BoxSpring postelja, posteljno vzglavje Luxuria.

Večno moderno posteljno vzglavje BoxSpring postelje

Posteljno vzglavje BoxSpring postelje je zadnja leta izjemno priljubljeno in vse kaže, da bo tako ostalo še nekaj časa. Z gotovostjo lahko trdimo, da je celotna slovenska BoxSpring postelja tista, ki navdušuje ljubitelje oblazinjene postelje in arhitekte, ki jim svoboda izbire barve in materiala pri opremi spalnice še kako veliko pomeni.

BoxSpring posteljno vzglavje nastaja pod rokami mojstrov, ki narekujejo smernice boxspring oblazinjenja ter jih odlično združujejo z ostalimi željami naročnikov. Da je oblazinjena BoxSpring postelja večno moderna, verjetno ni potrebe posebej omenjati. A preden vam predstavimo modele posteljnih vzglavij BoxSpring, razmislite o spodnjih nasvetih.

5 nasvetov, kako izbrati pravo posteljno vzglavje

1. Kakšno posteljno vzglavje vam je zares všeč?

Na to vprašanje si morate odgovoriti kar se da iskreno, saj posteljno vzglavje v spalnici ni pogosto na vrsti za menjavo. Se morda spogledujete z novimi modeli, ki polnijo spletne strani in salone velikih pohištvenih centrov? Ali ohranjate spomin na posteljno vzglavje, ki ste ga nekoč videli na sejmu, pri prijateljih ali imate svoje priljubljeno oblazinjeno vzglavje že doma in ga nameravate zamenjati zato, ker je potreben obnove? Menjate samo posteljno vzglavje ali celotno posteljo, skupaj s posteljnim okvirjem in ležiščem? Če menjate posteljo v celoti, je slovenska BoxSpring postelja to, kar boste želeli imeti v svoji spalnici. V čem je njena skrivnost izveste TUKAJ.

2. Kupujte trajnostno, kupujte slovensko!

Ne glede na to, kaj je razlog, da razmišljate o nakupu novega posteljnega vzglavja, prav je, da pobliže spoznate svet slovenske moderne BoxSpring postelje, ki razveseljujejo uporabnike s številnimi prednostmi, s katerimi druga posteljna vzglavja na trgu žal ne morejo. V podjetju Maremico gre za profesionalen pristop in natančno izdelavo strokovnih mojstrov in šivilj, ki ne le, da skrbijo za unikatno boxspring oblazinjeno posteljno vzglavje, skrbijo še za ostale dragocene sestavne dele in pomembne detajle, ki jih mora imeti vaša postelja. Med njimi je tudi ročno izdelano ležišče z možnostjo obnove – ležišča ali oblazinjenja, bodisi zaradi dotrajanosti, bodisi ker bi želeli svojo spalnico osvežiti z novim odtenkom ali dizajnom.

Boxpring modeli - vrhunske boxspring postelje. Maremico spalni center

3. Posteljno vzglavje BoxSpring postelje vam izdelamo iz umetnega usnja ali tkanine

Verjamemo, da je to odlična novica za vas, saj boste lahko celotno oblazinjenje BoxSpring postelje obrisali enostavno in hitro, vonja po pravem usnju ne boste deležni, boste pa deležni oblazinjenja v svoji najljubši barvi. V Spalnem centru Maremico vam z veseljem damo na izbiro več kot 100 barvnih odtenkov za oblazinjenje BoxSpring postelje ali le njen določen del – posteljno vzglavje BoxSpring, ki ga lahko naročite v našem salonu ali spletni trgovini.

»Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v majhnih podrobnostih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu.«
Izdelava BoxSpring postelje po meri, izdelano v Sloveniji
Darko Jauk
Izkušeni tapetnik

4. Ne sklepajte kompromisov, ko gre za barvo posteljnega oblazinjenja

Zakaj bi izbirali le med nekaj barvnimi odtenki, ko pa lahko naročite posteljno vzglavje v svojem najljubšem barvnem odtenku. Na izbiro boste imeli več kot 100 barv in nekaj različnih materialov! Edini kompromis, ki ga boste morali sprejeti (ali pa tudi ne) je, kompromis glede barve s svojim partnerjem, če kupujete zakonsko posteljo.

