Skip to content Skip to footer

Usnjene postelje – Večno moderne postelje

Usnjene postelje veljajo za brezčasne. Pri njih gre za čudovit preplet oblazinjenega glamurja in elegance, ki sta večno moderna. Zasluga, da je temu tako, gre pripisati domišljiji, kreativnosti, tehnologiji oblazinjenja in umetnemu usnju, ki uspešno nadomešča naravnega.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.

Zakaj je usnjena postelja vedno moderna

Bodite v trendu! Preverite zakaj je usnjena postelja BoxSpring prava izbira za vas.

Pomislite. Ste ljubitelj oblazinjene postelje. Všeč vam je videz usnja, ki pričara prefinjenost, glamur, eleganco in popolno udobje. Je kaj lepšega od tega, ko se s pogledom sprehajate med številnimi dizajni usnjenih postelj in končno zagledate posteljo svojih sanj?

Seveda je. Še lepše je, ko veste, da bo izbrana usnjena postelja izdelana za vas osebno, po naročilu in to v vseh pogledih – upoštevajoč vaše želje glede barve oblazinjenja, dizajna, dimenzije, višine in vgrajenega ležišča. Tega izdelamo in ga prilagodimo glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje po udobju. Tu ne sklepamo nobenih kompromisov, četudi gre za zakonsko posteljo.  

Play Video

Da boste bolje spoznali slovenske usnjene postelje BoxSpring, vam podarjamo 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico!

Usnjena postelja BoxSpring je zares le ena – izdelana je Sloveniji, v Spalnem centru Maremico

Na trgu je zaslediti kar nekaj modelov postelje BoxSpring, a le ena je tista, ki si po naših prepričanjih to ime zares zasluži. To je usnjena postelja BoxSpring, ki je nastala pod okriljem naše ekipe, ekipe  Spalnega centra Maremico.

Boxspring postelje - ekipa. Katero boxspring posteljo izbrati? Svetovanje v Maremico spalni center

Skrivnost se skriva v njenih številnih atributih, ki uporabnike doma in v tujini navdušuje predvsem s svojim nadstandardno visokim glamurjem in inovativnimi rešitvami  za popolno spalno udobje, ki ponuja več kot ste kdaj koli doživeli.

Zakaj so Mojca, Jakov, Metka in Žiga svoje spanje zaupali prav usnjeni postelji BoxSpring?

To vprašanje smo zastavili tudi njim, ker vemo, da vam mnenja in izkušnje uporabnikov pomagajo pri nakupnih odločitvah. S čim vse usnjena postelja BoxSpring vsakodnevno navdušuje Mojco Mavec, Jakova Faka, Metko Albreht in Žigo Pavlina?

Postelja Boxspring. Jakov Fak - zadovoljni uporabnik. Kaj je boxspring postelja? Maremico postelje po meri za spanje v oblakih.

Predstavljamo vam 8 RAZLOGOV za nakup usnjene postelje BoxSpring

Pri odločitvi, katero usnjeno posteljo izbrati, ne boste pri nas nikoli sami. Skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in vam usnjeno posteljo BoxSpring izdelali popolnoma po vaših merilih.

Da bo temu tako, bo poskrbela tehnična ekipa, ki bo za vas skrbno izbrala material in ročno dodelala vsak detajl. To nam omogoča uporaba kakovostnega materiala, ki je ravno primerno prožen in dopušča, da z njim ustvarjamo čudovite usnjene postelje.

Prav ste prebrali. Ker BoxSpring postelje delamo sami, vam lahko, ko se bo pokazala potreba, zagotovimo tudi njeno obnovo – bodisi ležišča, bodisi oblazinjenja posteljnega ogrodja. Saj veste, čez čas se lahko pokaže želja po novi, osveženi barvi, morda drugačnemu stilu vzglavnega dela in to vam bomo lahko pri nas tudi uresničili, ne da bi bilo potrebno menjati celotno posteljo.

Ker je umetno usnje izjemno hvaležno za čiščenje in nima vonja, po njem posegajo tudi astmatiki in alergiki na hišne pršice. Površino iz umetnega usnja le dobro pobrišejo z vlažno krpo. S tem uspešno odstranijo prah in morebitne pršice, ki zares tam nimajo primernega okolja za zadrževanje in razvoj, a vseeno. Razlog več, da je usnjena postelja lahko v vaši spalnici, četudi ste morda občutljivi na prah ali pršice.

Inovativnost naše ekipe ne pozna meja. Kaže se v številnih izdelkih za zdravo in udobno spanje in usnjena postelja BoxSpring je ena od njih.

Play Video

V njej so vidne vgrajene številne inovativne rešitve, ki poskrbijo za najbolj osebno spanje kar ga pohištvena industrija premore. 

Nič prej. Skupaj bomo ugotovili kakšne so vaše potrebe, telesne lastnosti, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po udobju. Pri nas izdelujemo usnjene postelje izključno s personaliziranimi ležišči Leticia in usnjene postelje, katerim lahko po želji vgradimo tudi vodno posteljo Lectus.

In kaj je najlepše pri tem? Pri naših ležiščih vam ne bo potrebno sklepati prav nobenih kompromisov s svojim partnerjem. Vsakemu posebej bomo izdelali ležišče, ki bo v posteljo BoxSpring vgrajeno kot celota.

Na srečo je izbor materialov za oblazinjenje, ki so odlična imitacija naravnega usnja, izjemno velik. Tu  ne gre le za veliko izbiro barvo in vzorcev, prednost uporabe umetnega usnja se kaže tudi v skrbi do živali.

Boxspring lebdeče postelje Air model - oblazinjene postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center - popolna sprostitev.

Se sprašujete, katera usnjena postelja bi bila prava izbira za vašo spalnico?

Pri tem vam bomo lahko pomagali, če nas boste obiskali. Prepričani smo, da boste v Spalnem centru Maremico našli pravo posteljo zase, saj boste lahko poljubno izbrali barvo oblazinjenja z umetnim usnjem, njeno višino do 76 cm, dizajn vzglavne stranice in ležišče. Tega bomo izdelali in prilagodili glede na vaše potrebe in želje.

Pridružite se številnim ljubiteljem oblazinjene postelje BoxSpring! Če še niste, naročite svoj 100-stranski katalog, v katerem boste poleg BoxSpring postelj spoznali številne druge izdelke, s katerimi si boste spanje naredili popolno. Brezplačno ga boste prejeli na svoj e-naslov ali v tiskani obliki.

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje, izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Dobite ga brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Postelja boxspring - exclusive top. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
Postelja boxspring - katalog. Izdelano v Sloveniji - postelje po meri za kvalitetno spanje. Maremico spalni center.
100-stranski katalog za popoln spanec

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!

Leave a comment

Naročite se na termin v našem salonu

Spite kot na oblačku. Naročite naš prestižni katalog.

Izboljšajte svoje spanje in se zbudite spočiti. Vse naše BoxSpring postelje ročno izdelajo po meri mojstri naše delavnice v Ljubljani. Doživite luksuzno doživetje spanja.

Prestižni katalog v e-obliki ali tiskanem formatu na 100 straneh vam z veseljem podarimo. Častimo tudi dostavo. Samo izpolnite spodnji obrazec.