BoxSpring logotip 200x47-web

Brezplačna dostava, montaža & garancija

Vaša ročno izdelana BoxSpring postelja bo brezplačno dostavljena na vaš dom in sestavljena s strani naših profesionalnih monterjev. Pri tem smo vedno pozorni na čistočo in detajle, ki vam bodo vsekakor polepšali izkušnjo.

Posteljo sestavimo namesto vas

Brezplačna dostava BoxSpring postelje bo nakup postelje še poenostavila. Nobenega razmišljanja o najemu vozila in klicanju prijatelja, da vam bo pomagal. Za vse bomo poskrbeli mi. Na dogovorjeni datum in uro bomo parkirali pred vašim domom, obuli copate ter postavili vašo sanjsko posteljo, medtem ko boste vi v miru spili svojo kavico in prebrali novice.

Sestava BoxSpring postelje je lahko kompleksna in zamudna. Prav zato omogočamo brezplačno in strokovno montažo izbranega BoxSpringa. Naši prijazni monterji bodo posteljo sestavili strokovno ter kvalitetno. Ko jim pokažete, na katerem mestu bo kraljevala vaša nova BoxSpring postelja, bodo prinesli vse potrebno orodje in posteljo sestavili hitro ter skorajda neslišno. Za seboj pa bodo seveda tudi pospravili.

boxspring postelje dostava in montaza postelja na kljuc
Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.

BOXSPRING POSTELJE

Garancija varnega nakupa

Resnično verjamemo, da je kvaliteten spanec pomemben za vsakega od nas. Pravzaprav je naše poslanstvo, da vam pomagamo, da ga odkrijete tudi vi. Prav zato ponujamo garancijo varnega nakupa, ki vam omogoča, da 30 dni od dneva dostave, testirate izbrano ležišče in brezplačno zamenjate njegovo udobje, če ugotovite, da ste pomotoma izbrali prečvrsto ali preudobno različico. Zamenjava je brezplačna in enostavna, saj se zavedamo, da je vsaka neprespana noč izgubljena.

Poleg garancije varnega nakupa vam ponujamo garancijo na izbrano vrsto ležišča (ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus).

Ker je BoxSpring postelja vedno izdelana po naročilu in vaših željah, je v celoti ni možno vrniti. Za vaš dober spanec kljub temu poskrbita garancija na izbrano ležišče in garancija varnega nakupa.

VSE IZDELAMO V NAŠI DELAVNICI

Vse BoxSpring postelje izdelamo ročno po naročilu

BoxSpring postelje so plod slovenskega oblikovanja in izdelave. Za široko izbiro različnih modelov, vzglavnih stranic, barv in materialov stoji ekipa posameznikov s skupnim ciljem – vaše dovršeno spanje. Od uporabnikov, ki želijo biti vedno v trendu in zase želijo le najboljše, se vsak dan znova učimo in ustvarjamo spalno harmonijo, ki jo boste vzljubili. Vsakemu detajlu posvetimo pozornost in stremimo k dovršenosti – samo to je dovolj dobro.

BoxSpring postelja, slovenska proizvodnja, šivanje

Naročite svoj katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.