Nasveti za boljše spanje

Postelja z vzmetnico
Boxspring postelje

Postelja z vzmetnico je tudi BoxSpring postelja

Postelja z vzmetnico je danes lahko tudi oblazinjen posteljni okvir z všito vzmetnico, ki jo po novem imenujemo tudi boxspring postelja. Ta velja za izjemno priljubljeno visoko posteljo. V pohištvenih salonih jih je zaslediti precej, a se med seboj razlikujejo v številnih pogledih.

Preberi več »
feng shui spalnica
Nasveti

Feng shui spalnica – vse kar morate vedeti

Feng shui je izraz, s katerim opredeljujemo starodavno kitajsko veščino urejanja prostora. Posebno pozornost se pri feng shuiu namenja ureditvi spalnice. Spalnica naj bi namreč simbolizirala samega človeka, zato je resnično pomembno, da je energija v njej primerna.

Preberi več »
Lebdeča postelja BoxSpring
Boxspring postelje

Lebdeča postelja BoxSpring

Lebdeča postelja s skritimi nogicami poskrbi, da se v vaši spalnici lahko počutite res kraljevsko. Lebdeč izgled postelje daje občutek, kot da spite na oblaku, spalnico pa naredi lahkotnejšo. Lebdeča postelja BoxSpring pa poleg lebdečega izgleda nudi še marsikaj drugega.

Preberi več »
higiena spanja boxspring postelje
Nasveti

Higiena spanja je ključna za dober imunski sistem

Higiena spanja je vse, kar vpliva na kakovost vašega spanja, od katerega je odvisno vaše fizično in psihično počutje tekom dneva. A to še ni vse. Higiena spanja vpliva tudi na to, kako uspešni boste pri vsakodnevnih opravilih, sprejemanju osebnih in poslovnih odločitev, koliko energije vam bo ostalo za športne aktivnosti, druženje z družino, prijatelji …

Preberi več »
sanje
Zanimivosti

Sanje – imajo res pomen?

Vsi sanjamo. Ste vedeli, da naj bi vsi sanjali kar 7x na noč? Nekateri se sanj naslednje jutro spomnimo, nekateri jih pozabimo. Ob pripovedovanju, kaj smo prejšnjo noč sanjali, se lahko dobro nasmejimo, lahko pa nas popade tudi strah zaradi nočne more. Vsi torej vemo, kaj so sanje in sanjanje dojemamo kot nekaj običajnega – nekaj, kar doživljamo vsi. Le redkokdo pa ve odgovor na to, zakaj sanjamo in ali imajo sanje res pomen.

Preberi več »
BoxSpring postelje, slovenska proizvodnja
Boxspring postelje

Oblikovalec BoxSpring postelje: Valentin Marinšek

Naš sodelavec Valentin Marinšek je del podjetja Maremico že od samega začetka, od leta 1994. Za njim je ogromno izkušenj s področja razvoja, proizvodnje in prodaje ležišč. Za vse to je zaslužna njegova predanost in ljubezen do dela, iskanje novega znanja in pogovori s kupci.

Preberi več »
Spanje
Nasveti

Spanje – koliko ga je dovolj in zakaj sploh spimo

Že stare generacije so govorile, da »noč ima svojo moč«. In znanost to potrjuje dan za dnem. Spanje je temelj za zdrav življenjski slog. Kvaliteta spanja je neposredno povezana tudi z našim zdravjem in težave s spanjem nemalokrat vodijo v resnejše bolezni in življenjske težave.

Preberi več »
To so vse objave.

Vabljeni na
sejem Ambient

sejem Ambient 2022

Med 5. in 9. oktobrom imate priložnost, da spoznate postelje BoxSpring na sejmu Ambient v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti, ki jih boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.