Brezplačna dostava, montaža & še garancija

Vaš ročno izdelan BoxSpring vam brezplačno dostavimo in zmontiramo v spalnici. Pri tem smo pozorni na čistočo in detajle, ki polepšajo izkušnjo.

BOXSPRING POSTELJE

Brezplačna dostava in montaža

Brezplačna dostava postelje BoxSpring bo nakup postelje naredila še enostavnejšega. Nobenega razmišljanja o najemu vozila in klicanju prijatelja, da vam bo pomagal; za vse bomo poskrbeli mi. Na dogovorjeni datum in uro bomo parkirali pred vašim domom, obuli copate ter postavili vašo sanjsko posteljo, medtem ko boste vi v miru spili svojo kavico in prebrali novice.

Sestava postelje je lahko kompleksna in zamudna. Prav zato omogočamo brezplačno in strokovno montažo izbrane postelje BoxSpring. Naši prijazni monterji bodo posteljo sestavili strokovno ter kvalitetno. Ko jim pokažete, na katerem mestu bo kraljevala vaša nova postelja BoxSpring, bodo prinesli vse potrebno orodje in posteljo sestavili hitro in skorajda neslišno, za seboj pa bodo seveda pospravili.

boxspring postelje dostava in montaza postelja na kljuc
Boxspring postelja-zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring ikona - postelja na ključ. Maremico spalni center.

MONTERJI BOXSPRING POSTELJE

Brezplačno in skorajda neopazno

Naša ekipa monterjev bo prišla k vam brezplačno in skorajda neopazno zmontirala vašo novo BoxSpring posteljo. Vse kar bodo pustili za seboj bo sestavljena in po vaših željah narejena nova originalna postelja BoxSpring.

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.

GARANCIJA NA POSTELJE BOXSPRING

Garancija varnega nakupa

Resnično verjamemo, da je kvaliteten spanec pomemben za vsakega od nas. Pravzaprav je naše poslanstvo, da vam pomagamo, da ga odkrijete tudi vi. Prav zato ponujamo garancijo varnega nakupa, ki vam omogoča, da 30 dni od dneva dostave, testirate izbrano ležišče in brezplačno zamenjate njegovo udobje, če ugotovite, da ste pomotoma izbrali prečvrsto ali preudobno različico. Zamenjava je brezplačna in enostavna, saj se zavedamo, da je vsaka neprespana noč izgubljena.

Poleg garancije varnega nakupa vam ponujamo garancijo na izbrano vrsto ležišča (ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus).

Ker je postelja izdelana po naročilu in vaših željah, je v celoti ni možno vrniti. Za vaš dober spanec kljub temu poskrbita garancija na izbrano ležišče in garancija varnega nakupa.

VSE IZDELAMO V NAŠI DELAVNICI V LJUBLJANI

Vse BoxSpring postelje izdelamo ročno po naročilu

BoxSpring postelje so plod slovenskega oblikovanja in izdelave. 

Za široko izbiro različnih modelov, vzglavnih stranic, barv in materialov stoji ekipa posameznikov s skupnim ciljem – vaše dovršeno spanje.

Od uporabnikov, ki želijo biti vedno v trendu in zase želijo le najboljše, se vsak dan znova učimo in ustvarjamo spalno harmonijo, ki jo boste vzljubili. Vsakemu detajlu posvetimo pozornost in stremimo k dovršenosti – samo to je dovolj dobro.

Izdelava BoxSpring postelje po meri, izdelano v Sloveniji
boxspring irena prasnikar mojstrska sivilja postelja

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Postelja boxspring - katalog. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

100-STRANSKI KATALOG ZA POPOLN SPANEC

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.