Boxspring postelje – posteljno vzglavje Lucca. Maremico znamka.

BoxSpring postelje predstavljajo nov trend postelj

BoxSpring postelje postavljajo nove trende in pravila. Predstavljajo popoln spanec in dovršen dizajn v enem. Pohvalijo se lahko z nadstandardno višino in razkošnim oblazinjenjem, ki je na voljo v različnih materialih in barvah. BoxSpring posteljo morate enostavno preizkusiti, da bi jo lahko zares razumeli.

BoxSpring postelje – modeli

Slovenske BoxSpring postelje so na voljo v različnih modelih. Vsak imed njih vas bo očaral s svojimi karakteristikami. Spoznajte jih!

BoxSpring postelja Base predstavlja prvi korak v svet slovenske postelje BoxSpring. Navdušuje z dostopno ceno in dovršeno kakovostjo vrhunskih oblazinjenih postelj BoxSpring. Njena višina sega do 56 cm. Vzglavna stranica je poravnana s širino postelje in je brez doplačila na voljo v blagu ali umetnem usnju v standardnih barvah.

BoxSpring postelja Lite vas bo navdušila z lebdečim videzom, saj so nogice postelje umaknjene navznoter. Razvajala vas bo z višino do 66 cm. Vzglavna stranica je poravnana s širino postelje in je brez doplačila na voljo v blagu ali umetnem usnju v standardnih barvah.

BoxSpring postelja Line navdušuje z minimalističnim izgledom in umirjeno prefinjenostjo. Razvaja vas lahko vse do višine 64 cm. Vzglavni stranici, ki sta vključeni v ceno sta enostavna  stranica Sono in stranica z gumbki Sono Retro, ki sta lahko poravnani s širino postelje, lahko pa sta od nje širši. Na voljo v standardnih odtenkih oblazinjena, z doplačilom pa tudi v neštetih drugih odtenkih.

BoxSpring postelja One z enovito podobo izpopolnjuje klasičen dizajn in hkrati ohranja eleganten in minimalističen izgled. Višina postelje sega do 66 cm. Vzglavna stranica lahko sega čez rob postelje (220 cm) in je na voljo v vseh barvah in materialih iz naše barvne palete.

BoxSpring postelja Fly predstavlja novo razsežnost lebdeče postelje. Skrite nogice poskrbijo za stabilnost postelje, hkrati pa zaradi nevidnosti dajejo občutek lebdenja. Postelja BoxSpring Fly vas lahko razvaja z višino 62 cm in z različnimi vzglavnimi stranicami. Enostavna vzglavna stranica Sono, stranica z gumbki Sono Retro ali malenkost ukrivljena Eltea – izbira je vaša. Vse vzglavne stranice so lahko poravnane s širino postelje ali pa so od nje širše.

BoxSpring postelja Air vas bo z višino do 70 cm popeljala visoko. Ker so njene nogice skrite pod posteljo, se boste dobesedno počutili, kot da bi lebdeli. Vzglavna stranica sega čez rob postelje in je na voljo v vseh barvah in materialih iz naše barvne palete. Postelja BoxSpring Air že omogoča izbiro naših najbolj luksuznih vzglavnih stranic Lucca in Luxuria brez doplačila.

BoxSpring postelja Lux je kraljica med posteljami BoxSpring, ki vas bo razvajala z nadstandardno višino do 76 cm. Pri izbiri vzglavne stranice za Boxspring posteljo Lux prav tako ni meja. Izbirate lahko med vsemi materiali in barvami iz naše barvne palete, vaša vzglavna stranica pa lahko sega do velikosti XXL (do 160 cm v širino in do 220 cm v višino).

Kje so se rodile BoxSpring postelje?

O tem, kje se je pojavila prva Boxspring postelja, ni enoznačnega odgovora. Nekateri pravijo, da v ZDA, drugi pa so prepričani, da gre za skandinavske postelje. Dejstvo je, da boste ob obisku tipičnega doma na Danskem, Švedskem ali Finskem, najverjetneje v njihovi spalnici res zagledali prav boxspring posteljo. Skandinavci namreč opremi spalnice dajejo velik pomen, zakaj je temu tako, pa lahko razložimo čisto preprosto. Na severu večino leta pestijo nizke temperature in mraz, primanjkuje sončne svetolobe in toplote, noči pa so dolge.

