Postelja BoxSpring. Luksuz v vaši spalnici.

Moderne postelje BoxSpring po meri vam bodo omogočile sprostitev kot med oblaki

Ravnokar prenavljate spalnico in menite, da zraven sodi tudi moderna postelja? BoxSpring postelje predstavljajo najnovejši trend na področju spanja in zanimanje za njih narašča iz dneva v dan. V čem so te oblazinjene postelje posebne, zakaj se ljudje tako hitro zaljubijo v njih ter zakaj si zaslužijo naziv moderne postelje?

Postelja boxspring. Zadovoljni uporabniki Mojca Mavec. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.

Moderne postelje so prepričale že številne Slovence, med drugim tudi televizijsko voditeljico Mojco Mavec. Ob vsej izbiri postelj je bila že pošteno zmedena, zato ji je pomagal katalog Spalnega centra Maremico, kjer je črpala navdih za svojo prefinjeno posteljo,  ki ji omogoča sprostitev med oblaki.

Razvijte svoje čute ustvarjanja in si oglejte vse možnosti, ki vam jih omogoča postelja BoxSpring. Naročite 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico.

Jakov Fak, svetovno znani biatlonec, je pri postelji najprej izbiral ležišče. Šele ko je imel izbran svoje po meri narejeno ležišče Leticia, se je poigraval z oblikovanjem preostanka svoje sanjske postelje. 

Postelja boxspring. Zadovoljni uporabniki Jakov Fak. Masivne postelje po meri. Zbudite se kot prerojeni.

Zakaj moderna postelja BoxSpring?

Sestava BoxSpring postelje

Postelja je osrednji element vsake spalnice, ki velja za najbolj intimni del našega doma. Pri BoxSpringu gre za zgodbo, ki jo pišete vi. Lastna proizvodnja nam omogoča, da je lahko vsaka oblazinjena postelja BoxSpring ustvarjena glede na vaše potrebe in želje. Od ostalih oblazinjenih posteljnih okvirjev se razlikuje predvsem po kraljevski nadstandardni višini, pestri izbiri barvnih odtenkov in po edinstvenem udobju vgrajenega ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus, ki ga narekuje vaše telo.

Pri BoxSpring postelji lahko sami izberete vsak njen element in ga po želji prilagajate vaši unikatni zgodbi. Tako brez težav poskrbite za večen dizajn in estetsko oblikovanje po svojih željah za dovršene sanje.

Ležišče

Dimenzija postelje

Model postelje

Višina postelje

Vzglavna stranica

Vrsta postiljanja

Barve in materiali

Če si želite prebrati več o vseh elementih, ki jih imate na voljo za sestavo idealne postelje za vašo novo spalnico, boste vzljubili katalog Spalnega centra Maremico.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Modeli moderne postelje

Celovita izbira postelj obsega tudi izbiro idealnega modela. Izbirate lahko med različnimi modeli:

Postelja Boxspring Lux model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
Postelja BoxSpring Lux, končne višine do 76 cm, predstavlja več, kot bi si od postelje sploh lahko želeli. Unikatna poslastica za vse, ki preprosto obožujete spanje.
Postelja Boxspring Air model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.
Postelja BoxSpring Air, končne višine 70 cm, je sinonim lahkotnega in čarobnega jutra, ki vam nudi vse, kar je za udobno spanje potrebno. Da bi popolnoma razumeli, jo morate enostavno doživeti.
Postelja Boxspring One model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Postelja BoxSpring One navdihuje s svojim dovršenim videzom in popolnoma funkcionalno zasnovo ter višino do 66 cm. Naj bo vaša spalnica kraljevska z XL oblazinjeno stranico po izbiri in priročnima žepoma ob straneh.

Postelja Boxspring Lite model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Postelja BoxSpring Lite nas razvaja s kraljevsko nadstandardno višino do 66 cm. Ponaša se z inovativno izvedbo, ki vam omogoča lahkotnejše postiljanje ter minimalističen in dovršen videz.

