mojca mavec boxspring postelja

»Zdaj imam hotelsko posteljo v svojem domu. In to 5-zvezdično. Zagotovo!«

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici. Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!

To so besede Mojce Mavec, novinarke in televizijske voditeljice, ki je prepotovala že velik del sveta. Na svojih popotovanjih je spala na mnogo različnih ležiščih. Kot sama pravi, s spanjem ni nikoli imela težav, a zase in za svoj dom želi le najboljše – to je slovenska BoxSpring postelja.

Zakaj je Mojca Mavec za svoje spanje izbrala BoxSpring posteljo?

Zaslugo za to, da je Mojca Mavec za svoje spanje izbrala ravno posteljo BoxSpring, gre pripisati najnovejšemu trendu postelje na ključ. To je postelja BoxSpring, ki je izdelana izpod rok slovenske ekipe Maremico. Ponuja svobodo izbire dizajna, barv, materiala ter, kar je najpomembnejše, izbiro spalnega udobja. Mojca Mavec je zase izbrala posteljo BoxSpring z ležiščem Leticia, ki je bilo izdelano glede na njene telesne lastnosti, spalne navade, potrebe in želje po udobju.

Kaj je zaupala direktorju Spalnega centra Maremico, izveste v spodnjem videu.

Vas zanima kateri dizajn postelje BoxSpring je Mojci Mavec najbolj všeč?
Naj vam zaupamo, da je Mojco najbolj navdušila postelja BoxSpring One. Dovršen minimalističen dizajn, izbira barve oblazinjenja in ležišče Leticia, ki smo ji ga izdelali glede na njene potrebe in želje, je tisto kar jo je najbolj navdušilo in na koncu tudi prepričalo. Pika na i pa je bila dostava in montaža postelje, ki je bila seveda tudi tokrat strokovno izvedena s strani ekipe Maremico. Več o postelji BoxSpring One izveste TUKAJ.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.