Pri nas smo navajeni, da lepo vremo izkoristimo in dan tako pogosto preživimo zunaj na svežem zraku.

Ker si skandinavci tega ne morejo privoščiti tako pogosto, zato denar vlagajo v dom, kjer preživijo veliko časa. Za nas pa je tako že stereotipno znano, da ta denar pogosteje zapravimo za jeklene konjičke, s katerimi se lahko vozimo na izlete. Kakšno zgodbo pa imajo ZDA z boxspring posteljo? Tam so jih imeli bolj premožni ljudje, ki so z razkošno boxspring posteljo kazali svoj družbeni status.

Če želite prebrati več o različnih vrstah ležišč, predlagamo, da si naročite brezplačni katalog Spalnega centra Maremico.

Boxspring postelje Air - najboljše boxspring postelje v Maremico spalni center. Za lepše sanje.

Danes BoxSpring postelje krasijo vse več slovenskih spalnic

Zadnja leta smo tudi Slovenci začeli večji pomen dajati opremi svojega doma. Vse več je zavedanja, da spalnica ni le prostor, kamor greš spat in je potemtakem vseeno, kakšna je postelja. Spalnica je prostor udobja, sprostitve ter izražanja svoje osebnosti – gre za najbolj intimen prostor v domu, zato je logično, da si ga uredimo čim bolj udobno. V ospredje prihaja tako estetika prostora kot tudi zdravo spanje.

Play Video

Z BoxSpring posteljo dobite oboje. Razkošno oblazinjenje poskrbi za dovršen dizajn, ki ga z izbranimi barvami in materiali izpopolnite po svojih željah. Kakovostno in na slovenskih tleh izdelano ležišče poskrbi za zdravo spanje, saj se prilagaja telesu najmanj na sedmih točkah.

Slovenske BoxSpring postelje so postelje, izdelane z dušo in srcem

Boxspring postelje so vse bolj popularen tip postelj, zato jih najdemo že skoraj pri vsakem prodajalcu ležišč. Cene se gibljejo od izredno dostopnih za vsakogar, pa vse do izredno visokih. Prav tako se zelo razlikuje tudi kvaliteta boxspring postelj.

Najpogosteje velja, da izredno nizka cena pomeni tudi nižjo kvaliteto. Ker so boxspring postelje, ki jih prodajajo uvozniki, najpogosteje izdelane serijsko, se te ne prilegajo telesu posameznika tako, kot bi bilo dobro za zdravo spanje.

Boxpring modeli - vrhunske boxspring postelje. Maremico spalni center

Tu nastopimo mi, ekipa Spalnega centra Maremico. Smo podjetje z več kot 25 letno tradicijo, na začetku usmerjeno na izdelavo in prodajo vodnih postelj Lectus, nato na klasična ležišča Leticia, danes pa se z največjim ponosom in zagonom ukvarjamo tudi z izdelavo BoxSpring postelj. Ne lažemo, če rečemo, da vsako ležišče in posteljo izdelamo z dušo in srcem.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

Resnica je, da prav vsakemu naročilu posebej posvetimo maksimalno pozornost. Vsa naša ležišča in postelje so namreč izdelani po meri, izključno po vaših željah in potrebah. BoxSpring postelja, ki vam jo bomo po naročilu dostavili v vašo spalnico, bo oblazinjenja v barvi in materialu, ki ste ju določili vi. Ležišče vgrajeno v BoxSpring posteljo pa bo prav tako izdelano le za vas, saj se vam bo prilagajalo po celotnem telesu.

Kako je možno, da se ležišče prilega po podobi mojega telesa?

Presenečeni? No, nekaj znanosti in strokovnih posvetov je sicer bilo vloženih v dosežek, da smo ustvarili ležišče, ki se dobesedno prilega po podobi vašega telesa. Sicer pa je odgovor, kako je to možno, sila preprost. Za to, da lahko za vas izdelamo prilagojeno ležišče Leticia, vas pred tem izmerimo ter povprašamo o vaših spalnih navadah in posebnostih. To nam omogoča, da module ležišča postavimo tako, da vas podpirajo tam, kjer vaše telo podporo najbolj potrebuje. Rezultat tega je jutranja spočitost in pripravljenost na začetek novega dneva.

