boxspring postelja air dobro jutro

Postelja, ki ne škripa, je BoxSpring postelja

Postelja, ki ne škripa je nekaj, kar si vsi želimo imeti v svoji spalnici. Verjetno ste tudi vi vsaj enkrat v življenju spali na postelji, ki je zaškripala vsakič, ko ste se vsaj malo premaknili. V nadaljevanju izveste, kateri so razlogi za škripanje postelje in ali obstaja postelja, ki ne škripa.

Razlogi za škripanje postelje

Razlogi, da določena postelja škripa so različni. A najpogosteje je škripanje postelje posledica slabe montaže lesenega posteljnega ogrodja in neustreznega stika posteljnega dna oz. letvic s preostalim posteljnim ogrodjem.

Kako si v takem primeru pomagati?

Potrebno je poiskati »žarišče škripanja« in ugotoviti ali lahko odpravite škripanje s popravilom ali drugačno postavitvijo posteljnega dna na posteljno ogrodje. Če tudi to ne pomaga in vam škripanje postelje krajša spanec, je čas za nakup nove postelje, ki vam bo zagotavljala miren in udoben spanec.

Postelja, ki ne škripa, je slovenska BoxSpring postelja

Postelja, ki ne škripa, je zagotovo oblazinjena postelja BoxSpring, ki nastaja izpod rok slovenskih mojstrov podjetja Maremico. Njena inovativna zasnova ne vsebuje mest, kjer bi prihajalo do škripanja.  Gre za oblazinjeno posteljno ogrodje, ki ne vsebuje letvic a kljub temu zagotavlja optimalno zračenje. Če vas zanima kako oblazinjene postelje BoxSpring izgledajo v živo, obiščite Spalni center Maremico.

spring box postelja air ambient
spring box postelja air ambient

Brez škripanja tudi pri zakonski postelji!

Ne glede na to ali spite sami ali v paru, je škripanje postelje moteče. Nekatere moti bolj, druge manj. In ko gre za zakonsko posteljo, je lahko problem še večji, če poleg škripanja prihaja tudi do prenašanja vibracij med samim premikanjem. Zato je pomembno, da vsebuje zakonska postelja zakonsko ležišče, ki na zunaj deluje kot popolna celota, znotraj pa sta dve ločeni ležišči. Dober primer je BoxSpring postelja, ki vsebuje zakonsko vzmetnico oz. jogi Leticia. Gre za slovensko blagovno znamko ležišč, ki jih ročno izdelamo za vsakega naročnika posebej – glede na potrebe in želje po udobju.

Ležišče po meri BoxSpring

Brez kompromisov do mirnih noči in osebnega udobja

Želje glede udobja so med partnerjema velikokrat različne, zato hitro pride do prilagajanja eden drugemu in do sklepanja kompromisov – kljub temu, da enemu partnerju izbrano udobje morda ni idealno. Na srečo dandanes tega ne potrebujete več. Zahvaljujoč številnim inovacijam na področju spalne industrije, sklepanje kompromisov ni več potrebno. Ležišče, ki se všije v posteljo BoxSpring, bo vedno izdelano glede na potrebe in želje vsakega zakonca posebej, na zunaj pa bo delovalo kot popolna celota.

Kompromisi le pri izbiri barve oblazinjenja postelje

Ta kompromis vsekakor mora biti sprejet, v kolikor so želje po barvi oblazinjenja različne. Pa vendar, ko gre za BoxSpring postelje iz Spalnega centra Maremico, je velika verjetnost, da bosta s partnerjem našla vsaj en odtenek, ki bo obema všeč. Na voljo je namreč več kot 100 barvnih odtenkov v različnih materialih – v tkanini, umetnem usnju in plišu. Tako boste lahko naročili oblazinjenje postelje v eni barvi ali v dveh, v kolikor bi želeli imeti posteljno vzglavje v drugem odtenku.

Postelja, ki ne škripa nastaja izpod rok slovenskih mojstrov

V podjetju Maremico imamo veliko znanja in izkušenj na področju prodaje, razvoja in proizvodnje ležišč in postelj. Delujemo že od leta 1994 in predstavljamo enega pomembnejših proizvajalcev in inovatorjev na področju razvoja ležišč in postelje, ki ne škripajo, kar je bilo predstavljeno tudi v priljubljeni televizijski oddaji TV Ambienti.

Valentin Marinsek boxspring ekipa razvoj Boxspring postelje

Oblikovalec BoxSpring postelje je Valentin Marinšek

Valentin Marinsek boxspring ekipa razvoj Boxspring postelje

Valentin Marinšek je del podjetja Maremico od samega začetka. V teh letih si je nabral veliko izkušenj s področja razvoja, proizvodnje in prodaje vodnih postelj Lectus, osebnih ležišč Leticia ter BoxSpring postelj. Njegovo procesiranje idej je pripeljalo do tega, da se zdaj ustvarjajo generacije najbolj osebnih ležišč in BoxSpring postelj, ki ne škripajo. Valentin svoje znanje deli s svojo tehnično ekipo in skupaj z njo piše nove smernice v pohištveni industriji. Več o njem in njegovem delu si preberite TUKAJ.

Zakaj novi trend oblazinjene postelje tako navdušuje

BoxSpring postelje ne navdušujejo le zato, ker so to postelje, ki ne škripajo. Navdušujejo tudi s čudovitim barvnim oblazinjenjem, ki si ga lahko vsak naročnik izbere po svojem okusu. Poleg tega navdušujejo z nadstandardno višino za kraljevski videz, lažje leganje in vstajanje ter z unikatnim udobjem ročno izdelanega ležišča Leticia, lahko tudi vodne postelje Lectus.

Priljubljena postelja tudi med znanimi Slovenci

BoxSpring postelja je zelo priljubljena tudi med znanimi Slovenci. Blaž Švab, Mojca Mavec, Jakov Fak in mnogi drugi so nam zaupali, kaj jih najbolj navdušuje pri BoxSpring postelji.

Najbolj priljubljena BoxSpring postelja, ki ne škripa - Po izboru kupcev

To je BoxSpring postelja – model Air, ki navdušuje z lebdečim dizajnom in višino do 70 cm. Ta oblazinjena postelja je na voljo v več kot 100 barvnih odtenkih, izbirate lahko med 5 vzglavnimi stranicami v širini postelje in XL širini, všito pa ima oblazinjeno ležišče, ki bo izdelano popolnoma glede na vaše želje in potrebe.

boxspring-air-nakup
boxspring-air-nakup

Velik razpon dimenzij postelje, ki ne škripa

Lastna proizvodnja podjetja Maremico omogoča, da smo pri izdelavi precej fleksibilni, tudi, ko gre za dimenzije postelje. V Spalnem centru Maremico imate na voljo standardne dimenzije eno in dvoposteljnih modelov, izdelamo pa lahko tudi nestandardne dimenzije. Katere dimenzije postelje so na voljo, si lahko pogledate TUKAJ.

Omejiti se le na del dimenzij, barv in udobja je dandanes preteklost. Preteklost so tudi postelje, ki škripajo, zato lahko za sebe brez težav izberete udobno posteljo, ki vas bo »tiho« razvajala z udobjem in zdravim krepčilnim spancem.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.