Boxspring postelje - izbira barve za oblazinjene postelje.

Med 11. in 18. aprilom 2018 vam v Spalnem centru Maremico pripravljamo Teden vrhunskega spanja. Koristili boste lahko mnoge ugodnost. Vas zanima, zakaj nas morate nujno obiskati?

Skrivnost vrhunskega izgleda spalnice leži v izbiri postelje

Spalnice niso samo prostor za počitek, saj v njih preživimo skoraj tretjino našega življenja. Poleg spanja so spalnice postale kraj za delo in preživljanje prostega časa. V spalnem okolju se želimo počutiti sproščeni in umirjeni, ključnega pomena je tako urejena in po našem okusu opremljena spalnica.

Postelja Boxspring One model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
Skrivnost vrhunske spalnice leži v izbiri postelje

Katere dejavnike je potrebno upoštevati pri urejanju spalnice?

1. Dizajn

Zagotovo si želite spalnice, ki bo prava paša za oči, ko stopite vanjo. Vsi se radi razvajamo in lep prostor, ki je narejen po našem okusu, bo poskrbel, da se počutimo kot kralji in kraljice vsak dan.
Pri urejanju je zato pomembno, da se odločimo za prefinjen dizajn ležišča, ki se bo skladal z ostalimi elementi. V svetu BoxSpring postelj boste našli dizajn s pridihom vaše osebnosti in barvne dovršenosti. Nadstandardna višina postelje in razkošna paleta barvnih odtenkov bosta vašo spalnico spremenili v edinstveno oazo za sproščanje.

2. Energija prostora

Ste že kdaj vstopili v prostor in vas je takoj prevzel občutek tesnobe? Pogosto razlog tiči v videzu prostora. Še posebej v spalnici je pomembno, da vas navdihuje s pozitivnimi čustvi. Če imate možnost, naj bo spalnica opremljena z velikimi okni, skozi katera bo čez dan sijalo sonce. Stene naj ne bodo ovite v turobne temne barve, saj na nas blagodejno vplivajo predvsem umirjeni in svetli toni. Velikokrat lahko videz spalnice bistveno spremeni dizajn ležišča. Pri nakupu BoxSpring postelje se lahko odločate kar med 70 barvnimi odtenki in tako le z izbiro ležišča poživite izgled celotnega prostora.

3. Izbira ležišča

Tako. Ko poskrbite za popoln izgled naše spalnice, je potrebno izbrati ležišče po meri, ki bo ravno pravšnje za vas. Svojo BoxSpring posteljo lahko nadgradite z vrhunskimi osebnimi ležišči Leticia ali pa izberete Lectus vodne postelje, ki bodo vašo spalnico prelevile v vaš sanjski otok.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.