BoxSpring logotip 200x47-web

Rjuhe za boxspring postelje

Ni rjuhe za boxspring posteljo, kot je rjuha Bella Donna. Ta napenjalna rjuha navdušuje z visoko kvaliteto, se ne mucka, je lepo napeta in na voljo v 54 odtenkih. Vsako leto prepriča več kot 700.000 ljubiteljev spanja.

KAKOVOST ŠT. 1 V EVROPI

Rjuhe za boxspring postelje - nemška kvaliteta s tradicijo

Zahvala za nastanek tako kvalitetne napenjalne rjuhe za boxspring posteljo gre nemškemu podjetju Formesse, ki je na trgu že od leta 1947. Gre za družinsko podjetje s katerim sodelujemo že več kot 20 let. Navdušujejo s kvaliteto, z mavrično paleto barv in tehnološko dovršenostjo. Njihova lastna proizvodnja jim zagotavlja popolno kontrolo izdelave in visoke okoljske standarde. Oglejte si predstavitev napenjalne rjuhe za boxspring postelje v videu, ki sledi.

Rjuhe za boxspring postelje rjuhe za boxspring postelje

Na voljo 54 barvnih odtenkov

Rjuhe za boxspring postelje so na voljo v lepih, intenzivnih in dolgo obstojnih barvah. Na voljo so nežni odtenki, kot tudi bolj živahni. Standardni in bolj drzni. Rjuhe za vse okuse so na voljo v kar 54 različnih barvah, zato boste zagotovo našli svojo najljubšo v tej mavrični barvni paleti.

Poseben postopek barvanja, s skrbno izbrano tehnologijo, zagotavlja rjuhi Bella Donna dolgotrajen ten kljub številnim pranjem in sušenjem v sušilnem stroju. Poleg tega se rjuhe Bella Donna ne mečkajo, zato jih ni potrebno likati.

To je edina rjuha, ki traja

Vzdržljivost in kakovost rjuhe Bella Donna prepričata tudi tiste, ki so sprva dvomili v njihovo ceno. Kakovost Bella Donna rjuhe za boxspring posteljo se ne kaže le na začetku, ko uporabnike navduši zaradi svojega popolnega prileganja, prijetnega občutka na koži v 54 barvnih odtenkih in številnih dimenzijah.

Gre za perfekcijo v vseh pogledih. Gre za gosto tkanje visokokakovostnega bombažnega sukanca, z dodatno aloa vera in svilnatimi proteini. Njena skrbno zamišljena proizvodnja zadovoljuje vse kriterije vrhunske kvalitete in ustvarja rjuho za boxspring posteljo, ki traja in se zlepa ne bo obrabila. Barva pa bo še dolgo ostajala v enakem odtenku, kot prvi dan.

Trajnostno odgovorni

Podjetje Formesse se je odločilo sodelovati v programu Climate Partner. Gre za program v katerem podjetja svoje ogljične izpuste pri poslovanju nadomestijo z vlaganji v projekte, ki zahtevajo varovanje okolja – trajnostno pogozdovanje in investicije v pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju.

S svojo strategijo so tako postali »Climate Neutral« podjetje (partner 13009-1812-1001).

Bella Donna rjuhe za boxspring postelje imajo vse, kar vaš BOXSPRING potrebuje

Kakovost rjuhe Bella Donna navdušuje tudi najbolj zahtevne

Pri Formesse so se odločili za tkanje dolgih nitk kakovostnega bombaža. Spletene so natančno in na način, da bombaž zgladijo in ga ščitijo. V tkanini zato ni problematičnih mest, ki bi povzročala nastanek luknjic in muckanja.

Skupek vsega naredi Bella Donna rjuho za boxspring posteljo trpežno in zelo obstojno. Traja bistveno dlje časa od ostalih, kar razveseli vsakega uporabnika, ki si želi svoj dom opremiti s čim bolj trajnostnimi izdelki.

rjuhe za boxspring - Spalni center Maremico

Prilegajo se vsakemu milimetru vaše boxspring postelje

To drži kot pribito, saj je nežnemu bombažu dodan elastan, ki poskrbi, da ostaja napenjalna rjuha prožna in nežno napeta ves čas uporabe.

Med spanjem in občasnim obračanjem po postelji, se  bo boxspring postelja skupaj z rjuho odlično prilegala po površini vašega telesa.

Gre za popolno harmonijo, ki vam jo lahko pričara le kakovostna jogi rjuha oz. napenjalna rjuha za boxspring posteljo – rjuha Bella Donna.

rjuhe za boxspring - Spalni center Maremico

Rjuhe za boxspring postelje - s čim še navdušujejo svoje uporabnike?

Rjuha ostaja na mestu in se nikoli ne guba

Nič več jutranjega natezanja in popravljanja rjuhe. Z nič dela boste že zjutraj imeli čudovit videz boxspring postelje. Tudi gub ne bo in zasluga za oboje gre gumi Fleximo. Všita je v zunanji rob rjuhe in poskrbi, da rjuha ostane na mestu ves čas.

Mehkoba in nežnost za vseh 365 dni v letu

Nežne niti bombaža z dodatkom aloa vere in svilnatih proteinov naredijo Bella Donna rjuho za boxspring posteljo zares izjemno. Kot pravijo njeni uporabniki, je užitek spati na njej in s težka bi jo zamenjali za drugo znamko, ki ni izdelana v tako perfekcijo.

Pranje na 60 °C in sušenje v sušilnem stroju

Odlična lastnost, ki naredi rjuhe za boxspring posteljo izjemne tudi z vidika čiščenja. Pranje pri temperaturi 60 °C je učinkovito tudi v boju proti hišnim pršicam. Možnost sušenjs v sušilnem stroju pa je dodatna prednost, ki razvaja uporabnike.

Izredna elastičnost za vse dimenzije postelj

Zaradi izredne elastičnosti, ena dimenzija rjuhe ustreza več dimenzijam boxspring postelje, tudi če so nestandardne. Katere dimenzije napenjalne rjuhe so vam na voljo, si poglejte v nadaljevanju.

Rjuhe za postiljanje boxspring postelje s toperjem ali brez

Rjuhe Bella Donna La Piccola so primerne za boxspring postelje, ki imajo oblazinjeno ležišče s pritrjenim toperjem višine 10 cm. Na omenjeni toper se namestijo hitro in enostavno.

Rjuhe Bella Donna Presiž so rjuhe za boxspring postelje, ki imajo všito ležišče višine med 15 in 30 cm. Izjemna raztegljivost bo poskrbela, za popolno prileganje obliki vaše postelje.

Rjuhe Bella Donna Alto so primerne za visoke vzmetnice in za boxspring postelje, ki imajo celotno visoko ležišče všito v boxspring posteljo. Temu primerno je rjuha Alto za višino vzmetnice od 30 do 45 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.