BoxSpring logotip 200x47-web

BoxSpring postelja odprodaja

Sanjate o spanju na BoxSpring postelji, pa se vam zdi, da si vaša denarnica tega ne more privoščiti? Nič zato. Na strani BoxSpring postelja odprodaja po znižani ceni najdete lanske modele, salonske in sejemske eksponate BoxSpring postelje. BoxSpring odprodaja vam omogoča, da pri nakupu BoxSpring postelje prihranite.

DOBRO VEDETI: Na seznamu BoxSpring postelja odprodaja lahko najdete tako BoxSpring posteljo z vgrajenim ležiščem Leticia kot vodno posteljo Lectus. Izberite svojo.

Pohitite in si dobro oglejte spodnjo tabelo. Če boste med navedenimi našli svojo sanjsko BoxSpring posteljo v vaši želeni barvi in dimenziji, nas čim prej pokličite za rezervacijo na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si.

BoxSpring postelja odprodaja - seznam:

Lebdeča postelja BoxSpring Fly

BoxSpring postelja Fly dimenzije 180×200 v barvi Amsterdam 38 z ležiščem Spring Spring in Spring SoftFeel višine 30 cm in stranico Eltea XL v barvi Amsterdam 38. Sejemski eksponat. Znižana za 30 %, iz 3.423 EUR.

Cena: 2.396,10 EUR

Lebdeca postelja BoxSpring Fly sejemski eksponat

Vodna postelja Verona BoxSpring Air EKSPONAT

 

Vodna postelje Lectus Verona BoxSpring postelja Air dimenzije 200×220 v barvi Alchimia 805 z vodno posteljo Lectus Verona in toperjema Spring in Leticell. Vključuje vzglavno stranico Lucca XXL v barvi postelje (višina 152 cm). Končna višina postelje je 62 cm. Salonski eksponat na ogled v Spalnem centru Maremico. Znižana iz 5.645 EUR.

Cena: 4.098,75 EUR

BoxSpring - odprodaja boxspring postelja odprodaja
BoxSpring - odprodaja boxspring postelja odprodaja

BoxSpring postelje, izdelane v Sloveniji

Če ste na to stran naleteli po naključju in se sprašujete, v čem se BoxSpring postelja razlikuje od serijsko izdelane boxspring postelje, naj vam razložimo. Ne, BoxSpring postelje niso le še ene serijsko izdelane oblazinjene postelje, temveč jih izdelujemo po naročilu. Na tej strani – BoxSpring postelja odprodaja – najdete postelje, ki sicer niso bile izdelane po naročilu uporabnika, so pa bile izdelane posebej bodisi za sejem bodisi za v salon. Za sejme in za v salon izdelamo BoxSpring posteljo po naših željah, v upanju da se boste tudi vi zaljubili v postelje BoxSpring. BoxSpring odprodaja vam omogoča, da BoxSpring posteljo, izdelano v Sloveniji, kupite po nižji ceni.

BoxSpring postelja odprodaja s personaliziranim ležiščem Leticia ali vodno posteljo Lectus

Eksponati BoxSpring postelje lahko vključujejo ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus – oba sta naša lastna proizvoda. Če od nekdaj sanjate o vodni postelji, je to odlična priložnost, da dva kvalitetna izdelka – BoxSpring posteljo in vodno posteljo Lectus, postavite v središče svoje spalnice. Če pa veste, da vodna postelja ni za vas, vam zagotavljamo, da vam bo tudi ležišče Leticia zagotavljalo udobne in prespane noči.

