BoxSpring logotip 200x47-web

Nova razsežnost lebdeče postelje

Izberite svojo vzglavno stranico
BoxSpring Fly postelje

Lebdeča postelja po vaših željah

Pester izbor vzglavnih stranic, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Fly ima na voljo različne modele vzglavnih stranic: Sono, Sono Retro in Eltea. Zase lahko izberete katero koli, oblazinili pa jo bomo v material, ki si ga boste izbrali. Prav tako se lahko odločite ali bo stranica lebdeče postelje po širini poravnana s posteljo ali pa jo boste izbrali v XL izvedbi, ki je široka 200 cm.

Sono

Sono Retro

Eltea

Exclusive Top postiljanje

Exclusive Top postiljanje je moderen način postiljanja. Omogoča, da v rjuho odenete le najvišji sloj ležišča, zato je še posebej prijazen vsem, ki imate težave s hrbtenico ali pomanjkanje moči v rokah. Prednost Exclusive Top izvedbe ni le v priročnosti, temveč tudi v estetiki. Oblazinjeni del ležišča, ki je skrbno všit v to lebdečo posteljo, je bolj viden, celoten izgled postelje pa čistejši in bolj minimalističen.

postelja boxspring air model kaj je boxspring postelja vrhunsko lezisce

Možnost vgradnje 3 različnih
linij ležišč Leticia

Izberite svoje ležišče za spalno perfekcijo, ki si jo zaslužite.

Vaše želje, navade in potrebe so ključne pri izbiri. V pestrem naboru ležišč, ki predstavljajo srce postelje BoxSpring Air, se bo zagotovo našlo pravo za vas. Z veseljem poudarimo, da različne želje dveh uporabnikov združimo v skupno celoto in postelja deluje kot ena celota. Pri spanju se namreč ne izplača sklepati kompromisov.

Leticia TrioComfort

Leticia Spring

Leticia MultiModular

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani-toper-spring

Čvrsto

Mikro žepkaste vzmeti Spring

integrirani-toper-leticell

Udobno

Kompakten LetiCell

integrirani-toper-softfeel

Zelo udobno

Mehak SoftFeel

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Higiena pod posteljo z robotskim sesalcem.

Higiena lebdeče postelje

Posteljne noge so dvignjene in omogočajo enostavno čiščenje tal pod posteljo z robotskim sesalcem. Prevleka na postelji je snemljiva in pralna v pralnem stroju na 60 °C. Materiali oblazinjenja so trpežni in jih brez težav vzdržujete čiste. Možnost kasnejše obnove, zamenjave posameznih delov postelje ali menjave Staro za novo.

BoxSpring dostavimo in
sestavimo na ključ

Dostava in strokovna montaža vsake postelje BoxSpring je pri nas brezplačna. Na dogovorjeni datum in uro bodo naši monterji prišli do vas in svoje delo opravili hitro in kvalitetno.

Vse kar bo ostalo za njimi bo vaša nova kraljevska postelja, v kateri boste uživali od tistega trenutka dalje.

Boxspring ikona - postelja na ključ. Maremico spalni center.
Boxspring postelja-zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Barve! Naj vas popeljejo v živahen dan.

Izberite svojo najljubšo
 

Z bogato izbiro materialov in barv lahko svojo spalnico spremenite v osebno oazo miru, poživljajoč prostor ali oblikovno popolnost – čisto po svojem okusu.

Oblazinite podstavek postelje in vzglavno stranico v enega izmed skrbno izbranih materialov in uskladite svoj najljubši barvni odtenek s preostankom svoje spalnice.

BoxSpring postelja - Maremico

Trajnostno - Možnost obnove ležišča

Če vam ležišče, ki je del lebdeče postelje BoxSpring, čez čas ne bo nudilo več optimalne podpore, mu boste lahko zamenjali le osnovo ležišča. Le ta igra pomembno vlogo pri podpori hrbtenice in razbremenitvi celega telesa. Izbirali boste lahko med tremi linijami ležišč, ki se med seboj razlikujejo po materialu in območnem prilagajanju: Leticia MultiModular, Leticia Spring in Leticia TrioComfort.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.