Šli pa smo še korak dlje. Ste kdaj sanjali, da bi imeli vodno posteljo? Če sanjate tako o BoxSpringu kot o vodni postelji, vam lahko mi to željo brez težav uresničimo. Proizvajamo namreč tudi vodne postelje Lectus, ki se prav tako kot ležišče Leticia popolnoma prilega vašemu telesu. Odslej boste lahko vsak dan  zaspali na svojem sanjskem otoku.

BoxSpring postelje že razvajajo številne ljubitelje spanja

Nadstandardna višina, eleganten in razkošen izgled oblazinjenja ter popolno udobje postelje BoxSpring so prepričali številne ljubitelje spanja, med drugim tudi znane Slovenke in Slovence. Kaj jih je navdušilo?

Postelja boxspring. Zadovoljni uporabniki Mojca Mavec. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec, novinarka in televizijska voditeljica

Škoda, ker nisem imela tega ležišča še pred Pekingom. Mogoče bi bila medalja zlata … Všeč mi je, da se zbudim sveža in, da sem pripravljena za nov dan in vsa moja dela in poslanstva, s katerimi se danes ukvarjam.

Sara Isaković, dobitnica srebrne medalje na olimpijskih igrah

Postelja boxspring Sara Isakovič. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.
Postelja boxspring. Zadovoljni uporabniki Jakov Fak. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.

Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Jakov Fak, dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Metka Albreht, vsestranska športnica in stilistka

Postelja boxspring Metka Albreht. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.

Prelistajte katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

BoxSpring postelje omogočajo izbiro med številnimi modeli oblazinjenih vzglavnih stranic

In odločitev, katera bo krasila vašo BoxSpring posteljo, je popolnoma vaša! Vzglavne stranice slovenske BoxSpring postelje so skrbno in ročno tapecirane v naši lastni proizvodnji. Slednje omogoča kakovost in prilagajanje vašim željam. Pri izbiri stranice morate razmišljati o njenem izgledu ter barvi, pametno pa se je tudi vprašati, ali boste imeli stranico poravnano s posteljo ali si boste privoščili stranico, ki je širša od postelje in še dodatno poudari celoten izgled postelje.

Boxspring postelja – katero boxspring posteljo izbrati? Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.

Za vse, ki prisegate na čiste in preproste linije. Oblazinjena vzglavna stranica Sono je preproste oblike in se prav zato poda najrazličnejšim stilom spalnic. Modela BoxSpring postelje Base in Lite omogočata standardno velikost stranice Sono, medtem ko ostali modeli BoxSpring postelje omogočajo tudi XL velikost vzglavne stranice Sono.

Boxspring postelje. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

Priljubljena vzglavna stranica minimalističnega retro stila. Celotno stranico krasijo manjši gumbi. Modela BoxSpring postelje Base in Lite omogočata standardno velikost stranice Sono Retro, medtem ko ostali modeli BoxSpring postelje omogočajo tudi XL velikost vzglavne stranice Sono Retro.

posteljno vzglavje Eltea

Vzglavna stranica Eltea preseneča s svojo elegantno ukrivljenostjo. Prida navdih posebnosti in unikatnosti, ki je ne boste našli nikjer drugje. Ta vzglavna stranica je vedno visoka 120 cm, širino pa izberete sami. Zaradi njene ukrivljenosti, se BoxSpring postelja podaljša za 15 cm. Na voljo je pri modelih BoxSpring postelje One, Fly, Air in Lux. Pri ostalih modelih BoxSpring postelje je na voljo za doplačilo.

Boxspring postelje – posteljno vzglavje Lucca. Zaspite kot dojenček na Maremico ležišču.

