Oblazinjena postelja BoxSpring

Nakup Boxspring postelje – korak po korak

Postelje BoxSpring so odlična inovacija, ki bo polepšala vašo spalnico in življenje. A na voljo je veliko kombinacij, poti, vzglavnih stranic, … človek se lahko hitro izgubi na poti do želene postelje. A ne skrbite, tukaj smo mi! V tem prispevku vam bomo predstavili korake, po katerih bomo prišli do cilja – uresničitve vaše želje, vaše popolne BoxSpring postelje! Zato se nam pridružite, zabavno bo.

1. korak: Izberimo model

Blagovna znamka BoxSpring vključuje 5 modelov postelj BoxSpring, ki se med seboj vidno razlikujejo. Tako poznamo model BoxSpring Base, model BoxSpring Lite, model BoxSpring One, model BoxSpring Air,model BoxSpring Lux, model BoxSpring Line in model BoxSpring Fly, ki se lahko še posebej pohvali z videzom lebdeče postelje. Za lažjo predstavo modelov vam predlagamo, da kliknete tukaj in si podrobneje preberete o razlikah med modeli.
Naj poudarimo le, da si dobro ogledate razpredelnico z modeli postelj, saj so tam predstavljene vse lastnosti posameznega modela in možnosti, ki jih ponuja. Razlike so tudi v izgledu postelje.

Boxspring postelja – katero boxspring posteljo izbrati? Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Na sliki je model BoxSpring Air

2. korak: Izberimo vzglavno stranico

Vzglavna stranica je tisti del postelje, ki ga najprej opazimo, saj je tudi najvišji. Pri modelu BaseBox so na voljo 4 modeli vzglavnih stranic, pri BoxSpringu 6, pri BoxSpring Air postelji pa 9 različnih modelov vzglavnih stranic. Pri slednjem so na voljo tudi XL stranice – to so stranice, ki v širino segajo tudi do 220 cm.
Model  BoxSpring Base in BoxSpring Lite vključujeta 2 vzglavni stranici: Sono in Sono Retro izvedba vzglavne stranice pomeni z gumbi prešito prešito vzglavno stranico.

Model BoxSpring One in in BoxSpring Line poleg naštetih vzglavnih stranic vključuje tudi XL izvedbe teh.

Model BoxSpring Air zraven vseh naštetih vključuje še: Lucco in Luxurio ter njuno XL izvedbo. 

Model BoxSpring Lux pa vključuje še vzglavno stranico Luxuria XXL.

Model BoxSpring Fly vključuje: Sono, Sono Retro in Elteo. Vse tri vzglavne stranice tudi v XL izvedbi.

3. korak: Izberimo višino

Postelje BoxSpring vam ponujajo kraljevsko višino – kar do 72 cm! To je veliko olajšanje za vse, ki imate težave z leganjem in vstajanjem s postelje. Sedaj je to vse zgodovina!
Z modeli se razlikuje tudi višina: pri modelu BaseBox znaša končna višina 56 cm, pri modelu BoxSpring 62 cm, pri modelu BoxSpring Air pa tudi do 72 cm.

4. korak: Izberimo barve

Postelja BoxSpring je harmonija vašega spanja. Odenite jo v svoje najljubše odtenke in barvne kombinacije! Na voljo imate tri različne tkanine in umetno usnje v več kot 65 barvnih odtenkih.
Izjema je le postelja BaseBox, pri kateri je v ceno vključena le barva bombay 04 – bež.

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Nakup Boxspring postelje - korak po korak

5. korak: Izberimo ležišče

In še zadnji korak pred ciljem – izbira ležišča! Sedaj, ko smo posteljo že oblekli v najljubše barve, dodale lepo vzglavno stranico in določili želeno višino, je čas, da izberemo še, na kaj bomo vsako noč legli. Bo to vrhunsko po meri izdelano ležišče Leticia? Ali bomo svoj spanec raje zaupali prvi blagovni znamki na tem področju v Sloveniji, vodni postelji Lectus? Dve možnosti, ki obe ponujata odličen spanec. Preverite še to in se odločite in potem ste na cilju!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.