Boxspring postelje – Air model bež. Postelje po meri. Ročno izdelane postelje boxspring. Brezplačna montaža v Maremico spalnem centru za najboljši spanec.

Visoka postelja za luksuzen videz vaše spalnice

Trend visokih postelj iz leta v leto raste, tako kot sama višina postelje. Visoke postelje veljajo za sinonim BoxSpring postelj, ki odstopajo od običajne višine postelj ter se lahko pohvalijo z višino vse do 76 cm. Se sprašujete, zakaj so visoke postelje tako popularne in potrebujete malo spodbude, da prepričajo tudi vas? Berite dalje.

boxpring-lux-najboljse-boxspring-postelje-za-spanje-za-podporo-telesu

Visoka postelja vam omogoča lažje vstajanje

Posteljo uporabljamo vsak dan, nov dan pa si želimo začeti sproščeno, zato je visoka postelja z vidika vstajanja izredno pomembna. Visoka postelja bo omogočila, da bodo, ko boste sedeli na koncu postelje, vaši kolki nad koleni, zato boste z nje vstajali brez večjega problema. Pomembno je, da ste pri nakupovanju visoke postelje pozorni, da so vaše noge v kotu 90 stopinj, ko sedite na robu postelje. Iz previsoke postelje vam bodo namreč noge visele, zato bo postopek odpravljanja v posteljo otežen. V primeru prenizke postelje pa boste ob vstajanju skrčeni, kar je posebej neprijetno za tiste, ki imate težave s hrbtenico in križem.

Naj bo visoka postelja odraz luksuza v vaši spalnici

Gotovo se vam je v spomin zasidrala kakšna hotelska soba, ki jo je krasila veliiika in visoka postelja, na kateri ste se počutili kot na oblaku, z nje pa vas je zvabila le misel na okusen kontinentalni zajtrk ali raziskovanje nepoznane okolice. Uganete, zakaj ste si to posteljo najverjetneje zapomnili? Zaradi njene višine, ki je tej spalnici pridala luksuzen izgled, kot se za hotelsko sobo spodobi! Dejstvo je, da večina luksuznih hotelov svoje sobe opremlja z BoxSpring posteljami prav iz tega razloga. In kar je najboljše: visoka postelja odslej lahko krasi tudi vašo spalnico! Zakaj se ne bi vsak dan počutili kot na dopustu?

Postelja boxspring Mojca Mavec. Hiša znanih Slovencev

»Zdaj imam hotelsko posteljo v svojem domu. In to 5-zvezdično. Zagotovo To so besede Mojce Mavec, novinarske in televizijske voditeljice, ki je prepotovala že velik del sveta, za svoj dom pa je, kot sama pravi, »izbrala najboljše« – slovensko BoxSpring posteljo.

Visoka postelja – izberite svojo!

Slovenska BoxSpring postelja je postelja na ključ, kar pomeni, da imate možnost višino postelje izbrati sami, tako kot tudi velikost vzglavne stranice ter barvo in material oblazinjenja. Končno višino BoxSpring postelje sestavljajo višina nogic pod posteljo, višina oblazinjenega podstavka ter višina ležišča. Kako visoka postelja bo torej krasila vašo spalnico? Posamezni modeli visoke postelje BoxSpring nudijo različne končne višine. Spoznajte jih!

Boxspring postelje za čudovit spanec. Moderne postelje po meri vam bodo omogočile sprostitev kot med oblaki. Maremico spalni center - za popolno spalnico.
Postelja Boxspring Base model. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

BoxSpring Base je prvi korak v svet BoxSpring postelj, ki navdušuje z dostopno ceno in dovršeno kvaliteto oblazinjenih postelj BoxSpring. Njegova končna višina lahko sega do 56 cm.

Postelja Boxspring Lite model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

BoxSpring Lite spada med visoke postelje, ki zaradi visokih nogic ustvarja občutek lebdečega videza. Njena končna višina sega do 66 cm.

Postelja Boxspring One model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

BoxSpring One je visoka postelja enovitega, elegantnega in minimalističnega izgleda. Pohvali se lahko s končno višino do 66 cm.

Postelja Boxspring Air model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

BoxSpring Air se tako imenuje z razlogom. Z nadstandardno višino do 70 cm namreč sega ”skoraj” do neba, s skritimi nogicami pa ustvarja lebdeči videz postelje.

Play Video about Boxpring Lux model - vrhunske Boxspring postelje Maremico spalni center.

BoxSpring Lux je kraljica med visokimi posteljami. Njena končna višina sega vse do 76 cm in poskrbi, da se na njej počutite kot kralj ali kraljica.

Visoke postelje z Exclusive Top postiljanjem

Če ste pregledali modele naših BoxSpring postelj, ste morda opazili zanimivost: ležišče, ki je vgrajeno v oblazinjeni del postelje, viden pa je le njegov zgornji del. Gre za inovativen skandinavski način postiljanja oziroma Exclusive Top način postiljanja. Omogočajo ga slovenske BoxSpring postelje na ključ.

postelja boxspring air model kaj je boxspring postelja vrhunsko lezisce

Exclusive Top postiljanje omogoča lažje postiljanje postelje, saj to zahteva oblačenje le zgornjega dela postelje, ki je veliko lažji od celotnega ležišča. Poleg tega Exclusive Top poskrbi, da vaša postelja zasije v polni luči, saj je oblazinjeni del tako bolj izpostavljen kot bi bil sicer.

Maremico spalni center - ekipa. Izdelava BoxSpring postelje.

Bi visoke postelje BoxSpring radi pobližje spoznali? Obiščite nas v salonu v Ljubljani, na Šlandrovi ulici 4 ali pa se preprosto naročite na svetovanje na daljavo. Naše svetovalke za zdravo spanje vam bodo z veseljem svetovale in pomagale do prave odločitve glede izbire idealne visoke postelje.

Prelistajte katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.