Postelja boxspring - zadovoljni uporabniki Fak Jakov. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

TV Ambienti: Jakov Fak si želi le eno, ko pride domov

Jakov Fak, slovenski biatlonec, nam je zaupal, da si želi le eno, ko pride domov z napornih treningov in tekem: Se odpočiti in naspati na udobni postelji, ki mu bo zagotovila ustrezno psiho-fizično regeneracijo. V oddaji Ambienti je spregovoril o tem kaj mu pomeni dom in kako sta se z ženo lotila gradnje in opreme prostorov. O tem kaj mu pomeni estetika, zakaj je izbral našo BoxSpring posteljo, ki je bila predstavljena v oddaji Ambienti, in katero ležišče je izbral za svojo regeneracijo, pa sledi v nadaljevanju.

Zakaj je BoxSpring postelja vredna njegovega zaupanja
Jakov se je pred leti odločil za nakup BoxSpring postelje z vzmetnico Leticia. Zakaj? Zato, ker smo mu jo v celoti izdelali po njegovih željah. BoxSpring posteljo smo izdelali glede na njegove želje po barvi, višini, BoxSpring dizajnu in glede na njegovo telesno konstitucijo (širina bokov, ramen, teža … ), najpogostejši spalni položaj ter njegove želje po udobju. Glede udobja samega ležišča, smo prisluhnili tudi njegovi boljši polovici ter oboje zapakirali v popolno celoto.

“Dober spanec je tako pomemben kot dober trening”, pravi Jakov Fak
Jakov verjame, da lahko pridemo do napredka le, če združimo kvaliteten spanec in dober trening. Kot vsakemu vrhunskemu športniku, so tudi njemu treningi in tekme zelo naporni, zato si Jakov najprej, ko pride domov, vzame čas za regeneracijo. Kot pravi, spi 8 do 10 ur dnevno, kar ga povrne k močem, da lahko ponovno sledi svojim ciljem.

Prepričala sta ga modularnost ležišča in estetika BoxSpring postelje
Jakova je pri nas prepričala modularna zasnova BoxSpring postelje. Navdušilo pa ga je tudi dejstvo, da sta si lahko z ženo izbrala vsak svoj del postelje oz. ležišče in si trdoto na določenih delih prilagodila glede na njune želje po udobju in glede na njune potrebe po prilagajanju. Na izbiro sta imela kar nekaj modelov BoxSpring postelj.

Estetika je Faku pomembna, čeprav daje vedno prednost udobju
Ko sta pri samem nakupu postelje prišla do točke, ko je potrebno izbrati oblazinjeni dizajn postelje, sta našla naš BoxSpring – lepo in funkcionalno celoto s katero sta zelo zadovoljna. Tako posteljo priporoča svojim prijateljem in ekipi. Z lastnimi izkušnjami meni, da lahko veliko dobrega naredi za svoje bližnje. Njegovo zadovoljstvo z dobrimi izdelki, je najboljša reklama.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.