5. Oblazinjeno posteljno vzglavje naj bo enostavno za čiščenje

Včasih zna oblazinjeno vzglavje koga odvrniti od nakupa ravno zaradi domneve, da se na oblazinjenju, ki naj bi se težje čistilo, rade zadržujejo pršice. S tem razlogom svojo posteljo raje opremijo z lesenim posteljnim vzglavjem, ki omogoča enostavnejše in temeljitejše čiščenje. Tu moramo dodati, da se lahko enostavno očisti tudi oblazinjeno vzglavje, ki je izdelano iz umetnega usnja, tako da si lahko BoxSpring oblazinjeni dizajn privoščite, tudi če imate alergijo na pršice ali prah.

BoxSpring postelja model Lux Spalni center Maremico

Spoznajte modele posteljnih vzglavij BoxSpring

Slovenske BoxSpring postelje imajo na voljo kar nekaj modelov posteljnega vzglavja. Na voljo so v širini BoxSpring postelje (od 90 cm vse do 200 cm) in v širši, XL izvedbi (220 cm širine). Gre za novi trend oblazinjene postelje, ki pričara enkraten videz celi spalnici. Izdelamo lahko le posteljno vzglavje, ki ga boste postavili k obstoječemu posteljnemu ogrodju. Lahko pa ga izdelamo v kompletu s celotno BoxSpring posteljo. Po vaši želji.

Posteljno vzglavje Sono in Sono Retro

V obeh primerih gre za oblazinjeno vzglavje, ki lahko po vaši želji postane del katerega koli modela BoxSpring postelje. Pri obeh gre za minimalistično oblazinjeno posteljno vzglavje, ki je na voljo v številnih barvnih odtenkih umetnega usnja ali tkanine. Prednost Sono in Sono Retro dizajna je, da se odlično podata tako tradicionalnim kot modernim spalnicam, ki se sicer rade pohvalijo z inovativnimi dodatki, ki nosijo osebno noto uporabnika. Za ljubitelje retro stila je posteljno vzglavje Sono na voljo tudi z všitimi gumbi (Sono Retro). Primer BoxSpring postelje One, ki ima posteljno vzglavje Sono Retro v XL izvedbi, si lahko pogledate TUKAJ.

Boxspring postelja – katero boxspring posteljo izbrati? Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Sono
Boxspring postelje. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center
Sono Retro XL

Posteljno vzglavje Lucca in Luxuria

Tu gre za pridih večne elegance, prefinjenosti in glamurja, ki dajo vsaki spalnici prav poseben pečat. Posteljni vzglavji Lucca in Luxuria veljata za oblazinjeni vzglavji, pri katerih se obiskovalci Spalnega centra Maremico, najdlje zadržijo, četudi se nekateri zaradi drugačnega stila obstoječe spalnice, na koncu odločijo za drugo oblazinjeno vzglavje, kot sta na primer Sono ali Sono Retro.

Boxspring postelje – posteljno vzglavje Lucca. Zaspite kot dojenček na Maremico ležišču.
Lucca XL
Boxspring postelje po meri. Boxspring postelje Luxuria. Brezplačna dostava boxspring. Maremico spalni center za kvaliteten spanec.
Luxuria XL

Posteljno vzglavje si vedno oglejte v živo!

Da bo posteljno vzglavje vaši spalnici pričaralo popoln izgled, nas morate obiskati in se v živo prepričati o kakovostni izdelavi in barvni paleti, ki je na voljo. Obiščite Spalni center Maremico, vašega obiska bomo veseli vsak delavnik med 8:00 in 19:00, ob sobotah pa med 9:00 in 13:00. Lahko pa se za obisk salona tudi naročite TUKAJ.

Različna posteljna vzglavja BoxSpring postelje in nekaj dizajnov spalnic si lahko pogledate v spodnji galeriji.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

DOBRO VEDETI

Posteljno vzglavje, o katerem ste brali, je del BoxSpring postelje, ki predstavlja najnovejši trend oblazinjene postelje. Gre za izjemno posteljo, ki nima oblazinjenega le posteljnega vzglavja, temveč tudi posteljni okvir in skoraj celotno ležišče. Ležišče vedno izdelamo ročno in po meri uporabnika ter ga všijemo v čudovito BoxSpring kreacijo. Pri celotni slovenski proizvodnji BoxSpring oblazinjenja je še kako pomemben in navdihujoč podatek, da boste lahko posteljno vzglavje čez čas obnovili in ga po želji »preoblekli« v drugo barvo, s čimer boste v svojo spalnico vsekakor vnesli novo dinamiko. To in še več izveste v 100-stranskem katalogu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.