Po novo posteljo
in ležišče
na sejem

Sejem Ambient in Dom Plus

Med 8. in 12. novembrom 2023

Sejemske ugodnosti

Sejmi predstavljajo odlično priložnost, da si na enem mestu ogledate in preizkusite postelje ter ležišča različnih ponudnikov.
Tudi naša, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico za vsakega uporabnika posebej.

Naslednji sejem, na katerem se lahko srečamo, je Sejem Ambient in Dom Plus v Ljubljani. Potekal bo med 8. in 12. novembrom. 

dni
ur
minut
sekund

Sejem
Ambient in Dom Plus

8. - 12. 11.

Sejemske
ugodnosti

Na sejmu Ambient in Dom Plus
V Spalnem centru Maremico
V spletni trgovini www.maremico.si

Številne
novosti

Za vas pripravljamo številne novosti.
Pridite nas pogledat in jih spoznajte.

Brezplačne
vstopnice

Omogočamo vam brezplačne vstopnice za sejem. Izpolnite obrazec spodaj in jih pridobite.

Trenutno žal ne razstavljamo na nobenem sejmu. Vseeno vljudno vabljeni, da nas obiščete v Spalnem centru Maremico.

UGODNOSTI TUDI V SPLETNI TRGOVINI

Ugodnosti na ležišča in postelje pa vas čakajo tudi v spletni trgovini maremico.si. V času sejma lahko v spletni trgovini izkoristite kodo popusta SEJEM, ki vam prinese 10% popust na BoxSpring posteljo (in ležišče Leticia).*

*Popust ne velja na že znižane izdelke. Kode popusta se med seboj ne seštevajo.

Naročite brezplačne vstopnice za sejem MOS

Izpolnite spodnji obrazec in naročite brezplačno vstopnico za sejem MOS 2023. Po poslanem obrazcu vam bomo vstopnico v najkrajšem možnem času posredovali na vaš mail.

Kaj lahko pričakujete na sejmu?

Na sejmih predstavljamo prestižne blagovne znamke ležišč in postelj, ki postavljajo nove mejnike na področju spanja. To so:

Vzemite si čas za svetovanje in sejemsko ponudbo

Naše svetovalke na sejmu vam z veseljem prisluhnejo ter vam glede na vaše želje in potrebe predstavijo ležišče in/ali posteljo, kot je do sedaj še niste imeli.

boxspring-postelje-ekipa-svetuje-izbor-barv-za-boxspring-postelje-maremico-spalni-center

Top model po izboru naših kupcev!

Boxspring modeli vrhunske kvalitete. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje brez bolečin. Zbudite se, kot prerojeni.

Top model po izboru naših kupcev!

Ročno izdelana postelja BoxSpring Air

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži postelja BoxSpring Air z dovršenim oblazinjenim dizajnom, višino do 70 cm in kakovostjo všitega osebnega ležišča Leticia.

*ob nakupu vtipkajte kodo popusta SEJEM za 10% popust

Novosti letošnje jeseni

Na sejmu MOS smo predstavili nov model postelje BoxSpring Line. Le ta bo razveselil vse, ki si želijo tanjše linije oblazinjenega posteljnega okvirja. Prav kmalu pa sledi predstavitev lebdeče postelje BoxSpring Fly. Po vsej verjetnosti na sejmu Ambient.

BoxSpring postelje Line
BoxSpring postelja Line - Predstavitev na sejmu MOS
BoxSpring postelja Fly
Lebdeča postelja BoxSpring Fly - Predstavitev na sejmu Ambient

Svoje spanje nam zaupajo številni uporabniki že od leta 1994

Domači in tuji zadovoljni uporabniki nam svoje spanje zaupajo že vrsto let. Poleg trajnostne note in izdelave po meri, jih navdušujejo tudi številne druge lastnosti, za katere menimo, da so nujno potrebne za vaše 100% zadovoljstvo. Spodnja mnenja naj  vam bodo v pomoč pri izbiri ležišča in postelje BoxSpring.

Monika Tavčar se zbuja na BoxSpring postelji

“BoxSpring postelja mi nudi udobje, ki sem ga čakala kar nekaj časa. Pri njej me je najbolj navdušilo to, da sem lahko sama izbirala barve, da so bili nadvse prijazni s svojimi nasveti, da so se mi res posvetili in da smo skupaj izbrali ležišče, ki mi najbolj ustreza glede na moje potrebe in spalne navade. Cenim tudi to, da gre za slovenski izdelek in da je slovensko našlo mesto tudi v mojem stanovanju. To je postelja narejena zame, po mojih željah, v barvah, ki sem jih jaz želela. To je to – to je BoxSpring.”

Monika Tavčar, voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV Slovenije

Bi za svojega BoxSpringa raje izbrali osebno ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus?

Pri nas ne rabite sklepati kompromisov, ne glede dizajna BoxSpring postelje, ne glede njenega udobja. Lastna proizvodnja nam omogoča, da vam lahko uresničimo želje tudi glede udobja postelje BoxSpring. Bi svoje spanje prepustili po meri izdelanemu ležišču Leticia ali vodni postelji Lectus, je na vas. V nadaljevanju boste izvedeli katero ležišče sta si izbrali naša vrhunska pevka Nuša Derenda in katero strokovnjakinja na področju fizioterapije, Alenka Pogačar.

Alenka Pogačar fizioterapija mnenje

Fizioterapevtka Alenka Pogačar prisega na ležišče Leticia

»Po priporočilu prijateljice sem spoznala koncept vzmetnice Leticia. Takoj sem vedela, da je to to, kar moja hrbtenica potrebuje. Prijetno sem bila presenečena, da mi lahko v podjetju Maremico ročno izdelajo ležišče glede na moje telesne mere in glede na to, v katerem delu telesa potrebujem podporo in razbremenitev.« Alenka Pogačar, viš. Fizioterapevtka in dipl. ekonomistka

Nuša Derenda zaljubljena v svojo vodno posteljo Lectus

“Pred spanjem na vodni postelji Lectus sem se zbujala z bolečinami v križu. Veliko sem prepevala ponoči in bila na petah, tako da so se bolečine pojavljale in tudi, če sem se naspala, ni bilo boljše. Odkar imam Lectusa, se naspim spočita in bolečin v hrebtenici ni več. Na vodni postelji Lectus lebdiš, nič te ne tišči, telo se lepo prilega ležišču in res je top!” Nuša Derenda, vrhunska pevka

Utrinki iz sejmov:

Udeleževanje na sejmih je naša stalnica že vse od začetka našega delovanja. Oglejte si nekaj utrinkov iz preteklih sejmov.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.