Postelja Boxspring Base model. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Postelja BoxSpring Base je prvi korak v svet BoxSpringov. Navdušila vas bo z dostopno ceno in dovršeno kvaliteto oblazinjenih kraljevskih postelj BoxSpring. Sega do višine 56 cm.

Daleč najbolj prodajan model BoxSpring postelje je BoxSpring Air – moderna postelja na spodnji fotografiji. Kateri model vam bo zagotovil kraljevsko prespane noči pa se odločite sami ob branju brezplačnega kataloga Spalnega Centra Maremico.

Boxspring modeli vrhunske kvalitete. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje brez bolečin. Zbudite se, kot prerojeni.

Vzglavna stranica

Vzglavna stranica postelji doda elegantni perfekcionizem in poskrbi za piko na i, ki jo spalnica potrebuje. Pri posteljah BoxSpring lahko izbirate med več različnimi stranicami, ki jih oblazinite v izbrano barvo in material.

Spanje v višavah

BoxSpring postelje mnogi poimenujejo tudi visoke postelje, saj je več kot očitna njena nadstandardna višina do 76 cm, ki pričara kraljevski videz in za povrh omogoča tudi lažje leganje in vstajanje. To postelji pusti dodaten sodoben pečat in nam omogoča, da spimo na višjem nivoju. Dobesedno.

Postelja Boxspring Lux model - exclusive top postiljanje. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Postiljanje

Pri posteljah BoxSpring je na voljo Exclusive Top postiljanje, ki pričara lahkoten videz celotni postelji. Gre za svetovno inovacijo, ki marsikomu poenostavi življenje, saj je postiljanje hitro in najbolj enostavno.

boxspring postelja postiljanje exclusive top

Igre barv in materialov

Boxspring postelje - barve. Maremico spalni center - za popolno spalnico.

Detajl, ki ustvari tisti subtilni izgled, ki vam manjka do uresničitve vaših sanj – izbira materialov in barv oblazinjenja. Pri BoxSpring posteljah lahko izbirate med oblazinjenjem v blago in oblazinjenjem v umetno usnje. Za blago lahko izbirate med več različnimi materiali – od bolj grobega, nežnega in celo žametnega pliša. Pri umetnem usnju pa so vam na voljo gladko usnje z rahlim leskom, mat umetno usnje in izgled brušenega umetnega usnja.

Bogata izbira barv prebuja ustvarjalno plat v nas, zato si dovolite izbrati tisto barvo, ki vas bo popeljala v udoben in živahen vsakdan. Vseeno pa ne pozabite, da je postelja zgolj element (čeprav največji in najopaznejši) celotnega prostora. Pomembno je torej, da ostane usklajena s stenami, ostalim pohištvom in posteljnino.

Dimenzija moderne postelje

Dimenzija postelje je vsekakor prva stvar, ki si jo moramo izbrati. Četudi imamo sanjsko posteljo, pa ne gre v našo spalnico, smo opleli. Zatorej je pomembno, da razmislimo, kam bomo postavili novo posteljo in kako jo bomo umestili, da bo spalnica postala funkcionalno zgrajena celota. Najpogostejša dimenzija zakonske postelje je 180×200 cm, a je pri posteljah BoxSpring možno naročiti tudi številne druge dimenzije. Več si lahko preberete v katalogu Spalnega centra Maremico.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

Unikatnost z osebnimi ležišči

Za vsako posteljo pa seveda potrebujemo tudi pripadajoče ležišče, na katerem bomo spali. Unikatna postelja BoxSpring je mnogo več kot navadna oblazinjena postelja. Gre za unikat v vseh pogledih, tudi ko govorimo o ležišču. Oblazinjena postelja BoxSpring je na voljo z osebnimi ležišči Leticia in vodnimi posteljami Lectus. Obema ležiščema pa je skupno to, da se optimalno prilagajata potrebam in željam vsakega posameznika, kar je pogoj za naše udobno in zdravo spanje.

Boxspring postelje – posteljno vzglavje Lucca. Maremico znamka.

Naročite svoj katalog Spalnega centra Maremico

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.

Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.