Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Postiljanje Exclusive Top BoxSpring postelja

Za nami je še en uspešen sejem MOS na katerem smo se obiskovalcem predstavili z osebnimi ležišči Leticia, vodnimi posteljami Lectus ter nekaj novostmi. Posebno zanimanje je požela letošnja inovacija Exclusive Top, na katero smo v podjetju še posebej ponosni. Da gre za res inovativen izdelek, nam potrjuje odziv naših kupcev, SREBRNO PRIZNANJE Celjskega sejma in PRIZNANJE Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Novost, ki razvaja

Gre za novost, ki vam pričara dodatno udobje po vaši meri, omogoči lažje leganje in vstajanje ter vam olajša samo postiljanje. Da je temu res tako, se lahko prepričate z obiskom Spalnega centra Maremico, kjer si boste lahko našo novost ogledali in jo tudi preizkusili.

Postiljanje Exclusive Top BoxSpring postelja
Za Exclusive Top prejeli SREBRNO PRIZNANJE

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.