Oblazinjene postelje, narejene v Sloveniji

BoxSpring postelje z oznako “Narejeno v Sloveniji”

Boxspring postelje so z vstopom na slovenska tla popolnoma spremenile pomen spalnic v naših domovih. S svojim trendovskim in minimalističnim izgledom ter funkcionalno zasnovo so naš spalni prostor v trenutku spremenile v idealno cono udobja za sproščanje po napornem dnevu.

Trenutno lahko najdete na slovenskem trgu pravo poplavo serijskih boxspring postelj. To ni presenetljivo, saj s svojim prelepim dizajnom očarajo prav vsako oko. Morda se na tem mestu sprašujete, kako v naboru različnih ponudb izbrati pravo posteljo zase in zakaj so naše Boxspring postelje prava izbira za vas.

Narejeno v Sloveniji

V kopici vseh boxspringov so le naše postelje proizvedene v Sloveniji. Slovenska proizvodnja jim daje nadstandardno vrednost, ki vam zagotavlja, da je bil vsak del vašega ležišča narejen premišljeno in kvalitetno. Domača proizvodnja vam obljublja hitre dobavne roke in zagotovljene poprodajne storitve. Le tako lahko prisluhnemo vaši vsaki želji v celoti in samo za vas izdelamo personalizirano ležišče.

Ekipa Spalni center Maremico
Spalni center Maremico ekipa

Plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj

Kraljica v svetu postelj je nastala pod okriljem spalnega centra Maremico, kjer ohranjamo prvorazreden položaj v svetu ležišč že 24 zaporednih let. Pot dolgoletne tradicije nam je omogočila, da smo svetovni trend uspešno uveljavili na slovenskih tleh, na podlagi lastnega znanja pa smo Boxpring postelje prelevili v popolnoma svojevrstno in personalizirano izkušnjo.

Naša inovativnost in trud nikakor nista bila spregledana. Inovativen dodatek Boxspring Air postelji, Exclusive Top, je bil predstavljen že na Celjskem sejmu 2017, kjer smo v roke ponosno dobili srebrno priznanje in priznanje Obrtno podjetniške zbornice Slovenije. Junija 2018 si je popolna iznajdba Boxspring Air hibrid, ki navdušuje tudi zunaj slovenskih meja, prislužila srebrno priznanje GZS (Zbornice osrednjeslovenske regije).

Boxspring kot krojena obleka samo za vas

Vsaka Boxspring postelja se zgradi na podlagi vaših želja. Vprašajte se: si želim rumen, bel ali roza podstavek? Ali me lahko očara iluzija lebdeče postelje?
Boxspring z raznimi dimenzijami prilagajanja poskrbi za popolno udobje. V raznoliki barvni paleti boste našli več kot 70 barvnih odtenkov, ki bodo v vaš dom vnesli živahen podton. Sanjanje nad oblaki boste dosegli z izbiro nadstandardne višine do kar 70 cm! Za res popolno prileganje pa bo poskrbel ustrezen model in ležišče, ki se bo vašemu telesu prilagajalo kot krojena obleka.

Sanjski otok ali osebno ležišče?

Kraljica postelj ne bi bila kraljica brez kraljevega ležišča.
Morda ste tudi sami že doživeli podobno situacijo, ko ste v prodajalni zagledali prelepo boxspring posteljo, občutek ležanja na njej pa je bil daleč od idealnega.
Čemu je tako? Enostavno. Izbira serijskega ležišča vašemu telesu redko kdaj ustreza. Le pri naših Boxspring posteljah boste imeli pri nakupu izbiro, da ležišče sami izberete. Si želite spati na vodni postelji Lectus? Ali pa vas morda bolj mika osebno ležišče Leticia, ki se vašemu telesu popolnoma prilagodi? Morda si pa želite imeti kar oboje!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.