boxspring postelja visoka oblazinjena postelja

Kaj je BoxSpring postelja?

Če vas zanima kaj je BoxSpring postelja, potem ste na pravem mestu. Na enem mestu boste izvedeli od kje BoxSpring postelje izvirajo in s kakšnimi inovativnimi rešitvami lahko razvajajo svoje uporabnike danes.

Korenine BoxSpring postelje segajo v Skandinavijo

Če se sprašujete, kaj je boxspring postelja, v osnovi »boxspring« pomeni škatla oziroma ogrodje (»box«), v katero je položena vzmetnica (»spring«). Izvedba boxspring postelje se je med prvimi pojavila v Skandinaviji, kjer imajo od nekdaj smisel za dizajn in notranje oblikovanje. Bistvo njihove BoxSpring postelje so bile vzmeti – v vseh nivojih. Vizualno so predstavljale visoko eleganco in glamur ter pravo hotelsko doživetje. Kmalu so postale popularne tudi v ZDA, nekateri pa celo pravijo, da so se tam pojavile še pred Švedsko, Dansko in Finsko.

Danes kot boxspring posteljo opredeljujemo oblazinjeno posteljo, ki že vključuje tudi ležišče. Tudi ležišče je pri boxspring posteljah po navadi oblazinjeno in všito v samo posteljo.

Kaj pa njihovo udobje?
Kakor za koga, bi lahko rekli. Za boxspring postelje je veljalo, da spadajo med bolj čvrsta ležišča, ki dobro poskrbijo za vrhunsko zračnost. A čvrsto udobje je bilo kaj hitro pretrdo za ljubitelje mehkejšega udobja, zato so danes na voljo številne nadgradnje, ki narekujejo svobodno izbiro barv oblazinjenja in ki so prijazne tudi do ljubiteljev srednje trdih ter udobnejših ležišč.

Postelja BoxSpring. Luksuz v vaši spalnici.
Kaj je BoxSpring postelja?

Kaj je BoxSpring postelja danes?

Danes je boxspring postelja – nekateri ji rečejo tudi »spring box« ali »box spring« postelja – izjemno popularna. Ponaša se predvsem z nadstandardno višino oblazinjenega posteljnega ogrodja, zato deluje zares kraljevsko. Nekateri ponudniki omogočajo izbiro dimenzije materiala in barve, pri boljših pa lahko izbirate tudi ležišča. Možnost izbire je pomembna, saj le sami veste, kaj potrebujete. Zakaj bi torej sklepali kompromise?

S slovensko BoxSpring posteljo ni potrebno sklepati kompromisov

Pri slovenski BoxSpring postelji, ki jo lahko najdete v Spalnem centru Maremico, kompromisi niso potrebni, saj vam posteljo oblazinimo v vašo najljubšo barvo in izbrani material ter upoštevamo vašo izbiro glede dimenzije in končne višine postelje. Prav tako v BoxSpring posteljo vgradimo ležišče Leticia, ki ga posebej za vas izdelamo glede na vaše potrebe, želje in meritev, ki jo opravimo v salonu. Na voljo imate tudi vgradnjo vodne postelje Lectus. Nobena naša BoxSpring postelja ni serijsko izdelana, zato imate pri izbiri vaše sanjske postelje popolnoma proste roke.

Boxspring postelje – posteljno vzglavje Lucca. Maremico znamka.

Ne sklepajte kompromisov niti s partnerjem

Kaj je boxspring postelja že veste, morda pa niste pomislili, da si udobja postelje pri slovenski BoxSpring postelji lahko delite, kljub temu, da sta vajini želji po udobju različni. Ker pri nas ležišče izdelamo glede na potrebe in želje posameznika, se vaš partner lahko odloči za popolnoma drugi model ležišča kot vi in obratno. Še več, enemu izmed vaju lahko vgradimo celo vodno posteljo, medtem ko bo drugi počival na klasičnem ležišču, če mu vodna postelja ne ustreza.

Najnovejši trend BoxSpring postelje na ključ – slovenska BoxSpring postelja

Slovenska BoxSpring postelja je uradna znamka boxspring postelj, ki nastajajo v Ljubljani pod okriljem ekipe Spalnega centra Maremico. Poznani smo po tem, da v ospredje postavljamo potrebe in želje vsakega uporabnika in poskrbimo za varno dostavo in strokovno montažo na vašem domu. Slovenska BoxSpring postelja zagotavlja svobodo pri izbiri:

Kakšne so prednosti BoxSpring postelje?

Očitna prednost slovenske BoxSpring postelje je torej ta, da je izdelana popolnoma po vaših željah. Spoznajte še ostale prednosti, ki vas bodo navdušile.

