Moderna spalnica

Moderna spalnica – Na kaj morate biti pozorni

Moderna postelja BoxSpring
Moderna spalnica BoxSpring Monika Tavčar

Moderna spalnica – 4 zlati nasveti pred nakupom

Vzemite si čas za svetovanje in ne hitite z odločitvami
Oglejte si različne spletne strani, kjer boste našli veliko idej in rešitev, kako lahko vaša spalnica postane moderna spalnica, katere se ne boste nikoli naveličali. Izberite nekaj »favoritov« in predvidite datume obiskov njihovih salonov, kjer se boste lahko prepustili svetovanju. Pri nakupu spalnice vam resnično svetujemo, da ne hitite.

Dobro izmerite prostor spalnice
Le prav izmerjena spalnica vam zagotavlja, da bo na koncu vse tako, kot mora biti. Shranite si mere v telefon. To vam bo prišlo prav, ko boste hodili na oglede. Vmes pa se le poigravajte z mislimi, kam bi lahko umestili posteljo, nočne omarice, garderobno omaro, kak predalnik … Pri tem morate biti seveda pozorni na to, kje imate vtičnice, okno ipd. Če ste v fazi gradbenih del, pa imate možnost vse to prilagoditi mestu, kjer želite, da vam kraljuje vaša moderna postelja.

Moderna spalnica mora imeti posteljo za popolno regeneracijo
Postelja si zasluži, da ji date prednost pred ostalimi kosi pohištva in prehodi med njimi. Namenite ji čim večji prostor, ki vam ga spalnica ponuja. Lahko tudi na račun prehoda ali omare.

Zakaj bi morala imeti postelja prednost pred ostalim pohištvom?
Zato, ker spanju namenimo tretjino življenja. Le udobna moderna postelja, z dizajnom po vašem okusu in v čim večji dimenziji, vam bo zagotavljala, da boste tretjino dneva prespali več kot odlično. Čas, ki je namenjen počitku in psiho-fizični regeneraciji vam da energijo za preostali del dneva. Zdrava higiena spanja je nujna za vaše zdravje, za vaše življenje.

Moderna spalnica – Kako jo izbrati in na kaj morate biti pozorni moderna spalnica,moderne spalnice,moderne postelje,moderna postelja,spalnica,spalnice
Moderna spalnica – Kako jo izbrati in na kaj morate biti pozorni moderna spalnica,moderne spalnice,moderne postelje,moderna postelja,spalnica,spalnice

Razmislite, kaj v spalnici resnično potrebujete in česa ne

Naj najbolj intimen kotiček vašega doma diha. Ne napolnite svoje nove spalnice z nepotrebnimi stvarmi. Naj vaša nova, moderna spalnica napolni vas – s sproščenostjo in prijetnimi občutki.

V prvi vrsti priporočamo, da date prednost oblazinjeni postelji, šele nato omaram.
V postelji preživite kar tretjino dneva, zato je prav, da vas vizualno navdušuje in obenem nudi popolno udobje za sprostitev in ustrezno regeneracijo telesa. Pri slednjem igra pomembno vlogo prav ležišče, ki se vam mora optimalno prilagoditi – podpreti v vbočenih delih (ledveni del) in razbremeniti v izbočenih delih telesa (ramenih, bokih).

Je pa res, da včasih enostavno ne gre. Če potrebujemo kako omaro več v spalnici, nam pride prav visoka postelja, ki ima v spodnjem delu predale za shranjevanje bodisi oblačil, posteljnine, knjig ali kak arhiv, ki ga ne potrebujemo imeti pri roki.

Moderna spalnica v vaši najljubši barvi?

Zakaj pa ne, če vaše najljubše barve ne menjate prav pogosto in je všeč tudi vašemu partnerju oz. partnerki. Vendar ne pretiravajte z izbrano barvo. Morda v njo odenete stene spalnice ali oblazinite svojo novo posteljo.

