Nasveti za boljše spanje

zaspanost

Zaspanost

Zaspanost – kaj je, kako si pomagati ob zaspanosti, kdaj govorimo o kronični zaspanosti in kakšne so posledice zaspanosti. Vse na enem mestu!

Preberi več »
moderna spalnica boxspring

Zavese za spalnico

Zavese za spalnico Osrednji element pohištva v spalnici je vsekakor kvalitetna postelja. Zavese v spalnici pa so pomemben vidik ustvarjanja udobnega in funkcionalnega spalnega okolja.

Preberi več »
barve v spalnici

Barve v spalnici

Barve lahko pomembno vplivajo na vzdušje in energijo v spalnici. V teoriji feng šuija velja, da imajo različne barve različne pomene in učinke na energijo prostora. Poglejmo, kaj pomeni katera.

Preberi več »
BoxSpring postelja s predali

Postelja s predali

Postelja s predali je lahko odlična rešitev za manjše spalnice, v katerih je premalo prostora, da bi imeli v omarah pospravljeno še posteljnino in kakšne druge stvari. Po drugi strani pa prazen prostor pod posteljo poskrbi za večjo zračnost postelje, po feng shui filozofiji pa energiji omogoča prost pretok.

Preberi več »
Spanje

Rahlo spanje

Rahlo spanje, znano tudi kot faza 1, je prva faza spalnega cikla, za katero sta značilni minimalna možganska aktivnost in sproščenost mišic.

Preberi več »
tapecirana-postelja-boxspring

Tapecirana postelja BoxSpring

Oblazinjene oziroma tapecirane postelje so v slovenskih spalnicah vedno bolj priljubljene. Leseno vzglavje je že davno zamenjalo oblazinjeno posteljno vzglavje, vse več ljudi pa se odloča tudi za oblazinjen posteljni okvir.

Preberi več »
To so vse objave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.