BoxSpring postelja s predali

Postelja s predali - da ali ne?

Postelja s predali je lahko odlična rešitev za manjše spalnice, v katerih je premalo prostora, da bi imeli v omarah pospravljeno še posteljnino in kakšne druge stvari. Po drugi strani pa prazen prostor pod posteljo poskrbi za večjo zračnost postelje, po feng shui filozofiji pa energiji omogoča prost pretok. Čemu torej dati prednost – funkcionalnosti, udobnosti in ali je možno imeti oboje?

Majhna spalnica in postelja s predali

V majhni spalnici je postelja s predali priporočljiva, saj si tako ustvarite dodaten prostor za shranjevanje posteljnine. Razmislite, koliko predalov potrebujete in ali je bolj smiselno imeti 2 večja predala ali npr. 4 manjše. Razmislite tudi o barvni kombinaciji predalov in posteljnega okvirja – želite oboje imeti v enaki barvi in materialu ali pri tem radi malo eksperimentirate?

Ali postelja s predali lahko izgleda elegantno?

Seveda. Za eleganco in modernost spalnice poskrbi oblazinjena postelja BoxSpring. Prav zaradi oblazinjenosti in pa nadstandardne višine, BoxSpring postelja vsako spalnico naredi udobno, domačno in lepo. Ker je dimenzija ležišča pri postelja enaka dimenziji posteljnega okvirja, je BoxSpring postelja odlična izbira tudi za manjše spalnice.

Postelja s predali - BoxSpring One

V Spalnem centru Maremico nudimo 5 modelov BoxSpring postelj. Zaradi določenih specifik BoxSpring postelje, vam trenutno posteljo s predali lahko omogočimo le pri modelu BoxSpring One širine 180 ali 200 cm in s končno višino 66 cm. BoxSpring One velja za enega najbolj prodajanih modelov (s predali ali brez). Navdušuje predvsem s svojim minimalističnim enojnim izgledom in omogoča izbiro izmed več kot 100 barvnimi odtenki v različnih materialih. Za piko na i zraven dobite tudi dva priročna žepka v izbranem materialu, ki pa ju po potrebi lahko tudi snamete.

Dimenzija predala pri postelji BoxSpring One je 60×70 cm. Odvisno od svojih želja lahko izberete 2 ali 4 predale pod posteljo – običajno se kupci odločajo za 4. Gre za lesene predale v nevtralni sivi barvi. Ker so predali na koleščkih, jih lahko enostavno vzamete ven, da pod posteljo posesate.

DOBRO VEDETI: Kombinacija predalov in dvižnega posteljnega dna ni možna, ne v primeru BoxSpring postelje kot tudi ne v primeru lesenega posteljnega podstavka.

Želim si, da je postelja s predali funkcionalna, a hkrati udobna

Moderno, funkcionalno in še udobno – če se odločite za BoxSpring posteljo. V BoxSpring posteljo, ki jo izdelamo v proizvodnji Spalnega centra Maremico v Ljubljani, všijemo le najbolj kvalitetna ležišča, ki zagotavljajo izjemno udobje. Izbirate lahko med različnimi modeli ležišč iz žepkastih vzmeti ali pene, na voljo pa imate tudi vodno posteljo Lectus.

Postelja s predali - kaj pospraviti pod posteljo

Če sledite feng shui načelom, pod posteljo shranjujte zgolj posteljnino, saj to pomeni, da boste spali »na mehkem«. Če na primer pod posteljo hranite kovčke, to po feng shui-ju pomeni, da nimate doma in se stalno nekam selite. Če vas tematika feng shuija v spalnici zanima, si preberite članek Feng shui spalnica – vse kar morate vedeti. Postelja s predali je priročna tudi za shranjevanje sezonskih oblačil, saj ta 1x letno vzamemo iz predala in vanj pospravimo nesezonska oblačila. Nikakor pa ne priporočamo, da imate v predalih pod posteljo shranjene stvari, ki jih uporabljate vsak dan.

Naj kljub veliki spalnici kupim posteljo s predali?

Oprema spalnic gre vse bolj v smeri minimalizma in postavljanja postelje v njeno središče. Torej, manj je več. Če dodatnega prostora v spalnici ne potrebujete, predlagamo posteljo brez predalov. Tako boste pod posteljo lažje sesali, pod njo bo lažje krožil zrak in če se spet dotaknemo feng shui filozofije, bo tudi energija imela prost pretok. Če se odločite za posteljo brez predalov, vas vabimo, da si ogledate vse modele slovenske BoxSpring postelje in izberete najljubšega. Posteljne nogice vseh modelov postelje BoxSpring so dovolj visoke, da se lahko pod njimi prosto sprehaja tudi robotski sesalnik.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.