Velja za eno najprestižnejših vzglavnih stranic Boxspring postelj. Njen rustikalen “chesterfield” stil oblazinjenja pričara čarobno razkošje, zato je prava izbira za vse, ki vam je ta stil pri srcu. Na voljo je ob nakupu postelje BoxSpring Air in postelje BoxSpring Lux v standardni velikosti, XL ali XXL velikosti.

Boxspring postelje po meri. Boxspring postelje Luxuria. Brezplačna dostava boxspring. Maremico spalni center za kvaliteten spanec.

Oblazinjena vzglavna stranica Luxuria s svojim nežnim prešitjem daje pridih večne elegance, ki se je nikoli ne naveličamo. Na voljo je ob nakupu postelje BoxSpring Air in postelje BoxSpring Lux v standardni velikosti ali XL velikosti.

BoxSpring postelje so ročno izdelane v Sloveniji

BoxSpring postelje na ključ so plod slovenskega večletnega razvoja, oblikovanja in domače izdelave. Ekipa Spalnega centra Maremico vsakemu detajlu posveti pozornost in stremi k dovršenosti – samo to je dovolj dobro za vas. 

Boxspring postelje – postelja po meri. Darko Jauk v Maremico.
Irena Prašnikar, ekipa boxspring, Spalni center Maremico.

Podjetje že vse od svoje ustanovitve leta 1994 daje poudarek kvaliteti svojih produktov in zadovoljstvu uporabnikov, kar jih je pripeljalo do enega izmed vodilnih podjetij z izdelki za kvaliteten spanec na slovenskem in evropskem trgu.

Barve in materiali

Bistvo BoxSpring postelje se skriva v pestri paleti barv in množici materialov, ki jih lahko uporabite za sestavo nove postelje BoxSpring. Domača, slovenska izdelava nam omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in dovršenosti, ki se poda v vsako spalnico in zadovolji še tako zahteven okus.

Izbirate lahko med več kot 100 barvnimi odtenki in svojo posteljo sestavite čisto po svoje. Postelje lahko oblazinimo v umetno usnje ali blago. Umetno usnje je nekoliko bolj primerno za ljubitelje čistoče, saj se ga lažje očisti. Zato je tudi bolj primerno za alergike. Po drugi strani blago marsikdaj deluje bolj toplo in domače, njegovi odtenki pa prepričajo številne uporabnike BoxSpring postelj.

Boxspring postelje – bogata ponudba barv. Lebdeče masivne postelje po meri. Ročno izdelane postelje boxspring. Brezplačna montaža v Maremico spalnem centru za najboljši spanec.

Barve, ki so na voljo za oblazinjenje, res zadovoljijo vsak odtenek vaših želja in vaša postelja bo končno lahko usklajena s pohištvom v spalnici in bo lahko postala pika na i tega prostora. Vse skupaj imate na voljo v več kot 100 različnih barvnih odtenkih, tako da smo prepričani, da boste našli tudi svojega najljubšega.

Pri izbiri barv je pametno razmisliti tudi o prostoru, kjer se bo postelja nahajala. Kakšne barve je spalnica in kakšno pohištvo imate oziroma boste imeli v njej? Barve namreč vplivajo na naše počutje in omogočajo, da z njimi celo spreminjamo izgled celotne spalnice. Svetli odtenki lahko tako na primer odprejo prostor, nežne barve pa na nas lahko učinkujejo pomirjevalno in sproščujoče. Seveda gre zgolj za nekaj predpostavk, mi sami pa vemo, kje in kako se najbolje počutimo.

Boxpring Air model - vrhunske boxspring postelje. Maremico spalni center

Vsak pozna bolečino zaradi udarca ob posteljo

Ste že kdaj vstali sredi noči in poskusili po temi priti v drugo sobo, da s prižiganjem luči le ne bi zbudili partnerja? In ravno v tej temi in zaspanosti ste z nogo udarili v najbolj oster del postelje tako močno, da ste komaj zadržali krik?

Postelja BoxSpring je oblazinjena z vseh strani, zato nima ostrih robov in zato česa takšnega pri njej skorajda ne morete izkusiti. Robovi niso ostri, temveč zaobljeni in oblazinjeni, tako da je skrb o udarcu v posteljo povsem odveč.

