BoxSpring postelja odprodaja

Aktualna BoxSpring odprodaja – sanjate o BoxSpring postelji in iščete ugodnejšo ponudbo? Oglejte si seznam BoxSpring postelja odprodaja.

Sanjate o spanju na BoxSpring postelji, pa se vam zdi, da si vaša denarnica tega ne more privoščiti? Nič zato. Na strani BoxSpring postelja odprodaja po znižani ceni najdete lanske modele, salonske in sejemske eksponate BoxSpring postelje. BoxSpring odprodaja vam omogoča, da pri nakupu BoxSpring postelje prihranite.

Ne le, da boste pri tem prihranili, odlično boste poskrbeli za čudovit videz spalnice, svojemu telesu pa zagotovili popolno psiho-fizično regeneracijo prav vsak dan. Da ste na strani BoxSpring postelja odprodaja, imate kot ljubitelj modernega stila oblazinjene postelje ter ljubitelj zdravega spanja odlično priložnost. 

DOBRO VEDETI: Na seznamu BoxSpring postelja odprodaja lahko najdete tako BoxSpring posteljo z vgrajenim ležiščem Leticia kot vodno posteljo Lectus. Izberite svojo.

Pohitite in si dobro oglejte spodnjo tabelo. Če boste med navedenimi našli svojo sanjsko BoxSpring posteljo v vaši želeni barvi in dimenziji, nas čim prej pokličite za rezervacijo na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si.

Trenutno nimamo na prodaj razstavnih eksponatov. Vseeno vabljeni, da si svojo BoxSpring posteljo izberete po meri, v Spalnem centru Maremico.

BoxSpring postelja odprodaja - seznam:

Opomba: večine modelov BoxSpring postelje iz seznama nimamo razstavljenih. Lahko se zgodi, da tabela na spletni strani ni ažurirana in je kakšna postelja že prodana, kljub temu da v tabeli to ni navedeno. Akcija velja do odprodaje zalog. Akcije se med seboj ne seštevajo. Popust velja za plačilo do dneva dobave.

BoxSpring postelje, izdelane v Sloveniji

Če ste na to stran naleteli po naključju in se sprašujete, v čem se BoxSpring postelja razlikuje od serijsko izdelane boxspring postelje, naj vam razložimo. Ne, BoxSpring postelje niso le še ene serijsko izdelane oblazinjene postelje, temveč jih izdelujemo po naročilu. Na tej strani – BoxSpring postelja odprodaja – najdete postelje, ki sicer niso bile izdelane po naročilu uporabnika, so pa bile izdelane posebej bodisi za sejem bodisi za v salon. Za sejme in za v salon izdelamo BoxSpring posteljo po naših željah, v upanju da se boste tudi vi zaljubili v postelje BoxSpring. BoxSpring odprodaja vam omogoča, da BoxSpring posteljo, izdelano v Sloveniji, kupite po nižji ceni.

BoxSpring postelja odprodaja s personaliziranim ležiščem Leticia ali vodno posteljo Lectus

Eksponati BoxSpring postelje lahko vključujejo ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus – oba sta naša lastna proizvoda. Če od nekdaj sanjate o vodni postelji, je to odlična priložnost, da dva kvalitetna izdelka – BoxSpring posteljo in vodno posteljo Lectus, postavite v središče svoje spalnice. Če pa veste, da vodna postelja ni za vas, vam zagotavljamo, da vam bo tudi ležišče Leticia zagotavljalo udobne in prespane noči.

V vednost: na voljo imamo tudi seznama aktualne odprodaje ležišč Leticia in vodnih postelj Lectus, tudi brez BoxSpring izvedbe. Vas zanima? Oglejte si seznama na spodnjih gumbih.

