lebdeca postelja

Lebdeča postelja BoxSpring vas bo navdušila

Lebdeča postelja BoxSpring s skritimi nogicami, ki nastaja izpod rok slovenske ekipe Maremico, bo poskrbela, da se boste v svoji spalnici počutili resnično kraljevsko. Njen lebdeč izgled vam bo dal občutek, kot da spite na oblaku, spalnico pa bo naredil lahkotnejšo, glamurno in edinstveno.

Preden o njej izveste več, vedite da je slovenska BoxSpring postelja nastala izpod rok Valentina Marinška – inovatorja, oblikovalca in vodje tehničnega razvoja. Valentin je del zgodbe o uspehu podjetja Maremico že od samega začetka, od leta 1994. Skupaj s sodelavci je pred leti zasnoval različne modele BoxSpring postelje, med katerimi najdemo tudi dva modela lebdeče postelje BoxSpring, ki sta med kupci izredno priljubljena.

Lebdeča postelja BoxSpring Air in BoxSpring Lux

V naši ponudbi BoxSpring postelj se znajde tudi lebdeča postelja. Ponujamo dva lebdeča modela: BoxSpring Air in BoxSpring Lux. Postelja BoxSpring Air je naš najbolj prodajan model, postelja BoxSpring Lux pa predstavlja poslastico za najzahtevnejše kupce.

Boxspring postelje – Air model bež. Postelje po meri. Ročno izdelane postelje boxspring. Brezplačna montaža v Maremico spalnem centru za najboljši spanec.
postelja BoxSpring Air
Boxspring postelja Lux model. Masivne postelje - izdelava po meri. Vrhunsko ležišče - preprosto in hitro postiljanje. Maremico spalni center.
postelja BoxSpring Lux

Oba modela lebdeče postelje BoxSpring sta sestavljena iz elementov, ki poskrbijo za popolno udobje in izgled postelje nad pričakovanji:

  • Skrite nogice (pomaknjene proti sredini postelje)
  • Nadstandardna višina do 70 cm
  • Vgrajeno ležišče Leticia ali vodno posteljo Lectus,
  • Izbira med več kot 100 barvami oblazinjenja,
  • Izbira med 9 vzglavnimi stranicami
  • Inovativno in olajšano izvedbo postiljanja Exclusive Top
  • Priročna žepka za shranjevanje
  • Nočni polički (pri BoxSpring Lux vključeni, pri BoxSpring Air za doplačilo)
  • Strokovna dostava in montaža postelje

Spoznajte 8 razlogov zakaj reči DA lebdeči postelji BoxSpring

2. Postiljanje lebdeče postelje še nikoli ni bilo tako enostavno
Verjetno nikjer drugje ne boste našli postelje, ki lebdi in obenem ponuja najimenitnejšo inovacijo enostavnega postiljanja. Gre za enostaven način postiljanja, pri katerem v rjuho odenete le zgornji del ležišča, saj je večinski del ležišča skrit v oblazinjenju. Lebdeča postelja BoxSpring namreč v svojem jedru skriva kar 30 cm visoko ležišče za popolno udobje in lahko si predstavljate, kako težko je postiljati tako visoko ležišče. Exclusive Top postiljanje je zato inovacija, ki ji ni para.

boxspring postelja postiljanje exclusive top

3. Lebdeča postelja BoxSpring z nadstandardno višino je lahko vse do 76 cm
Da se boste dobesedno počutili kot na oblaku, se BoxSpring postelja ponaša z nadstandardno višino, vse do 70 cm ali celo 76 cm. In ker so nogice skrite, izgleda kot da lebdi v zraku. Nadstandardna višina postelji prida eleganten izgled, poleg tega po poskrbi za olajšano leganje in vstajanje.

6. Ta lebdeča postelja ima trajnostno noto
Trajnostno pa ni le naše ležišče, temveč celotna lebdeča postelja BoxSpring. Prav vsi njeni deli so zamenljivi, bodisi zaradi dotrajanosti ali pa, ker ste se sčasoma preprosto naveličali izgleda postelje pa bi jo radi preoblekli v novo barvo. BoxSpring postelja je tako z vami lahko nešteto let, brez da jo zavržete.

7. Brez omejitev tudi pri izbiri dimenzije BoxSpring lebdeče postelje
Lebdeča postelja BoxSpring je izdelana po naročilu, nikoli serijsko, zato ste tudi pri izbiri dimenzije BoxSpring postelje lahko »izbirčni«. Najbolj popularna dimenzija pri naših kupcih je 180×200, pogosto pa se odločajo tudi za podaljšano različico, torej 180×210 ali 180×220. Zaradi stiske s prostorom pa se nekateri pari odločijo tudi za francosko posteljo, torej dimenzijo 140×200 ali 160×200.

8. Dostavimo in sestavimo vam jo brezplačno
Izberete in potrdite naročilo – to je vse, kar morate storiti za to, da se bo lebdeča postelja BoxSpring znašla v vaši spalnici. Naši strokovni monterji se bodo na dogovorjen datum oglasili pri vas doma in vam brez dodatnega plačila zmontirali posteljo na točno tistem mestu, kot boste želeli. Že isti večer vam bo nudila sanjsko spanje, kot na oblačku.  

Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
trajnostni izdelek

Ne tej lebdeči postelji spijo tudi nekateri znani Slovenci

»Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.«
BoxSpring postelja mnenje Metka Albreht
Metka Albreht
športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.