1.Nadstandardna višina za kraljevski videz ter lažje leganje in vstajanje

BoxSpring postelja je postelja z nadstandardno višino, ki vas bo navdušila. Zakaj? Z višje postelje se lažje vstaja, saj vam omogoča da so kolena v sedečem položaju pod vašimi kolki, kar ob vstajanju varuje tudi vašo hrbtenico. Poleg tega postelja z nadstandardno višino izgleda zares kraljevsko.

2. Ležišče, izdelano ročno le za vas

BoxSpring postelja ne nudi le čudovitega izgleda, temveč tudi popolno udobje, ki si ga boste izbrali sami. V BoxSpring posteljo je vgrajeno kvalitetno ležišče Leticia ali vodna postelja Lectus. Vodna postelja se že sama po sebi prilagaja telesu vsakega posameznika, pri izdelavi ležišča Leticia pa bomo za to poskrbeli mi. Ležišče bomo prilagodili vašemu telesu tako, da vam bo nudil najbolj optimalno oporo med spanjem.

3. Popolna skrb za higieno

Za higieno je pri BoxSpring postelji maksimalno poskrbljeno. V prvi vrsti je BoxSpring postelja dovolj dvignjena od tal, da lahko pod njo spustite robotski sesalnik. Prevleka postelje je snemljiva in pralna v pralnem stroju na kar 60 °C, kar je odlična prednost predvsem za astmatike in alergike na pršice. Poleg tega z lahkoto vzdržujete tudi čistočo oblazinjenja BoxSpring postelje, saj ga lahko preprosto posesate s sesalcem ali obrišete z vlažno krpo.

4. Poslastica, ki ji ni para: Enostavno postiljanje postelje

Če ste ob zgornjem naslovu na široko odprli oči, naj vam razložimo. BoxSpring postelje, izdelane v Sloveniji so prav posebne tudi zato, ker omogočajo enostavnejše postiljanje. Exclusive Top postiljanje omogoča, da postiljate le zgornji del ležišča oziroma toper. Preostali del ležišča, ki vam še vedno nudi popolno oporo med spanjem, pa je skrit v oblazinjenju postelje in ga pri postiljanju ne rabite dvigovati.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

5. BoxSpring postelja je trajnostni izdelek

BoxSpring postelja je med drugim tudi trajnostni izdelek, saj jo lahko kadar koli v prihodnosti obnovite. Kot že rečeno, vam lahko v Maremicu na novo pretapiciramo kateri koli del oblazinjenja postelje. Poleg tega vam lahko prilagodimo tudi ležišče, v primeru, da se vaše telo čez leta spremeni (shujšate, ste noseči ipd.). Vsak del postelje BoxSpring je torej zamenljiv, s čimer podaljšujemo njeno življenjsko dobo in skrbimo za čim manj odpadnih delov.

6. Slovenska proizvodnja BoxSpring postelje

Večina serijsko izdelanih boxspring postelj je narejena v tujini, zato so dobavni roki lahko daljši, poprodajne storitve pa težavnejše. Ker je BoxSpring postelja v celoti izdelana v Sloveniji, je ta lahko vaša že v nekaj tednih, poleg tega pa je v celoti prilagojena le za vas. Tudi poprodajne storitve (kot je npr. obnova postelje) so enostavne in hitro urejene.

Zaupajo ji tudi znani Slovenci

Kaj je BoxSpring postelja je zanimalo tudi nekatere znane Slovence in po obisku v salonu so bili navdušeni. Med njimi so tudi Mojca Mavec, Jakov Fak in Metka Albreht.

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici,« navdušeno pripoveduje Mojca Mavec, novinarka in televizijska voditeljica.

Boxspring postelja – katero boxspring posteljo izbrati? Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.

Preizkusite udobje slovenske BoxSpring postelje! Obiščite nas v Spalnem centru Maremico!

Če se ali se ne sprašujete več, kaj je BoxSpring postelja, kako izgleda in kakšno je njeno udobje, vabljeni v Spalni center Maremico, kjer se boste lahko popolnoma prepustili njenemu udobju ter si v živo ogledali dovršenost oblazinjenja. Naša svetovalna ekipa vam bo prijazno in strokovno predstavila možnosti izbire, ki jo slovenski BoxSpring ponuja ter našla rešitev za vaš popoln spanec – na ležišču, ki vam ga bomo izdelali izključno glede na vaše potrebe in želje.” pove Monika Adrinek, vodja prodaje Spalnega centra Maremico

Podrobneje o slovenskem BoxSpringu, si lahko preberete v katalogu Spalnega centra Maremico, ki vam ga dostavimo brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.