Ležišče je srce vsake postelje

Končni cilj vsake postelje pa, kljub vsem trendom in inovacijam, ostaja enak – zvečer hitro zaspati in se zjutraj zbuditi naspani in spočiti. Zato je še kako pomembno, na kakšnem ležišču spite – razlika je zjutraj lahko ogromna. Spanec je namreč temelj zdravega življenja in brez njega se vse ostale stvari kaj hitro porušijo.

Boxspring postelje predstavljajo nov trend postelj boxspring postelje,moderna spalnica,postelje po meri,spletna trgovina

BoxSpring postelja navdušuje z izbiro različnih vrst ležišč, a tudi tu ne prizanaša kvaliteti in udobju. Pri pravi postelji BoxSpring lahko izbirate med vrsto ležišča, na katerem boste spali. Vanjo lahko vgradimo katerikoli model ležišča Leticia ali katerikoli vodno posteljo Lectus.

Toper oziroma nadvložek na postelji BoxSpring

Postelja BoxSpring se ponaša še z nečim – dodatnim šest centimetrskim nadvložkom oziroma toperjem, ki ga skupaj izberemo glede na vaše želje o udobju postelje, kjer lahko izbirate med udobnejšimo ali bolj čvrstimi materiali. To je zgolj zgornji del ležišča, ki je v večini primerov samo položen na posteljo. Toper pri postelji BoxSpring pa je z zadrgo pritrjen na posteljo, kar  omogoča, da ostane svojem na mestu in se ne premika. Vam pa ga zato ni treba popravljati vsako jutro.

S svojim dizajnom so snovalci BoxSpring postelje razvili inovativno postiljanje BoxSpring postelje, ki mu pravimo Exclusive top postiljanje. Gre za enostaven in hitri način postiljanja, kjer v rjuho oblečemo zgolj nadvložek. Celotna postelja izgleda še modernejše, saj z rjuho ne prekrijete izbrane barve, vi pa boste posteljo postlali hitreje in lažje.

Torej, med katerimi materiali lahko pri toperju izbirate? Na voljo imate tri možnosti:

Najlažje je, če toper in ležišče pred nakupom preizkusite in se glede na občutke odločite za najprimernejšo izbiro za vas. Kljub vsemu pa se zavedajte, da to ni nujno končna odločitev. Kadarkoli kasneje lahko nadvložek po želji zamenjate za drugega, če ugotovite, da ste izbrali napačnega ali so se vaše želje oz. potrebe glede spalnega udobja z leti enostavno spremenile.

Imam drugačne spalne potrebe kot moj partner. Kaj pa sedaj?

Povsem razumljivo je, da so vaše potrebe drugačne od potreb in želja vašega partnerja. To se dogaja vsem izmed nas in je popolnoma naravno. Prav zato smo pri izdelavi BoxSpring postelj tako natančni in prilagodljivi. Tako si lahko vsak izmed vaju izbere drugačno vrsto udobja (toper), prav tako pa lahko po želji izbereta tudi drugačno ležišče na katerem bosta spala. Vaš partner se je zaljubil v Leticio MultiModular, vi pa sanjate o spanju na vodni postelji Lectus? Nič lažjega, upoštevali bomo želje obeh in v vaši novi postelji BoxSpring združili obe vrsti ležišč!

Boxspring postelje - oblazinjene postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center - popolna sprostitev.
Postelja boxspring Air model. Postelje po meri za spanje brez bolečin.

Končno visoka postelja

Tradicionalne postelje z lesenim okvirjem so imele precej nizko standardno višino in včasih si moral naročiti posteljni okvir po meri pri mizarju, če si želel iz svoje postelje vstati kot pravi kralj. Višina postelj pa se je skozi leta precej spremenila in danes ljudje večinoma stremimo k visokim posteljam, kjer lahko vstanemo iz postelje z nogami vsaj pod pravim kotom.

Poleg estetskega vidika je prednost visoke postelje tudi v njeni funkcionalnosti. Predvsem s starostjo ali raznimi zdravstvenimi težavami je vstajanje iz nizke postelje lahko zahtevno in pravi izziv, ki pa v našem življenju vsekakor ni nujen niti zaželen. Prav to je eden izmed številnih dejavnikov, ki marsikoga prepričajo, da je postelja BoxSpring prava izbira. BoxSpring postelje so namreč visoke vse do 76 cm!

