Moderna BoxSpring postelja

Okvir za posteljo BoxSpring, novi trend oblazinjene postelje

Okvir za posteljo je nekaj kar načeloma izberemo le nekajkrat v življenju. Sprva nam ga izberejo starši. Ko si ustvarimo dom, pa imamo vse niti v svojih rokah. Če izbirate okvir za posteljo skupaj s partnerjem, je vsekakor potrebnih nekaj kompromisov. S posteljnim ogrodjem BoxSpring pa je potreba po kompromisih bistveno manjša. Zakaj, izveste v nadaljevanju.

Če ravno opremljate svojo spalnico in se spogledujete z mehkobo okvirja oblazinjene postelje, potem vas bo okvir za posteljo BoxSpring vsekakor zanimal. Prevzel vas bo z udobnim kakovostnim oblazinjenjem v več kot 100 barvnih odtenkih, nadstandardno višino vse do 76 cm, z oblazinjenim posteljnim vzglavjem, ki vam je na voljo v kar nekaj modelih in še z nečim, za kar bo hvaležna vaša hrbtenica – po vaši meri izdelano ležišče.

Prav ste prebrali. V BoxSpring posteljni okvir vam bomo edini v Sloveniji všili ročno izdelano vzmetnico oz. jogi Leticia. Izdelali ga bomo glede na vaše telesne lastnosti, spalni položaj, morebitne zdravstvene posebnosti in željo po udobju.

Spoznajte novi trend. Spoznajte BoxSpring okvir za posteljo iz prve roke.

Ogledate in preizkusite ga lahko v živo, v Spalnem centru Maremico. Prijazno in strokovno vam bomo predstavili vse detajle, ki so ključnega pomena za unikatno perfekcijo, ki jo BoxSpring postelje izžarevajo in nudijo.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Okvir za posteljo BoxSpring vam je bližje kot si mislite

Okvir za posteljo BoxSpring nastaja pod rokami izkušenih slovenskih mojstrov in šivilj. Izdelajo ga vedno glede na želje po BoxSpring dizajnu in glede na želje po udobju naročnika. Nikoli na zalogo. Čas od naročila BoxSpring postelje do brezplačne dostave z montažo pa znaša, zahvaljujoč naši vrhunski ekipi, v povprečju le 4 do 7 tednov.

Nadstandardna višina okvirja BoxSpring vas bo razvajala s 3 prednostmi

Prepoznaven znak novega trenda Box postelje je med drugim tudi nadstandardna višina do 76 cm, ki pričara spanje na dobesedno višjem nivoju. Kraljevski občutek je tu vsekakor prisoten. Tudi lažje leganje in vstajanje sta prednosti. Zanju so še posebej hvaležni tisti z bolečinami v predelu hrbtenice, kolkov in kolen.

Okvir za posteljo BoxSpring je na voljo v več različicah

Posteljno vzglavje, ki je del okvirja za posteljo, je na voljo v nekaj BoxSpring dizajnih. Modeli BoxSpring postelje so všeč tako ljubiteljem klasike, kot tudi ljubiteljem modernega oblazinjenega dizajna s pridihom večne elegance ali minimalizma. Modele BoxSpring lahko naklikate tudi v naši spletni trgovini.

Postelja z vzmetnico, ukrojeno po vašem telesu

Izbrano idealno udobje vzmetnice všijemo v posteljni okvir BoxSpring postelje. Z našim znanjem smo razvili in izdelali najbolj inovativne, ročno izdelane vzmetnice Leticia, ki se lahko pohvalijo z različnimi stopnjami čvrstega udobja žepkastih vzmeti, vrhunsko zračnostjo in osebno nastavitvijo ustrezne podpore po celotni površini vašega telesa.

 Lahko si naročite pdf ali tiskani 100-stranski katalog, ki vam ga bomo brezplačno poslali še isti dan.

Mehak okvir za posteljo vam ne bo povzročal modric po nogah

To je prednost, ki se je razveselimo vsi, ki smo že kdaj z nogo udarili v trd posteljni okvir in bili deležni modric še nekaj časa po tem. Posteljni okvir, ki je širši od vzmetnice, je še vedno pogost v spalnicah, a ga mnogi menjajo z mehkim okvirjem za posteljo, ravno zaradi te neprijetnosti. Če vam je trd okvir za posteljo všeč, pretehtajte kaj vam pomeni več – mehko udobje ali izgled postelje s trdim okvirjem. Tu ni napačne izbire, če sledite svojim željam.

BoxSpring postelja, Ambienti

Oblazinjen okvir za posteljo boste lahko enostavno očistili in obnovili

Pri vaši odločitvi, kateri okvir za posteljo izbrati, je pomemben tudi podatek ali boste lahko svojo posteljo očistili in jo po želji čez čas tudi obnovili, ji morda zamenjali barvo oblazinjenja. Vemo, da je leseno posteljo enostavno obrisati, medtem, ko je za oblazinjene postelje običajno veljalo, da jih očistimo težje. A vse to se je spremenilo s prihodom oblazinjene postelje, odete v umetne materiale, ki jo lahko enostavno obrišete z vlažno krpo ali drugimi nežnimi čistilnimi sredstvi, primernimi za tovrstne materiale.

Igrajte se z barvnimi kombinacijami

Brez skrbi, ne boste omejeni le na nekaj barvnih odtenkov oblazinjenja. Tudi kar nekaj različnih materialov imamo za vas, iz katerih bomo izdelali vašo sanjsko posteljo BoxSpring. Poskrbela bo za čudovit videz vaše spalnice in vam omogočila zdrav in krepčilen spanec. Ta pa je med drugim ključen tudi za gradnjo dobrega imunskega sistema.

Okvir za posteljo, BoxSpring postelja

Kupujete okvir za posteljo zase ali kupujete zakonski posteljni okvir?

V obeh primerih boste deležni najbolj osebne izkušnje, saj je bistvo dobrega spanca skrito v postelji. Če kupujete zakonsko posteljo, bomo ležišče glede na vaše in partnerjeve potrebe in želje izdelali ločeno, za vsakega posebej, po njegovih željah. Pri tem je najlepše to, da navzven ležišči lahko delujeta kot ena popolna celota, če ne želite prehoda med dvema ločnima ležiščema.

Ne le oblazinjen okvir za posteljo, oblazinjenih je tudi ¾ ležišča

Oblazinjeno ležišče je novost, ki pritegne tudi največje ljubitelje oblazinjene postelje. Posteljo naredi še bolj glamurozno in edinstveno. Edini del vzmetnice, ki ni oblazinjen, je njen zgornji del debeline 6 cm, ki pa ga odenete v rjuho. To smo dosegli z razvojem inovativnega in patentiranega posteljnega dodatka za enostavno postiljanje, ki je na posteljo pritrjen z zadrgo in se ne premika. To predstavlja popolno razvajanje za vašo hrbtenico in za vaše roke, saj Exclusive Top poskrbi za hitro in enostavno postiljanje. Ekskluzivno le pri slovenski BoxSpring postelji!

»Če ste do sedaj razmišljali ali izbrati trd okvir za posteljo ali mehak oblazinjeni posteljni okvir, potem smo prepričani, da se že bolj nagibate k mehkemu BoxSpring oblazinjenju. Dajte priložnost tej mehkobi in nas obiščite. Le tako boste 100% vedeli, kaj si zares želite. Na voljo smo vam vsak delavnik med 8:00 in 19:00, ob sobotah pa med 9:00 in 13:00.«
monika adrinek ekipa boxspring spalni center maremico
Monika Adrinek
Svetovalka za zdravo spanje

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.