Za uporabnike BoxSpring postelje

Zgodba vaše BoxSpring postelje se lahko nadaljuje tudi po mnogih letih od nakupa. Kako vzdrževati svoj BoxSpring, na kakšen način ga lahko čez nekaj časa obnovite in še več, izveste na tej strani.

boxspring postelja exclusive top leticia postelje po narocilu za podporo telesu

Postiljanje postelje
Svetujemo, da vaša postelja zjutraj ostane »razmetana« vsaj eno uro, da se bo ležišče hitreje posušilo. Vsako noč namreč v povprečju s potenjem in dihanjem izgubimo 1 liter tekočine, ta pa se v veliki meri zadrži v ležišču, nekaj pa je ostane tudi v posteljnini. Naj bo to dober izgovor, zakaj imate »razmetano« posteljo.

Sesanje prevleke
Sesanje prevleke ležišča odsvetujemo, saj lahko trajno poškodujete nežna in udobna vlakna prevleke. Še posebej to velja za sesanje z globinskim sesalcem. Prevleko raje sprhajte na zraku.

Neprijetne vonjave
Če se v ležišču pojavijo neprijetne vonjave, svetujemo, da najprej snamete prevleko in jo operete ter dobro posušite. Nato poskusite ugotoviti vzrok neprijetnega vonja. Včasih je to prekomerno potenje kot posledica bolezni, hormonskih sprememb, jemanja zdravil, itd. in se ležišče čez dan ne posuši dovolj. Možno je, da vzrok leži tudi v nekvalitetni posteljnini, ki ne omogoča dobrega zračenja ali jo morate zgolj oprati pogosteje.

BOXSPRING POSTELJE

Nasveti za vzdrževanje

Pranje prevleke
Prevleko lahko s svoje postelje enostavno snamete ter operete v domačem pralnem stroju na 60 °C, če je vaša prevleka po sredini deljena z zadrgo. Če je v celoti iz enega kosa, priporočamo pranje v čistilnici, kjer imajo večje bobne. S pranjem boste odstranili odmrlo kožo in ostanke potenja, ki so se nabrali v prevleki.
Pranje prevleke svetujemo 1x letno v poletnem času, ko je zunaj toplo in se bo hitro posušila. Sušite jo v senci in ne na direktnem soncu, da se ne obarva. Prav tako odsvetujemo sušenje v sušilnem stroju, da se ne skrči.
Z rednim pranjem boste uspešno odstranili tudi pršice, česar so veseli predvsem vsi alergiki.

Madež na prevleki
Če gre za manjši madež krvi ali urina bo najbolje, da prevleko poskusite najprej očistiti lokalno. Prevleko snemite in z vlažno gobico ter nekaj kapljicami čistila za tekstil tapkajte po madežu, dokler ne izgine ali se zmanjša. Če to ne zadostuje, lahko prevleko snamete ter madež namažete z izbranim čistilom ter operete. Po potrebi pomoč poiščite v čistilnici.

Boxspring postelje z žepkom. Ročno izdelane postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico lebdeče postelje.
boxspring darilni bon - postelje po meri. Maremico za udoben spanec

ZA PRIJATELJE

Lepa beseda lepo mesto najde

Veseli nas, da ste našli svojo sanjsko posteljo in že kraljujete na njej. Zagotovo poznate koga, ki mu privoščite enako. In prav to je danes mogoče. Lahko mu namreč priporočite posteljo BoxSpring in mu zagotovite 100 EUR popusta ob nakupu, ki ga podarimo mi. Vam pa v zahvalo pošljemo priročno darilo.

BOXSPRING POSTELJE

Obnova BoxSpring postelje

Zakaj bi kupovali novo posteljo, če lahko obstoječo obnovite in zamenjate zgolj dele, ki vam ne služijo več ali pa ste se jih enostavno naveličali? Izberite med obnovitvenimi paketi in vaša postelja bo kmalu kot nova.

Zunanja obnova

Čutite, da je vaša prevleka že obrabljena? Zamenjate lahko le prevleko, obdržite pa vse ostale dele postelje, vključno z ležiščem.

Obnova
udobja

Vam izbrano ležišče kar naenkrat ni več udobno? Obnova udobja omogoča, da zamenjate le zgornji sloj ležišča in si zagotovite udobje novega ležišča. Izberite med tremi različnimi trdotami.

Obnova podpore

Če čutite, da vaše telo potrebuje drugačno podporo, lahko zamenjate ležišče na katerem spite. Po želji vam v posteljo vstavimo novo izbrano ležišče Leticia ali pa celo vodno posteljo Lectus. Okvir postelje, prevleka in vzglavna stranica pa ostanejo takšni kot sedaj.

Barvna
obnova

 Ste s posteljo zadovoljni, vendar ste se naveličali njene barve? Svoj BoxSpring lahko poživite z novo barvo oblazinjenja.

Staro za
novo

Če želite zamenjati celotno posteljo, je to pravi paket za vas. Pri obnovi Staro za novo brezplačno razstavimo in odpeljemo vašo staro BoxSpring posteljo ter pripeljemo novo izbrano posteljo BoxSpring, izdelano po vaših željah.

Če želite informativno ponudbo za obnovo BoxSpring postelje nam pišite na prodaja2@maremico.si ali nas pokličite na 01 56 10 900.

IZBERITE SVOJEGA

Ostali izdelki, ki lahko polepšajo
vaše spanje

Vzglavnik Leticia po
vaši meri

Odeja ClimaBalance
Bedtime

Podporna blazina Theraline my7

Vrhunska rjuha Bella Donna v več kot 50 barvah

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Postelja boxspring - katalog. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

100-STRANSKI KATALOG ZA POPOLN SPANEC

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.