Oblazinjena postelja BoxSpring

Kvalitetne postelje BoxSpring, ki spalnico spremenijo v oazo udobja

Trg postelj ponuja najrazličnejše postelje, med katerimi je včasih težko najti res kvalitetne postelje. Vsak ponudnik seveda trdi, da so njegove postelje najboljše. Pa so res? Da si boste lažje ustvarili svojo sliko o tem, kaj je kvalitetna postelja, preberite do konca. Le tako boste kadar koli v prihodnje zase izbrali kvalitetno posteljo oz. za vas najboljšo posteljo. V prvi vrsti je najbolj pomembno, kaj pri postelji sploh iščete, kaj so vaše prioritete. Vam je pomembno le udobje, ali bi radi, da vaša postelja v spalnici tudi lepo izgleda? Čeprav ste do sedaj morda mislili, da estetike zavoljo udobja ne morete dobiti, pa to razmerje vseeno obstaja.

Kvalitetne postelje, ki so izdelane v Sloveniji

Za nakup kvalitetne postelje vam postelje ni potrebno iskati čez mejo, ampak jo najdete kar v središču Slovenije, v Ljubljani. BoxSpring postelje, ki jih izdelujemo v Spalnem centru Maremico so kvalitetne postelje, ročno izdelane v Sloveniji. Naši mojstri in mojstrice v proizvodnji poskrbijo, da je vaša BoxSpring postelja s kvalitetnim ležiščem ukrojena posebej za vas. Ker pri nas nobena postelja ni izdelana serijsko, je to mogoče.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Kako poteka izdelava kvalitetne postelje BoxSpring?

 • SVETOVANJE
  BoxSpring postelja je kvalitetna postelja, ki jo naši mojstri vedno izdelajo šele potem, ko si vsi skupaj vzamemo čas, da se spoznamo v Spalnem centru Maremico. Zavedamo se namreč, da je za izdelavo kvalitetne postelje pomembno, da vam prisluhnemo in da nam vi zaupate svoje želje glede dizajna in udobja. To je edini način, da boste v nekaj tednih odprli vrata našima monterjema, ki vam bosta dostavila in zmontirala posteljo vaših sanj.
 • IZIRA BARV IN MATERIALOV
  Da bo vaša BoxSpring postelja odraz vas oz. vašega stila, vam bomo dali  na voljo številne materiale oblazinjenja v več kot 100 barvnih odtenkih. Seveda so vsi materiali najboljše kvalitete, ki omogočajo našim mojstrom zares profesionalno oblazinjenje.
 • IZBIRA UDOBJA VŠITEGA LEŽIŠČA
  Ne le dimenzija postelje oz. samega ležišča, tudi udobje ležišča je nekaj kar boste lahko izbrali. Vsako ležišče Leticia (ali vodno posteljo Lectus) izdelamo za vsakega uporabnika posebej in ga lahko na tak način prilagodimo glede na vaše telesne mere, posebnosti, morebitne zdravstvene težave in želje po udobju.
 • IZBIRA DIZAJNOV IN MODELOV
  Na voljo imate kar nekaj modelov BoxSpring postelje, katerim lahko do neke mere poljubno izbirate posteljno vzglavje različnih širin, višin, barv in stilov. Pokukajte med modele in izberite svoj stil.

Kvalitetne postelje so tudi obnovljive

BoxSpring postelja se lahko pohvali tudi z okoljsko noto. Kadarkoli po nakupu jo lahko namreč obnovite in ji tako podaljšate življenjsko dobo. Čez čas lahko zamenjate posamezen del BoxSpring postelje, kot je npr. ležišče, udobje ležišča, zamenjate oblazinjenje, povišante ali znižate nogice in podobno. Vse to vam omogočamo brez menjave celotne postelje in v skrbi za minimalni nastanek odpadnih materialov. Vi pa s tem dolgoročno privarčujete pri popolnoma novi postelji. Več o obnovljivosti BoxSpring postelje si preberite v članku.

Unikatna postelja BoxSpring.

Kaj o kvalitetnih posteljah BoxSpring menijo lastniki? So zanje to najboljše postelje?

BoxSpring posteljo ima v lasti kar nekaj znanih Slovencev, ki so nad njo navdušeni. Med drugimi so to Mojca Mavec, Jakov Fak in Metka Albreht.

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici,« pove popotnica in novinarka Mojca Mavec. Celoten pogovor z njo v oddaji Ambienti si lahko ogledate v videu.

