Ležišče po meri BoxSpring

BoxSpring, ja. Kaj pa ležišče?

Ležišče – kakšne možnosti ponuja BoxSpring?

Odločili ste se za BoxSpring posteljo in končno izbrali barvne kombinacije, ki se bodo odlično ujemale z vašo spalnico – opravljeno! Kaj pa ležišče? Ste pomislili, kakšni podlagi boste zaupali zdravje svojega spanca?
Ne sklepajte kompromisov in izberite najboljše zase. Pri BoxSpringu imate dve možnosti: vodno posteljo Lectus ali modularno ležišče po meri Leticia. Obe vrhunski ležišči vam bomo na kratko tudi predstavili:

–Vodna postelja Lectus

Vodne postelje Lectus so vodne postelje slovenske proizvodnje, na katerih spi že več kot 16.192 zadovoljnih Slovencev. Podjetje Maremico je vodilno na slovenskem trgu vodnih postelj, kjer vsi poznajo Lectus predvsem po odlični kakovosti. Za vse, ki še ne poznate vodnih postelj – gre za posteljo, ki je ne srečate vsak dan. Zvečer boste legli v posteljo, ki je napolnjeno z vodo, ki je ogrevana s posebnimi grelci in boste zato vsak večer legi v ogrevano posteljo. Zaradi naravnih lastnosti vode se vam bo ležišče prilagodilo točno tam, kjer to potrebujete. Voda sama odvzame tam, kjer je preveč in doda tam, kjer je premalo. To pomeni noč brez premetavanja in zbujanja. www.lectus.si

— Ležišča po meri Leticia

Od naše oblike, teže in spalnega položaja je odvisno, s kako silo bodo na posteljo pritiskale naše rame, rebra ali kolki. Samo enojajčni dvojčki imajo lahko enako ležišče, vsi drugi pa potrebujemo nekaj, kar je umerjeno na našo težo, na naše izbokline in vdolbine telesa, na položaj spanja in spalne navade. Skrivnost klasičnega ležišča Leticie ni le v prilagajanju trdote, ampak tudi v tem, kako ugotovimo idealno trdoto za vsakega posameznega uporabnika. Sistem VisualComfort bo tudi vam v živo in v barvah pokazal, katera trdota je idealna za vsak delček vašega telesa. Ta mora biti na vseh delih ležišča natančno nastavljena na naše telo. To pa ponuja le Leticia. www.leticia.si

Naša hrbtenica je tako gibljiva, da se lahko ukrivi za kar 2/3 kroga. Poskrbite, da ne bo te elastičnosti izgubila. Pomislite, kakšnemu ležišču zaupate svoj spanec!

Spoznajte modele postelje Boxspring. Kliknite tukaj.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.