Edina BoxSpring postelja s takim izgledom in načinom postiljanja

Še dve izmed izjemnih lastnosti slovenske BoxSpring postelje sta njen edinstveni izgled in inovativni način postiljanja. Pri BoxSpring posteljah je ¾ ležišča skritega v oblazinjenem delu, zgolj ¼ ležišča pa je vidna izven tega. Rezultat? Lep izgled ter enostavnejše postiljanje – postiljate namreč le zgornji del ležišča, kar je priročno predvsem za vse tiste, ki imate bolečine v hrbtenici ali pa pomanjkanje moči v rokah. Večina postelj s seznama BoxSpring postelja odprodaja vsebuje tako vrsto postiljanja, razen če gre za model BoxSpring Base – ta vključuje klasično postiljanje. Preverite na seznamu in izberite svoj model.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Brezplačna montaža in garancija tudi pri BoxSpring postelja odprodaja

Naša BoxSpring ekipa vam nudi brezplačno dostavo in montažo BoxSpring postelje, tudi pri BoxSpring postelja odprodaja! S prevozom in sestavljanjem vaše nove BoxSpring postelje se vam torej ni potrebno obremenjevati, za oboje bodo poskrbeli naši usposobljeni monterji.

Zakaj kupiti BoxSpring posteljo na odprodaji?

1. Ker boste prihranili, hkrati pa kupili kvalitetno posteljo.

Ste v dvomih, zakaj bi na BoxSpring postelja odprodaja po znižani ceni kupili posteljo, ki pa je še vedno dražja od redne cene boxspring postelje kakšnega drugega ponudnika? Zagotavljamo vam, da pri nakupu boxspring postelje velja: malo denarja, malo muzike. Da boste z BoxSpring posteljo zadovoljni, boste zanjo morali odšteti malo več denarja. S tem si boste zagotovili predvsem kvalitetnejši spanec, na kar glejte kot na investicijo v svoje zdravje. S slovensko BoxSpring posteljo pridobite tudi možnost podaljšanja življenjske dobe postelje oz. njenih delov, saj nudimo možnost obnove.

2. Podpirajte slovensko in kupujte trajnostne izdelke.

Z nakupom BoxSpring postelje na tej odprodaji, boste podprli slovensko podjetje, ki z inovativnimi idejami ustvarja unikatne BoxSpring postelje. Poleg tega boste imeli možnost hitrejše morebitne obnove postelje. Slovenska BoxSpring postelja je namreč v celoti obnovljiva – lahko zamenjamo njeno oblazinjenje, ležišče ali del ležišča itd. Ker delujemo v Sloveniji, to poteka hitro in enostavno.

3. BoxSpring postelja 2 v 1

BoxSpring postelja ni le lepa postelja, ki bi vsebovala nekvalitetno ležišče. Slovenska BoxSpring postelja poskrbi za oboje – tako za vrhunski dizajn, kot za kvalitetno ležišče. To ne velja le za BoxSpring postelje po naročilu, pač pa tudi za postelje s seznama BoxSpring postelja odprodaja.

4. Izredno kratki dobavni roki

V primeru, da mora eksponat, ki ste si ga izbrali, še nekaj dni ostati na sejmu ali v salonu, boste seveda s spanjem na novi postelji morali še malo počakati. Vendar pa je rok dobave BoxSpring postelje z odprodaje občutno krajši, kot če bi bila postelja izdelana po vašem naročilu.

5. Nakup BoxSpring postelje z odprodaje prihrani vaš čas.

Z nakupom BoxSpring postelje na odprodaji sta dizajn in ležišče vaše nove BoxSpring postelje že izbrana. Če ste vsak dan zasuti s 1001 opravkom, družino in službo, vam zagotovo ustreza, da se vam ni potrebno ukvarjati še z izbiro vseh detajlov za vašo BoxSpring posteljo. BoxSpring postelja z odprodaje je že izdelana in pripravljena, da začne krasiti tudi vašo spalnico, takšna kakršna je.

BOXSPRING POSTELJE OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH STRANK

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Metka Albreht

-vsestranska športnica in stilistka-

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Nagrade in priznanja

Postelja BoxSpring One je leta 2019 prejela sejemsko priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

BoxSpring Air Hibrid je leta 2018 prejel srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Inovativno in patentirano Exclusive top postiljanje je leta 2017 prejelo kar 3 priznanja: priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Modularno ležišče Leticia je prejelo srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije že leta 2011, leta 2012 pa je prejelo sejemsko priznanje občine Celje.

Hibridna modularna ležišča Lectus in Leticia so leta 2012 prejela zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.