Prevleka na ležišču

Prevleka na postelji BoxSpring je enostavno snemljiva z zadrgo in pralna v pralnem stroju. Tako lahko kadarkoli poskrbite za higieno svoje postelje, kar je posebno priročno za alergike in astmatike. Prevleko lahko po želji naredimo v enodelni izvedbi ali pa deljeno s sredinsko zadrgo.

Tiste s sredinsko zadrgo (pri zakonski postelji širine 160 cm ali več) lahko prepolovite. Ta dodatek na postelji ni moteč, a vam omogoča, da lahko prevleko sami perete doma v pralnem stroju. Tako se lahko izognete nepotrebnim izletom v pralnico in čakanju na možnost prevzema oprane prevleke. Oboje tako lahko storite kar doma in prav zato je pri uporabnikih BoxSpring postelj to bolj priljubljena opcija.

Pri zakonski postelji smo tako združili dve ležišči (levo in desno) v skupno prevleko z namenom, da se ne ustvarja nepotrebnega notečega prehoda na sredini. Ste imeli že kdaj občutek, da ste »padli v luknjo« na sredini postelje? No, na BoxSpringu se vam to ne more zgoditi. Prevleka je pralna pri 60 °C in zaradi lastnosti materiala, iz katerega je narejena, omogoča hitro sušenje.

Kaj pa se nahaja pod posteljo?

Postelja BoxSpring je postavljena na nogice, a pri izdelavi smo mislili prav na vse. Tako smo ustvarili dovolj prostora, da pod posteljo pride robotski sesalec in posesa prah, ki se navadno nabira pod posteljo. Tako vam ni potrebno skrbeti za higieno, saj bo on opravil svoje, vi pa ta čas v miru uživate na postelji.

Nogice pri BoxSpringu pa se med modeli rahlo razlikujejo. Tako modela BoxSpring Air in BoxSpring Lux dajeta videz lebdečega podstavka, saj so njune nogice skrite. Po drugi strani so pri vseh ostalih modelih nogice bolj opazne, a še vedno izgledajo elegantno.

boxspring postelja exclusive top leticia postelje po narocilu za podporo telesu

Po želji lahko pri nekaterih modelih BoxSpring postelje celo dodamo predale pod posteljo, kamor lahko priročno skrijete kakšno malenkost, kot na primer posteljnino, ki je trenutno ne potrebujete. Za vse dodatna vprašanja glede možnosti predalov svetujemo, da pokličete v Spalni center Maremico na 01 56 10 900.

Velikosti BoxSpring postelje

Širina in dolžina postelje sta pomembna dejavnika pri izbiri nove postelje. Tako je potrebno izmeriti spalnico in pohištvo v njej, preden se odločate o novi postelji oziroma postavitev pohištva načrtno prilagodite dimenzijam postelje.

Boxspring postelje Air model- masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center - ergonomska ležišča.

Najbolj standardna dimenzija zakonskih postelj je 180 x 200 cm. Vendar je pri posteljah pomembno, da se spomnimo, da so v prvi vrsti namenjene nam in našemu udobju. Zato je smiselno investirati v posteljo, na kateri boste lahko ležali, brez da bi vam iz nje bingljale noge. Če imate torej dovolj prostora v spalnici, vsekakor svetujemo večjo posteljo, ki bo še poudarila njen kraljevski videz. Če pa ste s prostorom omejeni, vseeno razmislite, kako v spalnico spraviti posteljo, ki bo dolga vsaj nekaj centimetrov več kot vi.

Če se srečujete s prostorsko stisko v spalnici, imejte v mislih, da morate nekam postaviti tudi vzglavno stranico, ki pride za posteljo. Večina stranic BoxSpring postelj je širokih približno 8 cm, a se o točni debelini raje posvetujte s svetovalcem.