Play Video about Postelja boxspring Mojca Mavec. Hiša znanih Slovencev
Play Video about Postelja boxspring - zadovoljni uporabniki Fak Jakov. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

Po drugi strani Metko Albreht, stilistko in vsestransko športnico, pri BoxSpring postelji najbolj navdušujejo barve in materiali. Izredno ceni tudi višino postelje: »Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.« Metka Albreht si je v nasprotju z Mojco Mavec in Jakov Fakom izbrala udobje vodne postelje Lectus. Oglejte si celoten intervju v videu.

Play Video about Postelja boxspring - zadovoljna uporabnica Metka Albreht. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Play Video about Postelja boxspring Mojca Mavec. Hiša znanih Slovencev

»Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam,« pravi Jakov Fak, slovenski biatlonec, ki mu je pri postelji najbolj pomembno njeno udobje. Pravi pa tudi, da: »ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.« Celoten intervju z njim si glejte v videu.

Play Video about Postelja boxspring - zadovoljni uporabniki Fak Jakov. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Play Video about Postelja boxspring - zadovoljna uporabnica Metka Albreht. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

Kaj sestavlja kvalitetne postelje BoxSpring?

BoxSpring posteljo sestavljajo trpežne kovinske nogice (ki so tako visoke, da pod posteljo lahko sesate z robotskim sesalnikom), na katere je položena lesena osnova. Nanjo je položeno oblazinjeno ležišče Leticia ali vodna postelja Lectus.

Oblazinjenje posteljnega podstavka in vzglavne stranice je lahko oblečeno v umetno usnje ali blago. Umetno usnje v primerjavi s pravim usnjem nima močnega vonja, je enostavno za vzdrževanje čistoče in je seveda prijazno do živali. Posteljo BoxSpring vam lahko oblazinimo tudi v klasično tkanino ali v žametni pliš – oba materiala sta topla na dotik in izgled.

Na oblazinjen podstavek je z zadrgo pritrjen vrhnji sloj ležišča – toper oziroma nadvložek. Večino modelov BoxSpring postelje lahko postiljate po sistemu Exclusive Top postiljanja. To pomeni, da postiljate le zgornji del ležišča, saj je preostali del skrit v oblazinjenem podstavku. To omogoča minimalističen in dovršen videz postelje, vam pa privarčuje bolečine v hrbtenici 😉

Boxspring postelje Maremico - ekipa. Brezplačna montaza postelje po meri. Ročna izdelava postelje po meri.
boxspring postelja postiljanje exclusive top

Brezplačna dostava in montaža kvalitetne postelje BoxSpring

Najboljše postelje potrebujejo tudi kvalitetno montažo, ki je pri Spalnem centru Maremico brezplačna. Prav tako tudi dostava. Na dogovorjeni datum in dogovorjeno uro bosta naša monterja parkirala pred vašim vhodom, si obula monterske copate ter v vaši spalnici kvalitetno in strokovno sestavila BoxSpring posteljo. Po montaži bosta vaš dom pustila čist in že takoj se boste lahko zakopali v vašo novo posteljo.

30-dnevna garancija varnega nakupa

Verjamemo, da so naše postelje res kvalitetne postelje. Zato vam nudimo 30-dnevno garancijo od dneva dostave. Ponujamo vam, da preizkusite vaše izbrano ležišče in mu po 30 dneh, če vam ne ustreza, zamenjate udobje. Zamenjava je brezplačna in enostavna.

Najbojše postelje so ustvarjene iz kvalitetnih materialov

Pri nas vam nikoli ne bo potrebno sklepati kompromisov, ampak boste vedno dobili želeno udobje, želen dizajn in pričakovano kvaliteto. Materiali, uporabljeni pri izdelavi postelj BoxSpring zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti. To dokazuje certifikat »Oeko-Tex Standard 100, razred 1«, ki ga prejmejo zgolj materiali, sestavljeni iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žvečijo tudi otroci, mlajši od treh let. Kvalitetne postelje BoxSpring vsebujejo tudi materiale, ki so varni za neomejeno uporabo v medicini, kar dokazuje certifikat »HygCen«.

Oekotex certifikat
Certifikat Hygcen

O kvaliteti BoxSpring postelj pričajo priznanja in nagrade

Lahko bi nas bile le besede o tem, da so BoxSpring postelje kvalitetne postelje ali celo najboljše postelje, vendar o tem pričajo tudi številna priznanja in nagrade:

 • 2019, sejemsko priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije za posteljo BoxSpring One
 • 2018, srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije za posteljo BoxSpring Air Hibrid
 • 2017, 3 priznanja za inovativno in patentirano Exclusive Top postiljanje: priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.