BoxSpring logotip 200x47-web

BoxSpring postelje izdelujemo v Sloveniji

Vašo sanjsko BoxSpring posteljo bomo izdelali v sodelovanju z vami, ker ste vi ključ do popolne perfekcije.

Ročno izdelane v Ljubljani

Ekipa Maremico postavila nove smernice za oblazinjene postelje

BoxSpring postelje izdelujemo ročno glede na vaše želje po udobju in dizajnu BoxSpring oblazinjenja. Šele, ko se spoznamo. Nikoli na zalogo. Vsako posteljo BoxSpring izdelamo do potankosti za vsakega uporabnika posebej, tudi v primeru zakonske postelje. Le za vas smo postavili višji standard kvalitete spanja in unikatnega boxspring dizajna, ki predstavlja novi mejnik v pohištveni industriji.

S posteljo BoxSpring smo šli korak dlje

Zasluga za to gre v prvi vrsti sodelavcu na področju razvoja in vizije, Valentinu Marinšku. Skupaj z ekipo je razvil popolno perfekcijo novega trenda oblazinjene postelje. BoxSpring postelja vam bo poleg unikatnega oblazinjenja v vaši najljubši barvi in nadstandardni višini zagotavljala tudi vrhunsko udobje všite vzmetnice Leticia ali vodne postelje Lectus. Ne glede na to katero ležišče boste izbrali, vam ga bomo izdelali in prilagodili izključno glede na vaše potrebe in želje po udobju.

Prvi korak se začne v salonu

Obiščite nas v razstavnem salonu, Spalni center Maremico. Že v nekaj minutah boste ugotovili, da ste prišli na pravo mesto. Mesto, kjer ne boste potrebovali sklepati skoraj nobenih kompromisov.

Svetovalke v prodaji bodo prisluhnile vašim željam ter vam predstavile različne BoxSpring modele, končne višine, barve in materiale oblazinjenja ter vam svetovale pri izbiri ležišča. Če boste želeli, vam bodo pripravile tudi informativno ponudbo ter vam ponudile datum dostave in montaže.

strokovno svetovanje, nakup postelje, izbira barv boxspring postelje
BoxSpring postelje, slovenska proizvodnja

Vsako naročilo v natančen pregled tehnične ekipe

Ko boste izbrali sanjsko BoxSpring posteljo in skupaj s svetovalko dorekli vse detajle, bo naročilo predano v roke mojstrom Spalnega centra Maremico. Tehnična ekipa, ki jo sestavljajo mizarji, tapetniki, šivilje in monterji, bo poskrbela, da bo izdelava in montaža vaše postelje potekala brezhibno.

Spoznajte ozadje naše proizvodnje

Le tako boste lahko začutili kako srčno nastajajo naše oblazinjene postelje BoxSpring. Tu ne gre za serijsko proizvodnjo, temveč gre za proizvodnjo, kjer nastajajo spalne kreacije z mislijo na vsakega naročnika posebej. Za zadovoljstvo naših kupcev, so tako v največji meri zaslužne prav spretne roke mizarjev, tapetnikov in šivilj.

izdelava BoxSpring postelje
"Komaj čakam trenutek, ko se deli postelje sestavijo v popolno celoto. Tako lahko moje delo pride zares do izraza."
izdelava BoxSpring postelje
Matic Majce
Izkušeni mizar in tapetnik
"Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v detajlih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu."
Boxspring postelje – postelja po meri. Darko Jauk v Maremico.
Darko Jauk
Izkušeni tapetnik in vodja terenske ekipe
tapeciranje slovenska proizvodnja
sivanje slovenska proizvodnja
Najpogosteje šivam v belih, bež in sivih odtenkih, srečam pa tudi bolj izrazite barve. Verjamem, da je prav vsaka lepa, če jo postavimo v pravo spalnico.
boxspring irena prasnikar mojstrska sivilja postelja
Irena Prašnikar
Izkušena šivilja

Pika na i BoxSpring postelje je ročno izdelano ležišče​

Z vodno posteljo Lectus ali osebnim ležiščem Leticia​. Kar koli boste izbrali in za katero koli udobje se boste odločili, bo le to skrbno všito v izbrano BoxSpring posteljo.

"Vsako ležišče, ki ga všijemo v BoxSpring posteljo, sestavim izključno po naročilu in po merah vsakega posameznika. To rad počnem, ker vem, da bo nekdo spal bolje." 
Slovenska proizvodnja ležišče za BoxSpring postelje
Anton Merčun
Vodja proizvodnje ležišč Leticia
Slovenska proizvodnja vzmetnice Leticia
"Vsako ležišče, ki ga všijemo v BoxSpring posteljo, sestavim izključno po naročilu in po merah vsakega posameznika. To rad počnem, ker vem, da bo nekdo spal bolje." 
Slovenska proizvodnja ležišče za BoxSpring postelje
Anton Merčun
Vodja proizvodnje ležišč Leticia

Na nas se lahko vedno zanesete

Pri tem so nam v veliko pomoč tudi domači in drugi evropski dobavitelji. Prav oni nam omogočajo, da imamo vedno na voljo kakovostne, trajnostne materiale, s katerimi ustvarjamo naše postelje BoxSpring in jih po potrebi čez čas tudi obnovimo. Naša trajnostna naravnanost je tako prijazna tudi do okolja.

Spoznajmo se!

S prvim dnem, ko nas boste obiskali, bomo na voljo za vsa vaša vprašanja. Potrudili se bomo, da vam bomo izdelali tako posteljo, kot je še niste imeli. Unikatno v vseh pogledih.

Spalni center Maremico ekipa skupinska zaposleni

Nagrade in priznanja

Nagrade in priznanja

BoxSpring postelja One je leta 2019 prejela sejemsko priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

BoxSpring postelja Air Hibrid je leta 2018 prejel srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Inovativno in patentirano Exclusive top postiljanje je leta 2017 prejelo kar 3 priznanja: priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Modularno ležišče Leticia je prejelo srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije že leta 2011, leta 2012 pa je prejelo sejemsko priznanje občine Celje.

Hibridna modularna ležišča Lectus in Leticia so leta 2012 prejela zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Dobro za okolje. družbo. vas.

BoxSpring postelje, izdelane v Spalnem centru Maremico, so plod slovenskega oblikovanja in izdelave. Dolgoročno prilagojena kvaliteta za čim manjši vpliv na okolje je naš motiv za ustvarjanje.

Manj transporta za manj CO2

Obnavljamo postelje in ležišča

Brezpapirno poslovanje

Slovenska proizvodnja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.