BoxSpring postelja Base

BOXSPRING BASE

BoxSpring postelja model Base

BoxSpring postelja Base je prvi korak v svet BoxSpringov.

Ta oblazinjena postelja je enostavnega dizajna, preprosto lepa in diskretno elegantna. Njena višina je malce višja od standardnih želja, kar jo naredi še posebej ljubko. Vsebuje vse kar potrebujete za udoben spanec in čudovit videz postelje. Poleg kvalitetnega oblazinjenja in trajnostne note, navdušuje tudi z dostopno ceno.

BOXSPRING BASE

BoxSpring postelja Base

ZALJUBITE SE V BARVE

Barve! Naj vas popeljejo v živahen dan.

Z bogato izbiro materialov in barv lahko svojo spalnico spremenite v osebno oazo miru, poživljajoč prostor ali oblikovno popolnost – čisto po svojem okusu.

Oblazinite podstavek postelje in vzglavno stranico v enega izmed skrbno izbranih materialov in uskladite svoj najljubši barvni odtenek s preostankom svoje spalnice.

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.
Boxspring postelja - barve. Zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.

»Najpogosteje šivam v belih, bež in sivih odtenkih, srečam pa tudi bolj izrazite barve. Verjamem, da je vsaka barva lepa, če jo postavimo v pravo spalnico.«

Irena Prašnikar, mojstrska šivilja

Boxspring postelja Air - zbudite se spočiti. Strokovno svetovanje in pomoč.
Boxspring postelja - barve. Zbudite se spočiti. Brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.

IZBERITE SVOJ UNIKAT

Vzglavne stranice

Oblazinjena postelja BoxSpring Base vam na izbiro ponuja dve vzglavni stranici. Sono in Sono Retro standard, obe v širini postelje in višini 113 cm ter v barvi po vaši izbiri. Ostale stranice so na voljo z doplačilom. Stranica Sono vas bo navdušila s svojo preprostostjo in večnim dizajnom, medtem ko Sono Retro s svojimi majhnimi detajli v obliki gumbov pričara nostalgični pridih, ki ostaja vedno moderen.

Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
Boxspring postelja – sono-retro. Zaspite kot na oblakih. Maremico nadstandardno ležišče.
»Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v majhnih podrobnostih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu.«

Darko Jauk, izkušeni tapetnik
BoxSpring Base - različne dimenzije postelje

BOXSPRING POSTELJA

Višina
do 64 cm

Na voljo so višine 56, 60 ali kar 64 cm. To postelji daje kraljevski izgled in dobesedno omogoča spanje na višjem nivoju. Poleg tega pa nadstandardna višina postelje omogoča lažje leganje in vstajanje, čemur boste hvaležni vsak večer in vsako jutro.

CENIK POSTELJE BOXSPRING BASE

Različni modeli ležišč

Vaše želje, navade in potrebe so ključne pri izbiri. V pestrem naboru ležišč, ki predstavljajo srce postelje BoxSpring Base, se bo zagotovo našlo pravo za vas. Z veseljem poudarimo, da različne želje dveh uporabnikov združimo v skupno celoto in postelja deluje kot ena celota. Pri spanju se namreč ne izplača sklepati kompromisov.

Ležišče Leticia TrioComfort, višine 20 cm

Boxspring postelje-najboljše boxspring postelje v Maremico spalni center. Za lepše sanje.

Ležišče TrioComfort, višine 20 cm, ročno izdelamo za vsakega kupca posebej in ga skrbno všijemo v BoxSpring posteljo Base. Zahvaljujoč vrhunskim materialom in zračnim kanalom se bo odlično prilegalo vašemu telesu v 7 območjih. Omogoča tudi fino nastavitev udobja v predelu ramen in bokov. 

Ležišče Leticia TrioComfort Air, višine 28 cm

Boxspring postelje-najboljše boxspring postelje v Maremico spalni center. Za lepše sanje.

Od klasičnega ležišča TrioComfort se razlikuje v tem, da je osnovi iz sedmih območij dodan sloj, ki narekuje udobje samega ležišča. Tako lahko izberete ležišče TrioComfort, všito v BoxSpring Base, v trši, srednje trdi ali mehkejši različici udobja. Trajnostno ležišče, ki vam bo nudil udobno spanje še vrsto let.

Ležišče TrioComfort ali Spring, višine 28 cm

Boxspring postelje - vodna postelja Leticia. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

Za svoj BoxSpring Base si lahko privoščite tudi ležišče TrioComfort ali vzmetnico Spring, višine 28 cm. Vrhnji sloj v trši, srednje trdi in mehki različici, si lahko izberete pri obeh ležiščih. Medtem ko TrioComofrt poskrbi za malenkost večjo prilagodljivost telesu, je prednost Springa v njegovi zračnosti.

Vrhunska vodna postelja Lectus Novara

Boxspring postelje - vodna postelja Lectus. Katero boxspring posteljo izbrati? Vrhunske postelje po meri v Maremico spalni center

V posteljo BoxSpring vam lahko vgradimo celo vodno posteljo Lectus. Poskrbela bo za popolno spalno harmonijo. Lahkotno lebdenje telesa na vodni postelji popolnoma sprosti in obnovi telo, saj se mu optimalno prilagodi. Naj vas prepričata idealna podpora telesu in vedno topla postelja v kraljevski preobleki.

Izberite spalno udobje

Eden od čarov BoxSpring postelje je zgornja plast ležišča (toper), ki poskrbi za neopisljivo udobje. Na voljo imate tri možnosti – od čvrstih vzmeti Spring, udobnega materiala LetiCell, do razvajanja na edinstveni različici SoftFeel.

Garancija varnega nakupa vam omogoča, da izbrani toper testirate 30 dni in ga v tem času kadar koli brezplačno zamenjate, če ugotovite, da vam ne ustreza.

»Ko pari kupujejo ležišče, so njihove želje glede udobja čisto različne. Včasih je to pomenilo obvezen nakup ločenih ležišč, sedaj pa nič več. Dve različni udobji pri nas brez težav združimo v navidez skupno ležišče.«

Tana Štiglic Juhart, svetovalka za zdravo spanje

Hitri dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 4 do 7 tednov.

Možnost obročnega plačila

Možnost nakupa postelje BoxSpring na 12 ali 24 obrokov brez obresti.

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža postelje brezplačni.

Izdelano v Sloveniji

Mojstrska izdelava postelj s strani izkušene slovenske ekipe.

BOXSPRING BASE

Vzdrževanje in higiena

BOXSPRING POSTELJE OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH STRANK

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Metka Albreht

-vsestranska športnica in stilistka-

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

BOXSPRING EKIPA

Brezplačna dostava in montaža

Dostava in strokovna montaža vsake postelje BoxSpring je pri nas brezplačna. Na dogovorjeni datum in uro bodo naši monterji prišli do vas in svoje delo opravili hitro in kvalitetno.

Vse kar bo ostalo za njimi bo vaša nova kraljevska postelja, v kateri boste uživali od tistega trenutka dalje.

BoxSpring postelja Base v ambientu:

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov postelj BoxSpring

Cene v tabeli so redne. Če želite preveriti trenutno akcijo, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in pripravili vam bomo informativno ponudbo.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.