Nasveti za boljše spanje

Enojna postelja BoxSpring

Enojna postelja BoxSpring

Za nakup enojne postelje se običajno odločamo, ko kupujemo posteljo za otroka ali pa zase, če spimo sami. Priporočljivo je, da je enojna postelja prilagojena posamezniku, saj si niti eden med nami ni enak.

Preberi več »
Pomanjkanje spanja

Pomanjkanje spanja

Pomanjkanje spanja je stanje, za katero je značilen neustrezen ali nezadosten spanec in ima lahko daljnosežne negativne učinke na naše splošno počutje.

Preberi več »
Somnologija

Kaj je somnologija?

Somnologija je znanstvena veda o spanju in njegovih motnjah. Je multidisciplinarno področje, ki vključuje vidike nevrologije, psihologije, fiziologije in drugih sorodnih disciplin.

Preberi več »
Slabo spanje

Slabo spanje

Veliko ljudi se spopada s slabo kakovostjo spanja. Slab spanec pomeni stalen vzorec nezadostnega ali motenega spanja, zaradi katerega se posameznik počuti utrujenega in zaspanega.

Preberi več »
boxspring-postelje-ekipa-svetuje-izbor-barv-za-boxspring-postelje-maremico-spalni-center

Nakup postelje

Nakup postelje zahteva preizkušanje različnih udobij ležišč, iskanje barvnih kombinacij, ki bodo lepo vkomponirani v spalni prostor in nekatere druge dejavnike.

Preberi več »
Oblazinjeno pohistvo BoxSpring postelje

Oblazinjeno pohištvo

Skoraj vsak kos pohištva, ki ima prevleko iz tkanine ali usnja, je lahko oblazinjen. Oblazinjeno pohištvo ima številne prednosti, zaradi katerih je priljubljena izbira za številne ljudi.

Preberi več »
To so vse objave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.