Spanje
boxspring postelja postiljanje exclusive top

Edina BoxSpring postelja s takim izgledom in načinom postiljanja

Še dve izmed izjemnih lastnosti slovenske BoxSpring postelje sta njen edinstveni izgled in inovativni način postiljanja. Pri BoxSpring posteljah je ¾ ležišča skritega v oblazinjenem delu, zgolj ¼ ležišča pa je vidna izven tega. Rezultat? Lep izgled ter enostavnejše postiljanje – postiljate namreč le zgornji del ležišča, kar je priročno predvsem za vse tiste, ki imate bolečine v hrbtenici ali pa pomanjkanje moči v rokah. Večina postelj s seznama BoxSpring postelja odprodaja vsebuje tako vrsto postiljanja, razen če gre za model BoxSpring Base – ta vključuje klasično postiljanje. Preverite na seznamu in izberite svoj model.

Lebdeca postelja BoxSpring nocni ambient
postelja BoxSpring Fly ambient
Boxpring Air - najboljše Boxspring postelje za spanje za podporo telesu.

BoxSpring postelje – zaljubite se v dizajn.

spring box postelja air ambient
boxspring postelja line modra moderna postelja
boxspring postelja base tapecirana postelja

Brezplačna montaža in garancija tudi pri BoxSpring postelja odprodaja

Naša BoxSpring ekipa vam nudi brezplačno dostavo in montažo BoxSpring postelje, tudi pri BoxSpring postelja odprodaja! S prevozom in sestavljanjem vaše nove BoxSpring postelje se vam torej ni potrebno obremenjevati, za oboje bodo poskrbeli naši usposobljeni monterji.

Zakaj kupiti BoxSpring posteljo na odprodaji?

Ste v dvomih, zakaj bi na BoxSpring postelja odprodaja po znižani ceni kupili posteljo, ki pa je še vedno dražja od redne cene boxspring postelje kakšnega drugega ponudnika? Zagotavljamo vam, da pri nakupu boxspring postelje velja: malo denarja, malo muzike. Da boste z BoxSpring posteljo zadovoljni, boste zanjo morali odšteti malo več denarja. S tem si boste zagotovili predvsem kvalitetnejši spanec, na kar glejte kot na investicijo v svoje zdravje. S slovensko BoxSpring posteljo pridobite tudi možnost podaljšanja življenjske dobe postelje oz. njenih delov, saj nudimo možnost obnove.

Ste v dvomih, zakaj bi na BoxSpring postelja odprodaja po znižani ceni kupili posteljo, ki pa je še vedno dražja od redne cene boxspring postelje kakšnega drugega ponudnika? Zagotavljamo vam, da pri nakupu boxspring postelje velja: malo denarja, malo muzike. Da boste z BoxSpring posteljo zadovoljni, boste zanjo morali odšteti malo več denarja. S tem si boste zagotovili predvsem kvalitetnejši spanec, na kar glejte kot na investicijo v svoje zdravje. S slovensko BoxSpring posteljo pridobite tudi možnost podaljšanja življenjske dobe postelje oz. njenih delov, saj nudimo možnost obnove.

BoxSpring postelja ni le lepa postelja, ki bi vsebovala nekvalitetno ležišče. Slovenska BoxSpring postelja poskrbi za oboje – tako za vrhunski dizajn, kot za kvalitetno ležišče. To ne velja le za BoxSpring postelje po naročilu, pač pa tudi za postelje s seznama BoxSpring postelja odprodaja.

V primeru, da mora eksponat, ki ste si ga izbrali, še nekaj dni ostati na sejmu ali v salonu, boste seveda s spanjem na novi postelji morali še malo počakati. Vendar pa je rok dobave BoxSpring postelje z odprodaje občutno krajši, kot če bi bila postelja izdelana po vašem naročilu.

Z nakupom BoxSpring postelje na odprodaji sta dizajn in ležišče vaše nove BoxSpring postelje že izbrana. Če ste vsak dan zasuti s 1001 opravkom, družino in službo, vam zagotovo ustreza, da se vam ni potrebno ukvarjati še z izbiro vseh detajlov za vašo BoxSpring posteljo. BoxSpring postelja z odprodaje je že izdelana in pripravljena, da začne krasiti tudi vašo spalnico, takšna kakršna je.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.