Želim ponudbo za unikatno posteljo BoxSpring

Že sanjate o svoji novi postelji BoxSpring? Če že imate izbran svoj sanjski model postelje in že veste kakšna bo dimenzija postelje, si lahko naročite brezplačno in neobvezujočo ponudbo na sledeči povezavi: https://www.maremico.si/boxspring-postelje/.

V primeru, da imate izbrane tudi druge postavke (npr. višina postelje, vzglavna stranica itd.) pa lahko pokličete v Spalni center Maremico na telefonsko številko 01 51 10 900 in pogovorili se bomo o vaših željah.

Boxspring postelje po meri. Brezplacna dostava. Boxspring Maremico spalni center.

Če ste že prepričani, kateri model je idealni model BoxSpringa za vas pa lahko svojega naklikate v spletni trgovini Maremico in si ga naročite še danes na: https://www.maremico.si/kategorija-izdelka/postelje-boxspring/.

Kako je pa z dostavo in montažo postelje BoxSpring?

Postelja BoxSpring je postelja na ključ, kar pomeni, da jo brezplačno dostavijo in zmontirajo naši izkušeni monterji. Prav to imamo v mislih z izrazom »postelja na ključ«. Prav vsaka skrb glede dneva dostave in montaže je odveč. Naši sodelavci se bodo na vašem pragu preobuli v monterske copate preden vstopijo v vaš dom in ga zapustili v enakem stanju kot so vstopili vanj – edino postelja bo nova.

Boxspring postelje – Base model. Brezplačna montaža v Maremico.
Boxspring postelja-zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Podjetje že vse od svoje ustanovitve, leta 1994, daje poudarek kvaliteti svojih produktov in zadovoljstvu uporabnikov, kar jih je pripeljalo do enega izmed vodilnih podjetij z izdelki za kvaliteten spanec na slovenskem in evropskem trgu.

Kako hitro mi lahko pripeljete novo posteljo BoxSpring?

BoxSpring posteljo izdelamo po meri in željah vsakega posameznika, zato postelje nikoli nimamo na zalogi. Da naši izkušeni mizarji in mojstrske roke šivilje uspejo pravočasno izdelati vse potrebno za vsako posteljo BoxSpring, je potrebno nekaj časa. Tako je povprečni dobavni rok za unikatno BoxSpring posteljo 4-5 tednov. Vendar gre zgolj za povprečje – po dogovoru je dobavni rok včasih lahko tudi krajši oziroma daljši.

Glede točnega datuma dobave in montaže postelje se dogovorimo ob potrditvi naročila. Če je le možno, se o dnevu dobave prilagodimo vašim željam in potrebam.

BoxSpring postelje, dostava in montaža, brezplačno.
Boxspring postelje predstavljajo nov trend postelj boxspring postelje,moderna spalnica,postelje po meri,spletna trgovina

Slovenske BoxSpring postelje skrbijo za vas, za družbo in za okolje

V času v katerem živimo ne smemo pozabiti niti na okolje. Z izbiro BoxSpring postelj smo sledili našemu motivu za ustvarjanje – dolgoročni kvaliteti za čim manjši vpliv na okolje. BoxSpring postelja je zasnovana na način, da jo lahko kadarkoli po želji obnovite – kot celoto ali zgolj njene posamezne dele. Tako lahko na primer zgolj oblečete posteljo v nov material oziroma barvo, ko se stare naveličate, zamenjate polnilo nadvložka, zgornjo prevleko itd. Na ta način lahko postelji podaljšate življenjsko dobo in hkrati poskrbite za okolje z manj smetmi.

Prejel sem ponudbo, a ne vem, kako naj jo potrdim?

Če vam izdana ponudba za posteljo BoxSpring Spalnega centra Maremico ustreza, jo potrdite s plačilom are. Are znaša 30 % vrednosti predračuna in jo poravnate na tekoči račun (podatke najdete na predračunu) ali pa jo plačate v gotovini ali z bančno kartico v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4, v Ljubljani.

Boxspring postelje - najboljse Boxspring postelje. Maremico spalni center. Postelje boxspring in ergonomska ležišča.

Ko prejmemo plačilo, bomo posteljo poslali v izdelavo in takrat se tudi dogovorimo o predvidenem datumu dostave.

Kakšni so načini plačila?

