pri BoxSpring postelji se da za vsako stvar zmišljevat.

Pri BoxSpringu mi je bilo všeč to, da se je dalo res čisto vsako stvar zmišljevati, po domače rečeno. Na primer, meni osebno je blazno važno, kakšne so stvari na otip in sem se res nabožal veliko materialov, preden sem prišek do tega, ki je meni najbolj všeč. Potem so tukaj še mnogoteri barvni odtenki in mislim, da pri toliko izbire, ni šans, da ne bi vsak našel res najboljše možne postelje za svojo spalnico.

Pri Maremicu definitivno najbolje svetujejo, kar se tiče vseh najmanjših vidikov dobrega spanca. Ob tem pa mislim, da so tudi na najvišji nivo daleč naokoli postavili to, kako si lahko človek čisto zase personalizirano zgradi svoje najboljše ležišče.

Boštjan Romih
TV in radijski voditelj

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE MONIKA TAVČAR

To je postelja, narejena zame, po mojih željah.

Spim zelo malo in BoxSpring postelja mi nudi udobje, ki sem ga čakala kar nekaj časa. Pri BoxSpringu me je najbolj navdušilo to, da sem lahko sama izbirala barve, da so bili nadvse prijazni s svojimi nasveti, da so se mi res posvetili in da smo skupaj izbrali ležišče, ki mi najbolj ustreza glede na moje potrebe in spalne navade. Cenim tudi to, da gre za slovenski izdelek in da je slovensko našlo mesto tudi v mojem stanovanju. Kot voditeljica in del ekipe programa oddaje Dobro jutro v postelji preživim zelo malo časa, zato mi je zelo pomembno, da v teh nekaj urah spanja ležim na udobnem ležišču.

To je postelja narejena zame, po mojih željah, v barvah, ki sem jih jaz želela. To je to – to je BoxSpring.

Monika Tavčar
TV voditeljica

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE SARA RUTAR

Na dolgi rok bom "prišparala" in vedno kvalitetno in dobro spala.

Pri spancu ne delam kompromisov, zato sem partnerju rekla, da mora najina nova postelja biti res vrhunska.

Želela sem imeti kraljevski videz postelje v usnju, ki je tudi praktičen za vzdrževanje. Pomembno mi je tudi, da se zjutraj zbudim naspana, spočita in da me nič ne boli.

Ob nakupu BoxSpring postelje sem bila še toliko bolj vesela, saj vem da je postelja v celoti narejena v Sloveniji. Ker posteljo z leti lahko obnovim, vem, da bom na dolgi rok “prišparala” in vedno kvalitetno in dobro spala.

Sara Rutar

vrhunska chefinja

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE MOJCA MAVEC

Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec
novinarka in televizijska voditeljica

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE JAKOV FAK

Za dobro regeneracijo po naporih je pomemben zelo dober spanec.

Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna.

Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Jakov Fak
dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE BLAŽ GREGORC

Pomembno mi je, da doma spim na udobni postelji. Takšni, kot je ta.

Ko sva z ženo izbirala postelje, sva jih res veliko dala skozi, ampak naju je ta najbolj navdušila, predvsem zaradi udobnosti in videza. Glede na to, da veliko prespim tudi v hotelih in različnih stanovanjih, mi je zelo pomembno, da ko pridem domov, spim v res udobni postelji, takšni kot je ta. Tako dobro z ženo res že dolgo nisva spala. 

BoxSpring posteljo bi priporočal vsem in jo tudi bom.

Blaž Gregorc
hokejist

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE METKA ALBREHT

Višina postelje BoxSpring me je enostavno navdušila.

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

BOXSPRING POSTELJA - MNENJE GAŠPER MARKIČ IN ANJA WEBER

Spanje na postelji BoxSpring je kot da bi spal na oblaku.

Odkar sva se ulegla na najino BoxSpring posteljo, je vsako jutro veliko lepše kot prej. To je res, kot da bi spal na enem oblaku. Spočiješ se samo po parih urah, ko se uležeš na posteljo. Izbrala sva si tudi tako širino in dolžino postelje, da spiva res “na komot”.

Ta postelja je narejena po najinih merah, podpre naju tam kjer je to potrebno in najlepše je, ko prideva domov in se uleževa na posteljo. Zjutraj si tudi poveva vse sanje, ker na tej postelji veliko sanjava. 

Barvo oblazinjenja BoxSpring postelje sva izbrala čim bolj nevtralno, saj imava rajši svetlejše odtenke, ne tako vpadljive. Tudi z materialom sva super zadovoljna, ker je res hvaležen (v primeru, da se kaj umaže).

Gašper Markič in Anja Weber
alpski smučar in pevka

BOXSPRING POSTELJE - MNENJE HOKEJIST ŽIGA PAVLIN

Posteljo BoxSpring vsem toplo priporočam.

Skozi vsa leta kariere sem spal že na mnogih ležiščih in po različnih hotelih, ampak odkar spim na tej postelji, je razlika maksimalna. Zbudim se spočit, poln energije in nič me ne boli. Vsem jo toplo priporočam.

Žiga Pavlin
Hokejski reprezentant

Navdušeni ambasadorji
BoxSpring postelje

Prelistajte katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.