Potrditev naročila z vplačilom are

Ob naročilu postelj in dodatkov je potrebno plačilo are v višini 30 % vrednosti predračuna. Znesek lahko nakažete na tekoči račun, plačate v gotovini ali s kartico na prodajnem mestu.

Plačilo preostanka kupnine

Preostalih 70 % kupnine se plača v skladu z dogovorjenim načinom plačila. Za dogovorjeni način plačila velja tisti način, ki je naveden na predračunu oz. računu.

Nakazilo na tekoči račun: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže.

Plačilo z gotovino: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu ali na dan dostave oz. montaže ležišča na vašem domu.

Kartično plačilo: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu. Kartično plačilo ni enakovredno gotovinskemu in mora biti vnaprej dogovorjeno.

GoCrypto: Plačilo izdelkov lahko opravite tudi s kriptovaluto (v trgovini ali na spletu), omogočeno pa je plačilo z denarnicama Elly in bitcoin.com. Ob zaključku naročila na spletu izberite ta način plačila in prikazala se bo QR koda za izvedbo plačila. Po plačilu bo naročilo oddano.
 

Obročna plačila

-bančne obročne plačilne kartice: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu. Limit vnaprej preverite pri izdajatelju kartice.

-LeanPay nakup na obroke: Preprost način spletnega obročnega nakupovanja. Hitro in enostavno preverite svoj limit. Preko spletne aplikacije je kredit odobren ali zavrnjen v le 4 minutah. Preberite si pogoje uporabe LeanPay. Pripravili pa smo tudi primer informativnega izračuna.

    • spletno obročno plačevanje
    • fiksna obrestna mera
    • število obrokov: 3, 6, 9, 12, 18 ali 24
    • za kredite od 200€ do 3.000€
     

s kartico Diners na 12, 24 ali 36 obrokov. 12 obrokov brez obresti, pri 24 in 36 obrokih pa so dodatni stroški za imetnika kartice. Pogoje preverite pri izdajatelju Erste Card d.o.o. na na prijavnica@erstecard.si. Pred nakupom pri izdajatelju preverite svoj limit, da boste plačilo lahko izvedli. Še nimate kartice Diners Club? Pridobite jo hitro s klikom na sliko. Potrebujete veljavni osebni dokument. K digitalnemu izpolnjevanju lahk pristopijo zaposleni državljani Republike Slovenije, upokojenci in študentje.

-Ide@l Mastercard: S kartico IDE@L Mastercard lahko v poslovalnici ali v spletni trgovini www.maremico.si nakup nad 40 EUR razdelite na do 60 obrokov. Če kartice še nimate, jo lahko dobite pri nas na prodajnem mestu. Za vas je brezplačen strošek izdelave kartice in brezplačno obdobje članarine za 6 mesecev, če prvi nakup opravite pri nas. V tem obdobju vam na vse nakupe priznamo gotovinski popust, ki ga sicer pri obročnih plačilih ni. Več informacij najdete tukaj.

Pogoji za posamezne načine plačila se lahko spremenijo, zato jih preverite na prodajnem mestu pred nakupom!

Podatki za nakazilo

Prejemnik: Maremico d.o.o., Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče
Znesek: po predračunu
Sklic: SI00 in številka predračuna oz. računa z vezaji (npr.: SI00 20-010-1000)
Koda namena: GDSV
Številka TR (IB AN): SI56 0313 4101 2167 050
SWIFT (BI C koda): SKBASI2X
Banka: SKB banka d.d., Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana

Naročilo v spletni trgovni

BoxSpring posteljo je možno naročiti tudi v spletni trgovini Maremico (https://www.maremico.si/kategorija-izdelka/postelje-boxspring/). Pri nakupu v spletni trgovini lahko uporabite kodo kupona: BOXSPRING in priznal se vam bo 5% popust na nakup BoxSpring postelje.

Dobavni roki

Postelje BoxSpring izdelamo po naročilu posameznika, zato je povprečni dobavni rok 30-45 dni od dneva potrditve naročila z vplačilom are. Dobavni rok je lahko po dogovoru tudi krajši, v visoki sezoni pa tudi daljši.

Najkasneje ob potrditvi naročila boste obveščeni o točnem dobavnem roku. Če je le možno, se prilagodimo vašim željam.

Nestandardne mere

Na povpraševanje lahko pri nekaterih posteljah poleg standardnih mer, ki so navedene v ceniku, izdelamo nestandardne mere. Ob naročilu je potrebno vplačilo are v višini 30 % od vrednosti predračuna. Dobavni rok za nestandardne mere je 45-60 dni od dneva vplačila are.

Cene

Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne napovedi.

Garancija

Ležišča v posteljah BoxSpring imajo različno garancijo. Če izberete ležišče Leticia, imate nanj 2-letno polno garancijo ter podaljšano 8-letno jamstvo. Če za ležišče izberete vodno posteljo Lectus, je nanjo garancija na vodotesnost in grelna sistema 5 let. Ostali deli postelje imajo garancijsko dobo 12 mesecev. V garancijo ne spada normalna obraba sestavnih delov.

Več o garanciji, podaljšanem jamstvu in njunih pogojih preverite na prodajnem mestu pred nakupom.

Certifikati

Postelje BoxSpring vsebujejo materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti. To dokazujeta certifikata »Oeko-Tex Standard 100, razred 1« in »HygCen«.

Certifikat Oeko-Tex Standard 100, razred 1 prejmejo le tisti materiali, ki so izdelani iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žveči tudi otrok, mlajši od treh let.

Certifikat HygCen pridobijo materiali, ki so preverjeno varni za uporabo v medicini.

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Postelja boxspring - katalog. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

100-STRANSKI KATALOG ZA POPOLN SPANEC

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.