tapecirana-postelja-boxspring

Tapecirana postelja BoxSpring

Oblazinjene oziroma tapecirane postelje so v slovenskih spalnicah vedno bolj priljubljene. Leseno vzglavje je že davno zamenjalo oblazinjeno posteljno vzglavje, vse več ljudi pa se odloča tudi za oblazinjen posteljni okvir. Tapecirana postelja spalnici doda občutek mehkobe in dovršenega dizajna. Če imate možnost material in barvo oblazinjenja izbrati sami, je to sploh super. Če gre za BoxSpring posteljo, ki je po naročilu izdelana v Sloveniji, je to vsekakor možno. Slovenska BoxSpring postelja je v celoti tapecirana postelja, saj ima poleg posteljnega okvirja in vzglavne stranice, oblazinjeno tudi samo ležišče. Kako izgleda, kje jo lahko dobite in zakaj jo pravzaprav izbrati, preverite v nadaljevanju.

Slovenska tapecirana postelja BoxSpring

BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji, je v celoti tapecirana postelja. BoxSpring postelje po naročilu izdelujemo v podjetju Maremico v osrednji Sloveniji, v Ljubljani. Naša ekipa zajema izkušene mizarje, tapetnike, šivilje in izdelovalce vzmetnic, ki poskrbijo, da vaša tapecirana postelja BoxSpring predstavlja popolno kreacijo, v kateri je združeno dovršeno udobje in dizajn.

Za razvoj BoxSpring postelje je zaslužen inovator Valentin Marinšek, ki se že mnogo let ukvarja z razvojem ležišč in postelj in z novimi idejami ter inovacijami stalno dopolnjuje tudi samo BoxSpring posteljo.

BoxSpring postelja, slovenska proizvodnja
»Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v detajlih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu.«
Boxspring ekipa - Darko Jauk v spalnem centru Maremico. Spring box postelje.
Darko Jauk
izkušeni tapetnik

Vedno na voljo za vas

Tapecirana postelja BoxSpring – Zakaj jo izbrati?

  1. Neskončna izbira materialov in barvnih odtenkov oblazinjenja

Če nas obiščete v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah, boste imeli na voljo številne materiale in barvne odtenke oblazinjenja. Materiale oblazinjenja dobavljamo od priznanega slovenskega podjetja Mercis. Gre za kvalitetne materiale, ki so enostavni za čiščenje. Izbirate lahko med tekstilnim usnjem, tkanino in žametnim plišom v več kot 100 barvnih odtenkih. Še več – če radi eksperimentirate z barvami, se lahko odločite posteljno vzglavje oblaziniti v drugačnem materialu in barvi kot posteljni okvir. Ker si zaslužite zares sanjsko posteljo.

  1. Nič več udarcev ob trd lesen posteljni okvir

Zagotovo ste se že kdaj z golenjo udarili ob trd lesen posteljni okvir in občutek verjetno ni bil najbolj prijeten. Tapecirana postelja BoxSpring je v celoti oblazinjena v mehek tekstil, zato je udarcev ob posteljo od trenutka, ko vam posteljo BoxSpring zmontiramo v vaši spalnici, konec.

  1. Več možnosti dizajna vzglavne stranice in posteljnega okvirja

Popestrite si spalnico z dizajnom tapecirane postelje po svoji izbiri. Slovenska BoxSpring postelja ima na voljo 4 različne dizajne vzglavnih stranic – Sono, Sono Retro, Lucca in Luxuria. Oglejte si jih v spodnji galeriji.

Postelja BoxSpring One
Postelja BoxSpring One
Postelja BoxSpring Air
Postelja BoxSpring Air

Tapecirana postelja BoxSpring One in BoxSpring Air sta najpogostejši izbiri naših kupcev.

4. Tapecirana postelja BoxSpring s svojo višino poskrbi za lažje vstajanje

V dobi lesenih posteljnih okvirjev, so bile postelje običajno nižje. Danes pa v trend prihajajo vse višje postelje, tako zaradi izgleda kot zaradi lažjega vstajanja iz postelje. Ker tapecirana postelja BoxSpring stoji na nogicah, z njimi lahko uravnavamo njeno končno višino. Tako vaša sanjska BoxSpring postelja lahko sega vse do 70 cm. Če vam taka višina postelje pride prav, pa je odvisno od vaše višine. Iz postelje boste namreč najlažje vstali, če bo v sedečem položaju na robu postelje med vašimi koleni kot najmanj 90 stopinj. Katera višina vam najbolj ustreza pa boste najlažje ugotovili, če nas obiščete v salonu Spalni center Maremico in preizkusite različne višine postelj.

5. Za popoln izgled tapecirane postelje, oblazinjeno tudi ležišče

Le redke boxspring postelje so dobesedno v celoti tapecirane. Slovenska tapecirana postelja BoxSpring pa ima oblazinjeno tudi samo ležišče, viden je le njegov vrhnji sloj. Kaj je prednost tega? Vodilna prednost takega izgleda postelje je enostavnejše postiljanje postelje, saj vam pri postiljanju le zgornjega dela ležišča, ni potrebno privzdigovati celotnega težkega ležišča. Poleg tega tak izgled postelji doda minimalističen detajl, ki posteljo naredi zares čudovito.

moderna spalnica boxspring

Kaj pa, če želim klasičen izgled postelje s klasičnim postiljanjem?

Potem imamo za vas na voljo tapecirano posteljo BoxSpring Base. Gre za osnovni, tudi cenovno najugodnejši model BoxSpring postelje s klasičnim postiljanjem. Spoznajte BoxSpring Base tukaj.

6. Pika na i – kvalitetno ležišče

V Spalnem centru Maremico vam ne bomo prodali le kvalitetne tapecirane postelje, temveč bomo poskrbeli tudi za vrhunsko kvaliteto samega ležišča oziroma vzmetnice. Tudi te izdelujemo sami, v Ljubljani. Vzmetnice Leticia so ležišča izdelana po naročilu in glede na želje ter potrebe vsakega posameznika. Obiščite nas v salonu na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah in deležni boste strokovnega svetovanja ene izmed naših svetovalk za spanje.

Kaj o BoxSpring postelji menijo znani?

Glas o slovenski BoxSpring postelji se vse hitreje širi in med zadovoljnimi uporabniki so tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke.

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.