BoxSpring postelja v manjši spalnici? Ni problema.

Spalnica je naše svetišče miru, intime in počitka, zato je smiselno, da njenemu urejanju namenimo več časa. Urejamo jo zase, da se bomo v njej dobro počutili in kvalitetno preživeli 1/3 svojega življenja.

V epizodi oddaje TV Ambienti smo govorili o tem, kako urediti spalnico, beseda pa je tekla tudi o tem, kako urediti manjšo spalnico, da bo v njej prostor tudi za kraljevsko BoxSpring posteljo.

Urejena spalnica pridobiva na pomenu

V preteklosti ljudje opremi spalnice niso posvetili velike pozornosti, saj vanje niso spuščali gostov. Vendar pa urejena spalnica počasi spet pridobiva na pomenu – tako estetskem kot spalnem.

Priznana arhitektka Marjetka Pajk predlaga:

»Umirjene barve, sive barve, modre barve, so hladnejše in zato idealne za spalnico. Dober izbor je tudi pastelna zelena. Močnejši odtenki pa se lahko umirijo z večno sivo, bež barvo ali klasično belo.«

V nešteto odtenkih si lahko izberete tudi BoxSpring posteljo, ki jo odlično lahko umestite tako v večjo, razkošnejšo spalnico, kot v manjšo spalnico. 

»Dimenzija ležišča pri postelji BoxSpring je enaka dimenziji okvirja, medtem ko je pri klasičnem okvirju samo tisti notranji del take dimenzije, okvir pa okrog zavzame še dodatno tudi do 20 cm, kar pa v malih spalnicah kar precej šteje.«

Celoten prispevek si oglejte v spodnjem videu.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.