Kot omenjeno, si ponudbo zagotovite s plačilom are, preostanek kupnine pa plačate v skladu z dogovorjenim načinom plačila, ki je naveden na predračunu oziroma računu. Vse načine plačila najdete na povezavi.

BoxSpring postelja ima certifikat?

Pri izdelavi postelje BoxSpring je ekipa podjetja Maremico dala poudarek kvaliteti izbranih materialov. Tako postelje, ki so mimogrede izdelane v delavnici v Sloveniji, in k vam pridejo izpod rok izkušenih slovenskih mizarjev in mojstrskih šivilj, vsebujejo materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti. Materiali, uporabljeni pri izdelavi postelj, tako zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti, kar dokazuje certifikat »Oeko-Tex Standard 100, razred 1«. Ta certifikat prejmejo zgolj materiali, ki so sestavljeni iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žvečijo tudi otroci, mlajši od treh let.

Poleg tega BoxSpring postelje vsebujejo materiale, ki so preverjeno varni za uporabo v medicini, kar dokazuje pridobljen certifikat »HygCen«.

Boxspring postelje po meri model One. Srebrno priznanje. Maremico spalni center.

Imam novo BoxSpring posteljo, zdaj pa nobena rjuha ni prava zanj!

Boxspring postelja se ponaša z nadstandardno višino, prav tako pa je navadno nadstandardne višine tudi njeno ležišče. V primeru, da postelja nima Exclusive top postiljanja, so rjuhe, ki smo jih do sedaj imeli doma po navadi premajhne oz. prenizke za novi BoxSpring.

Če ste se torej znašli v položaju, ko je rjuha premajhna, saj morate postiljati celotno ležišče na postelji, ne zgolj nadvložka oziroma toperja, vam svetujemo, da kupite rjuhe za visoke vzmetnice. V spletni trgovini Spalnega centra Maremico ponujamo izjemno kvalitetne rjuhe Bella Donna, ki so nadpovprečno raztegljive, zato so primerne tudi za postelje BoxSpring. Izbirate lahko med široko paleto barv, kjer boste zagotovo našli odtenek, ki bo vam bo ustrezal in se bo ujemal z barvo oblazinjenja postelje ter drugim pohištvom v spalnici. Rjuhe Bella Donna so zasnovane tako, da bodo ostale napete še vrsto let, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v njihovi mehkobi.

Nekatere boxspring postelje omogočajo postiljanje zgolj zgornjega nadvložka, večji del ležišča pa je oblazinjen in tudi po postiljanju ostaja viden. V tem primeru so klasične rjuhe navadno prevelike oz. previsoke in se ne ujemajo s posteljo. Najti moramo torej rjuho, ki bo zadostovala zgolj tistemu zgornjemu nadvložku in prefinjeno zaključila celoten videz postelje.

V spletni trgovini Spalnega centra Maremico so v ta namen na voljo rjuhe La Piccola, ki so po kvaliteti enake rjuham Bella Donna, so zgolj primerne za postiljanje nadvložkov in ne celotnega ležišča. Tudi tu vam lahko obljubimo preko 50 barv in udobje, na katerem boste lahko sanjali.

Postelja Boxspring One model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Žepki in polička

Slovenska BoxSpring postelja poskrbi za vse. Tudi za vaše stvari, ki jih med spanjem ne potrebujete, a želite da jih imate v svoji bližini. Privoščite si lahko BoxSpring z dodatno lebdečo poličko, ki služi odlaganju knjige, revije ali skodelice kave in dobrega čaja. Modeli BoxSpring One, BoxSpring Air in BoxSpring Lux pa na BoxSpring postelji omogočajo tudi priročen oblazinjeni žepek, kamor lahko prav tako pospravite revijo ali kaj podobnega. Mamljivo, kajne?

Boxspring postelja beli One model z žepkom. Masivne postelje po meri. Vrhunsko ležišče - preprosto in hitro postiljanje. Maremico spalni center.
Boxspring postelja Lux model s poličko. Masivne postelje - izdelava po meri. Vrhunsko ležišče - preprosto in hitro postiljanje. Maremico spalni center.

Prelistajte katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.