Izkušnje zadovoljnih lastnikov

Mojca Mavec spi na postelji BoxSpring

Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!

Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma.

Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec,
novinarka in televizijska voditeljica

Za dobro regeneracijo po naporih je pomemben zelo dober spanec.

Trening in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Višina postelje BoxSpring me je enostavno navdušila.

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Vsaj doma se dobro spočijem na novem BoxSpringu.

Poleg dobrega spanja na kvalitetnem ležišču mi je pomembna tudi zdrava in uravnotežena prehrana. V celotni karieri sem zamenjal že vrsto ležišč po različnih hotelih, zdaj pa se vsaj doma dobro spočijem na novem BoxSpringu z ležiščem Leticia.