lebdeca postelja BoxSpring Fly

Lebdeča postelja BoxSpring vas bo navdušila

Lebdeča postelja BoxSpring s skritimi nogicami, ki nastaja izpod rok slovenske ekipe Maremico, bo poskrbela, da se boste v svoji spalnici počutili resnično kraljevsko. Njen lebdeč izgled vam bo dal občutek, kot da spite na oblaku, spalnico pa bo naredil lahkotnejšo, glamurno in edinstveno.

Preden o njej izveste več, vedite da je slovenska BoxSpring postelja nastala izpod rok Valentina Marinška – inovatorja, oblikovalca in vodje tehničnega razvoja. Valentin je del zgodbe o uspehu podjetja Maremico že od samega začetka, od leta 1994. Skupaj s sodelavci je pred leti zasnoval različne modele BoxSpring postelje, med zadnjimi pa je zasnoval prav njemu najbolj ljub model, lebdečo posteljo BoxSpring Fly.

Lebdeča postelja BoxSpring Fly

Postelja BoxSpring Fly predstavlja novo razsežnost lebdeče postelje in poskrbi za popolno udobje ter izgled postelje nad pričakovanji:

  • edinstven videz lebdenja
  • skrite nogice, ki poskrbijo po za ustrezno stabilnost postelje
  • nadstandardna končna višina postelje – 62 cm
  • kvalitetno všito ležišče Leticia ali vodna postelja Lectus
  • izbira med več kot 100 barvami oblazinjenja
  • izbira med 6 vzglavnimi stranicami
  • priročna žepka na obeh straneh postelje
  • inovativna in olajšana izvedba postiljanja Exclusive Top
  • strokovna dostava in montaža postelje

Spoznajte 8 razlogov zakaj reči DA lebdeči postelji BoxSpring

2. Postiljanje lebdeče postelje še nikoli ni bilo tako enostavno
Verjetno nikjer drugje ne boste našli postelje, ki lebdi in obenem ponuja najimenitnejšo inovacijo enostavnega postiljanja. Gre za enostaven način postiljanja, pri katerem v rjuho odenete le zgornji del ležišča, saj je večinski del ležišča skrit v oblazinjenju. Lebdeča postelja BoxSpring Fly namreč v svojem jedru skriva kar 30 cm visoko ležišče za popolno udobje in lahko si predstavljate, kako težko je postiljati tako visoko ležišče. Exclusive Top postiljanje je zato inovacija, ki ji ni para.

BoxSpring postelja Fly

3. Lebdeča postelja BoxSpring je postelja z nadstandardno višino

6. Ta lebdeča postelja ima trajnostno noto
Trajnostno pa ni le naše ležišče, temveč celotna lebdeča postelja BoxSpring. Prav vsi njeni deli so zamenljivi, bodisi zaradi dotrajanosti ali pa, ker ste se sčasoma preprosto naveličali izgleda postelje pa bi jo radi preoblekli v novo barvo. BoxSpring postelja je tako z vami lahko nešteto let, brez da jo zavržete.

Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
trajnostni izdelek

7. Brez omejitev tudi pri izbiri dimenzije BoxSpring postelje Fly
Lebdeča postelja BoxSpring je izdelana po naročilu, nikoli serijsko, zato ste tudi pri izbiri dimenzije BoxSpring postelje lahko »izbirčni«. Najbolj popularna dimenzija pri naših kupcih je 180×200, pogosto pa se odločajo tudi za podaljšano različico, torej 180×210 ali 180×220. Če imate prostora v spalnici več kot dovolj, se lahko odločite tudi za dimenzijo 200×200 ali celo 200×220.

»Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.« Metka Albreht, športnica in stilistka
Lebdeča postelja BoxSpring lebdeča postelja
Metka Albreht
športnica in stilistka

8. Dostavimo in sestavimo vam jo brezplačno
Izberete in potrdite naročilo – to je vse, kar morate storiti za to, da se bo lebdeča postelja BoxSpring Fly znašla v vaši spalnici. Naši strokovni monterji se bodo na dogovorjen datum oglasili pri vas doma in vam brez dodatnega plačila zmontirali posteljo na točno tistem mestu, kot boste želeli. Že isti večer vam bo nudila sanjsko spanje, kot na oblačku.  

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.