boxspring postelja exclusive top postiljanje

Exclusive Top postiljanje od A do Ž – slovenska inovacija

Exclusive top postiljanje (tudi skandinavski način postiljanja) je inovativni način postiljanja, ki združuje funkcionalnost in estetsko dovršenost postelje. Gre za slovenski izdelek, ki olajša postiljanje, postelji pa doda ličen in minimalistični izgled.

Exclusive Top omogoča enostavno postiljanje

Prva in predvsem glavna prednost tega postiljanja je enostavno postiljanje postelje, ki ne obremenjuje hrbtenice. Exclusive Top postiljanje namreč omogoča, da namesto celotne vzmetnice postiljate samo zgornji del postelje.

Postelja Boxspring Air model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri in vrhunsko lezisce.
Exclusive Top postiljanje od A do Ž - slovenska inovacija

Zgornji del postelje je z zadrgo pritrjen na ležišče

Toperji (nadvložki) so pogosto na ležišče zgolj položeni in zato neprijetno drsijo. Naši toperji so na ležišče inovativno pritrjeni z zadrgo, zato nevšečnosti s premikanjem ni.

Slovenska inovacija

Prav tako kot BoxSpring postelje in klasična ležišča Leticia je tudi Exclusive top način postiljanja plod slovenske inovacije. To predstavlja veliko prednost pri hitrejši dobavi in izdelavi želene postelje ali določenega dela postelje.

Možnost Exclusive Top postiljanja na klasičnem ležišču Leticia in na vodni postelji Lectus

Lahko si ga zamislite tako na klasičnem ležišču Leticia kot na vodni postelji Lectus, v BoxSpring ali klasični izvedbi postelje.

Še bolj dovršen dizajn BoxSpring postelje

Predvsem postelji BoxSpring doda način postiljanja Exclusive Top še bolj dovršen videz. Z rjuho namreč prekrijete le majhen del postelje, zato bosta izbrani material in barva oblazinjenja res zažarela v spalnici.

Možna naknadna nadgradnja

Ste pri nas že kupili posteljo brez tega postiljanja, sedaj pa ste si ga zaželeli? Nič hudega. Na večino modelov lahko s pomočjo posebnega adapterja, ki se na ležišče pritrdi z zadrgo, Exclusive Top omogočimo tudi naknadno.

Rjuhe La Piccola

Exclusive Top postiljanje zahteva posebne, nižje rjuhe. V ta namen v Spalnem centru Maremico prodajamo kakovostne rjuhe nemškega proizvajalca Bella Donna La Piccola. Na voljo pa imamo tudi klasične rjuhe Bella Donna za običajne debeline ležišč.

Vas je Exclusive Top postiljanje prepričalo? V spodnjem videu si poglejte, kako Exclusive Top postiljanje izgleda v praksi.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.