Danes so popularne  oblazinjene postelje BoxSpring. Gre za moderne postelje BoxSpring, ki jih lahko po vaši želji oblazinimo v kateri koli barvni odtenek in material iz našega programa. Na voljo imamo več kot 100 barvnih odtenkov v umetnem usnju, plišu in tkanini.

boxspring-postelje-ekipa-svetuje-izbor-barv-za-boxspring-postelje-maremico-spalni-center

Naj bo moderna postelja nekaj, kar si zasluži vašo pozornost​

To ne pomeni, da mora biti postavljena točno na sredini spalnice. To pomeni le, da ji namenite malo več časa, ko jo izbirate in ostale kose pohištva prilagajate postelji. Moderne postelje so zadnja leta oblazinjene postelje, ki so bistveno višje od klasičnih postelj in glede na priljubljenost je to tisto, kar je zadnja leta med kupci izredno zaželeno.

Moderne postelje zadnja leta del vsake moderne spalnice
Gre za visoke postelje BoxSpring postelje, ki kljub novemu trendu vsebujejo pridih večne klasike, ki se je človek prav nikoli ne naveliča. Tako je lahko moderna spalnica zares večno moderna.

moderna spalnica boxspring
boxspring moderna spalnica
Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Izberite trajnostne izdelke

Res je, da znajo biti cene posledično višje, pa vendar se velikokrat izkaže, da je na dolgi rok to ceneje. Dandanes vam lahko na primer moderno posteljo, kot je naša BoxSpring postelja, čez čas pretapicirajo, bodisi zaradi dotrajanosti bodisi zato, ker bi si želeli nove barvne svežine. Z leti se okusi glede barve in dizajna pri nekaterih spreminjajo, tako da je to več kot odlična novica.

Tudi samo udobje vzmetnice se z leti spremeni in pripelje do faze, ko bi jo morali menjati z novo. V primeru, da se odločite za slovensko BoxSpring posteljo, ne bo potrebno menjati celotne postelje. Mojstri vam bodo menjali le del, ki je menjave zares potreben. To pa je vsekakor trajnostna in racionalna rešitev.

Izberite kakovostne izdelke
Naj vsebuje vaša nova moderna spalnica kvalitetne kose pohištva, ki bodo služili svojemu namenu še mnoga leta. Drži, da boste po vsej verjetnosti morali odšteti malce več denarja, ni pa rečeno. Kakovostna omara in kakovostna postelja sta dva kosa pohištva, ki morata biti kvalitetne izdelave, le tako boste lahko v spalnici resnično uživali še dolgo časa.

Oglejte si moderne spalnice in preizkusite v živo udobje moderne postelje

Raziščite ponudbo, obiščite pohištvene in spalne salone. Posvetujte se s pohištvenimi strokovnjaki, ki imajo za sabo dolgoletne izkušnje. Zaupajte jim svoje želje po dizajnu in svoje želje glede udobja samega ležišča, ki ga bo nudila vaša postelja. Tehnologija in inovativni pristopi dandanes omogočajo individualne rešitve za vsako spalnico. V Spalnem centru Maremico verjamemo, da tudi za vašo, saj smo strokovnjaki na različnih področjih. Izdelujemo oblazinjene BoxSpring postelje, vodne postelje Lectus ter po meri izdelana ležišča Leticia.

Skrivnost vašega zadovoljstva

Skrivnost vašega zadovoljstva je v celovitem pristopu in inovativnih rešitvah. S strokovnim svetovanjem vas v Spalnem centru Maremico popeljemo skozi vse faze, ki so potrebne za izdelavo po meri izdelane BoxSpring moderne postelje na ključ: od svobodne izbire dizajna, svetovanja o izbiri ustreznega ležišča Leticia ali Lectus do izdelave in brezplačne dostave ter montaže postelje na vašem domu. Vse te faze so pomembne, da vas popeljejo do moderne postelje BoxSpring, ki bo izdelana po vašem okusu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.