Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili

Nasveti za boljše spanje

feng shui spalnica
Nasveti

Feng shui spalnica – vse kar morate vedeti

Feng shui je izraz, s katerim opredeljujemo starodavno kitajsko veščino urejanja prostora. Posebno pozornost se pri feng shuiu namenja ureditvi spalnice. Spalnica naj bi namreč simbolizirala samega človeka, zato je resnično pomembno, da je energija v njej primerna.

Preberi več »
Lebdeča postelja BoxSpring
Boxspring postelje

Lebdeča postelja BoxSpring

Lebdeča postelja s skritimi nogicami poskrbi, da se v vaši spalnici lahko počutite res kraljevsko. Lebdeč izgled postelje daje občutek, kot da spite na oblaku, spalnico pa naredi lahkotnejšo. Lebdeča postelja BoxSpring pa poleg lebdečega izgleda nudi še marsikaj drugega.

Preberi več »
higiena spanja boxspring postelje
Nasveti

Higiena spanja je ključna za dober imunski sistem

Higiena spanja je vse, kar vpliva na kakovost vašega spanja, od katerega je odvisno vaše fizično in psihično počutje tekom dneva. A to še ni vse. Higiena spanja vpliva tudi na to, kako uspešni boste pri vsakodnevnih opravilih, sprejemanju osebnih in poslovnih odločitev, koliko energije vam bo ostalo za športne aktivnosti, druženje z družino, prijatelji …

Preberi več »
sanje
Zanimivosti

Sanje – imajo res pomen?

Vsi sanjamo. Ste vedeli, da naj bi vsi sanjali kar 7x na noč? Nekateri se sanj naslednje jutro spomnimo, nekateri jih pozabimo. Ob pripovedovanju, kaj smo prejšnjo noč sanjali, se lahko dobro nasmejimo, lahko pa nas popade tudi strah zaradi nočne more. Vsi torej vemo, kaj so sanje in sanjanje dojemamo kot nekaj običajnega – nekaj, kar doživljamo vsi. Le redkokdo pa ve odgovor na to, zakaj sanjamo in ali imajo sanje res pomen.

Preberi več »
Spanje
Nasveti

Spanje – koliko ga je dovolj in zakaj sploh spimo

Že stare generacije so govorile, da »noč ima svojo moč«. In znanost to potrjuje dan za dnem. Spanje je temelj za zdrav življenjski slog. Kvaliteta spanja je neposredno povezana tudi z našim zdravjem in težave s spanjem nemalokrat vodijo v resnejše bolezni in življenjske težave.

Preberi več »
Moderna BoxSpring postelja
Boxspring postelje

Okvir za posteljo BoxSpring, novi trend oblazinjene postelje

Okvir za posteljo je nekaj kar načeloma izberemo le nekajkrat v življenju. Sprva nam ga izberejo starši. Ko si ustvarimo dom, pa imamo vse niti v svojih rokah. Če izbirate okvir za posteljo skupaj s partnerjem, je vsekakor potrebnih nekaj kompromisov. S posteljnim ogrodjem BoxSpring pa je potreba po kompromisih bistveno manjša.

Preberi več »
BoxSpring postelja, posteljno vzglavje Luxuria.
Boxspring postelje

Večno moderno posteljno vzglavje BoxSpring postelje

Posteljno vzglavje BoxSpring postelje je zadnja leta izjemno priljubljeno in vse kaže, da bo tako ostalo še nekaj časa. Z gotovostjo lahko trdimo, da je celotna slovenska BoxSpring postelja tista, ki navdušuje ljubitelje oblazinjene postelje in arhitekte, ki jim svoboda izbire barve in materiala pri opremi spalnice še kako veliko pomeni.

Preberi več »
To so vse objave.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.