boxspring postelje moznost obnove

Obnovljivost BoxSpring postelj – skrb za okolje

Naš planet se spopada z vedno večjimi okoljskimi katastrofami, katere lahko zmanjšamo ali celo preprečimo z družbeno odgovornimi dejanji. Eno izmed takšnih dejanj našega podjetja je razvoj obnovljive postelje BoxSpring – postelje, ki jo lahko obnavljamo in ji s tem podaljšujemo življenjsko dobo. Njeno obnovljivost štejemo za veliko prednost BoxSpring postelj.

Skrb za okolje in družbena odgovornost podjetja

Naš planet je odvisen predvsem od nas in naše skrbi za okolje. Le s svojimi dejanji z zmerno in ponovno uporabo surovin, lahko poskrbimo za čistočo našega planeta. Danes, v času vedno večjih okoljskih katastrof, bi se tega moral zavedati vsak posameznik in vse skupnosti, med drugim tudi podjetja. Družbeno odgovorna podjetja so podjetja, ki v prvi vrsti ustvarjajo dobrobit za potrošnike, družbo, in pa pomembno – za okolje. Skrbijo, da v okolje zaide čim manj odpadnih surovin, ki nastanejo v njihovi proizvodnji. Surovine tako po izrabi ponovno uporabijo, popravijo in reciklirajo obstoječe materiale in izdelke.

Lahko rečemo, da je tudi podjetje Maremico družbeno odgovorno podjetje. Pri izdelavi BoxSpring postelj družbeno odgovornost udejanjamo z njihovo obnovljivostjo.

Mislimo na vas, družbo in naravo

Ko pomislite na BoxSpring postelje, najprej verjetno pomislite na dizajn, nato na funkcionalnost. Pa poznate tudi tretjo pomembno prednost BoxSpring postelj, izdelanih v podjetju Maremico? Ta je – obnovljivost.
BoxSpring posteljo je namreč zlahka razstaviti na posamezne sestavne dele. V primeru, da vam določeni deli postelje niso več všeč, ali pa so obrabljeni, jih lahko preprosto zamenjate, ter jim s tem podaljšate življenjsko dobo. Lahko obnovite tudi barvo ali material njenega oblazinjenja, ji spremenite višino, ali pa si omislite drugačno dimenzijo vzglavne stranice. Z zamenjavo modulov in vrhnjega sloja ležišča pa je mogoča tudi prilagoditev njegove trdote.
Vse to vam omogočimo brez menjave celotne postelje in v skrbi za minimalno porabo odpadnih surovin.

Razmišljate o nakupu ali obnovi BoxSpring postelje?

Potrebujete novo posteljo, obenem pa vam ni vseeno za naš planet? Ali pa našo posteljo že imate, pa razmišljate o njeni obnovi? Z BoxSpring posteljo v nobenem primeru ne boste zgrešili!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.